En kvindlig snog med snog på

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18626
  Tintin
  Deltager

  Ja livet er ikke snorlige. Jeg har en relativ stringent tilgang til livet. En ægtemand/kvinde som over en længere periode er utro, eller er utro med flere mennesker, den person ville jeg ikke bruge 5 minutter på. Ligeledes ville jeg ikke starte en forhold til en sådan person mhp. et fast forhold. En one-night-stand ville jeg også have det svært med, meeeeeeeen igen så er livet ikke snorlige, og jeg vil derfor være åben overfor at veje mange faktorer ind.

  På samme vis er jeg også relativ stringent når det komme til at møde en pige. Jeg læser tit, at folk har problemer med at vide hvad folk føler, og hvordan da skal gribe den første kontakt an.
  Jeg mener grundlæggende ikke, at der er en rigtig måde. Man må blot kaste sig ud i det, og går det galt, ja så går det galt. Jeg synes dog at have bemærket, at er det den rette person, ja så går alt nemt. Omvendt, så kan små ting være store problemer, hvis det ikke er den rette.

  Jeg men ikke, at man skal deklarer den store kærlighed i det øjeblik, at man mødes for den første gang, eller aftvinge den anden et var den første gang.
  Derimod skal man have en sjov, uforpligtende, interessant og spændende tid i starten. Det er min klare erfaring, at det er tydeligt på pigens kropssprog, samtale og øjenkontakten om følelserne er gengældt. Pigens lyst til at hænge ud 24/7 og hendes initiativer fortæller også om der er kærlighed i luften.
  Det er vigtig for mig, at vi ikke udvikler en venskab, så derfor vil jeg på 1 eller 2 date kysse pigen. Afhængig af pigen og kulturen. Intimiteten vil jeg eskalere med tiden. En pige som ikke er nok interesseret vil også springe fra. Så jeg får vished, og spilder ikke en masse følelser og tid.

  Jeg bruger dette forum til at skærpe min intuition, og måske vigtigere til at holde mig fast på min konklusion. Jeg er nemlig udfordret ved, at min analyse næsten altid er 100 skarp – og normalt skarpere end andres. Men udmøntningen i handlinger lader meget tilbage at ønske. Lige pludselig så begynder jeg, at ”at se det hele urimelig meget fra den anden parts side”, eller jeg identificere en skidt karakter, men begynder at behandle personen, som var personen en ok person, hvorefter jeg står med lorten, og må skære igennem på et senere og mere voldsomt tidspunkt.

