En lidt underlig affære.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21897
  Mille2017
  Deltager

  Jeg har en affære. Jeg er single og han har en kæreste. Det er forkert. Jeg har det virkelig dårligt med det, men kan samtidigt ikke helt finde ud af at afslutte det, fordi han giver mig et modspil, som meget få kan give. I starten sagde han til mig, at jeg skulle have ’slået til’ dengang han var single (omkring 4 år siden). Fordi jeg er single, så føler jeg, at jeg bliver degraderet og et ’tilvalg’ for ham. Jeg valgte derfor at sige til ham, at jeg ser en ven, som jeg gerne vil se mere til og derfor vil afslutte det med ham, hvis det viser sig at det vil udvikle sig med min ven. Jeg havde brug for, at der kom en anden ’balance’ og at jeg fik en ’overhånd’ i den her latterlige leg. Og fordi jeg er voldsomt provokeret af hans kommentar om, at jeg skulle have ’slået til’ dengang han var single. Jeg havde håbet, at det ville afslutte sig selv med den udmelding, når jeg sagde, at jeg var interesseret i en anden. Det virker bare som om, at det gjorde det mere interessant, tror jeg, men tilgengæld endnu mere akavet og underligt, når vi så er sammen. Det kommer selvfølgelig an på, hvad der skal ske med ‘det’, men jeg forstår ikke helt det, som er i spil. Hvad tænker I?

  #21899
  Eva Marie
  Deltager

  Hvad vil du? Jeg ville også føle mig voldsom provokeret at hans udtalelse – Så hvis du vil mere med ham end at være hans valg nr.2 – så tror jeg du skal cutte forbindelsen i et stykke tid.
  Jeg synes 4 år er meget lang tid at være hans elskerinde med mindre du er 100% indforstået med at du aldrig bliver andet end det for ham.

  Jeg synes slet ikke du skal føle det der forkert fordi han har en kæreste – Det er HAM der har ansvaret overfor hans kæreste og ikke dig.
  Jeg kan ikke rigtig læse ud fra det du skriver, om du ønsker at det skal fortsætte sådan her – eller du håber på han bliver din?

  #21900
  lillehjerte
  Deltager

  Det kan være han synes det bliver endnu mere ukompliceret når du er afsat. Men hvorfor lyve overfor ham og dig selv? Du snyder jo alligevel dig selv. Han har jo tydeligvis ikke forladt kæresten for dig og gør det nok ikke så længe han har jer begge. Og som jeg nok har svaret mange andre, ville du gide hvis han blev din kæreste at dele ham med andre? Han kan jo tydeligvis ikke nøjes med en ad gangen.

  #21902
  Mille2017
  Deltager

  Tak for jeres svar! 🙂

  Den affære har ikke varet mere end et par måneder. Det er meget nyt. Jeg kender ham og vi så meget til hinanden, på vores arbejdsplads, for fire år siden. Jeg ønsker ikke at se mere til ham, men det viser sig, at jeg også har svært ved at afslutte det og finder på alt muligt at sige, for ikke at sige: “det er virkelig underligt, det vi har gang i”. Jeg ved slet ikke hvorfor jeg skulle sige til ham, at jeg ser en ven og vil give ham sparket med det samme, hvis det viser sig at udvikle sig til mere med min ven. Jeg havde håbet på en reaktion fra hans side og rykke lidt til hans opfattelse. I har fuldstændig ret – det skal ikke fortsætte!

  #21903
  lillar
  Deltager

  Gider du virkelig være nummer 2 ? Hende han kun knalder med hvorefter fjolset valser hjem til sin uvidende kæreste. Sæt nu lige din standard lidt højere ! Han udnytter dig jo. Han får sex af både dig og kæresten. Og selv om han så gik fra kæresten. Gad du så havde ham ?? Ville du stole på han ikke kunne finde på at være dig utro, næste gang han lige trængte til lidt spænding.

  #21907
  Mille2017
  Deltager

  Det giver så meget mening det, du skriver Det er det samme, jeg tænker. Der er bare ‘lidt mere til det end det’, men nej, det ville aldrig været trygt for mig. Det bliver det ikke engang som ‘en affære’. Det var fint at få sat nogle tanker i gang, når man kommer til at lade sig forføre af en spænding, som overhovedet ikke er særlig spændende, når det kommer til stykket.

  #21926
  Tintin
  Deltager

  Jeg tænker, at I er umodne!

  Det er underligt, at du finder det underligt, eftersom det er dig, som ligger den underlige stil.
  Hvorfor gøre noget underligt, hvis man finder det underligt. Hvorfor kan du ikke blot køre din egen stil, som du hviler i?
  Hvorfor hviler du ikke i dig selv?

  Hvorfor er han mere interesseret når han ved, at du er interesseret i en anden? Jvf. min erfaring er der flere muligheder. Der går sport i den for ham (han er slet ikke interesseret i dig). Han hviler ikke i sig selv, og tiltrækkes derfor ar piger, som ikke er nok interesserede i ham (Igen så er det ikke dig som drager). Endelig så tænker han, at er ikke er en fare for, at du falder for ham, hvorfor han derfor kan køre løs på dig, uden at skulle frygte, at du køre en ” Glenn Close” på han og hans kæreste – et nemt knald (igen ingen følelser).

  • Dette svar blev ændret 3 år, 9 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 9 måneder siden af Tintin.
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.