  Nå men nu har jeg så gjort det igen.
  Jeg læser, herinde, konstant om usympatiske mænd. Ja dem har jeg mødt en del af i mit arbejdsliv. Men grunden til at jeg ikke kan sove i nat er, at jeg virkelig føler mig brugt af en pige. Ja piger kan også være stride 
  Der er tale om en pige, som jeg har en platonisk for forhold til, og jeg har absolut ingen intentioner om at indlede et forhold til hende (min indledning om utroskab var alene tænkt som et generisk eksempel – ingen grund til spekulationer). Vi er alene venner.
  Nu er det således, at hun har været igennem en svær tid med hendes ex. De er gået fra hinanden, men bor fortsat midlertidigt sammen, grundet praktiske ting. Det har været en meget stor frustration for hende. I den forbindelse har hun trukket på mig og andre. I den seneste måned har jeg hjulpet hende med nogle større ting. Ting som jeg faktisk følte, at de var ikke mig bord, men som den ven jeg er, så hjalp jeg.
  Jeg følte klart, at dette måtte hendes ex hjælpe hende med, men hun ville ikke skylde ham noget.
  Igennem hele forløbet har hun beklaget sig over ham. Hun har grædt. Hun har fortalt at hun intet føler for ham. Hun har fortalt om hendes fremtidsplaner. Planer om bl.a. at rejse væk. Jeg må dog indrømme, at jeg igennem hele forløbet, at følt der var noget uldent med det hele. Små kontradiktioner. F.eks. hvis hun en sjælden gang omtaler ham som sin kæreste. Men omvendt så tænkte jeg, at de jo er ex’er, så der er talt om gammel vane. Hun betoer jo, at der intet er mellem dem. At hun sover i stuen. Jeg kunne ikke forstå, at hun ville bo med ham, men omvendt så forstod jeg at det er praktiske ting som skal løses.
  Om alting er, er de nu blevet gift i overværelse af den nærmeste familie, og rejser ud i den store verden sammen. Det er angiveligt noget, som de har planlagt i nogen tid. Jeg synes, at det er helt naturligt, at man kan finde samen igen. Specielt når man bor sammen. Helt fint. Eftersom jeg alene opfatter hende som en ven, så er jeg ikke jaloux. Men jeg synes ganske enkelt ikke, at det er fair, at hun har foregivet at de ikke var sammen, eller direkte løjet for mig, og specielt ladet mig hjælpe hende over den seneste måned. Hjulpet hende med ting som var meget personlig, som jeg hele tiden ikke forstå, at hendes ex ikke hjalp hende med, selvom han angiveligt ikke var andet end en ex.
  Kort sagt, så har hun udnyttet mig, ved at tilbageholde oplysning, og i nogle tilfælde direkte at lyve for mig. Det har hun gjort, for at få min hjælp. Det har intet med venskab at gøre, tværtimod.

  Som sagt, så overlever jeg nemt dette, men jeg må indrømme, at jeg har aldrig troet, at jeg skulle så i en sådan situation. Hvor dum kan man være. Men det er hvad det er. Jeg er derimod rystet i min grundvold, over hendes adfærd. Nogle gange så forstår jeg ikke andre mennesker. Hvorfor lyve og vildlede, for at opnå andres tjenester. Hvorfor ikke trække på ved dybt personlige forhold. Han er da nærmest. Det var sjovt nok netop den personlig og fortrolig karakter af nogle af tjenesterne, som fik mig til at tro, at det ikke var noget om min underlige mavefornemmelse.

  Jeg har meddelt hende, at hun har udnyttet mig, og der ikke længere er basis for et venskab. Fuck et lavt menneske.

  Efter dette har jeg har stærkt overvejet, om jeg gider dybe kvindelige venskaber. Jeg overvejer, at jeg er for venlig, og forventer for meget af andre mennesker. Mandlige venskaber er mere lige til, og man vil aldrig kunne så i denne situation. Men det er naturligvis noget sludder. Jeg har flere dybe venskaber med kvinder, og de vil aldrig føre mig bag lyset – håber jeg. Nej det er et spørgsmål om karakter. Så er jeg jo tilbage til den indledende formodning om hvor relativt stringent livet er. Denne pige har en gang tidligere brugt mig, hvorefter jeg afbrød kontakten. Hun kontaktede mig flere år efter, med verdens største undskyldning og bad om en ny start. Jeg fulgte ikke min analyse, men gav hende en ny chance (første og eneste gang jeg har gjort dette). Hvad kan man lære det dette?

  Hun har ikke vist mig respekt, hvorfor vi reelt ikke har et venskab.

  Nogle tjenester som er meget personlige og fortrolige. Hvorfor ikke blot lade kæresten træde til? Har I nogle bud?
  Er der nogen af jer piger eller mænd, som har et bud på, hvorfor en person vil lyve og bedrage en ”ven” for at opnå nogle tjenester! Jeg er i c…… Er det noget man oplever tit?

  #18628
  Gniske
  Deltager

  Der er masser af mennesker derude, der ikke fungerer som “os andre” – læs bare på personligheds-forstyrrelserne fx.

  I mine øjne er det interessante her, hvad DU kan gøre, for at undgå sådan en energi-drænende oplevelse i fremtiden. Der er to muligheder:

  1) Enten må du se folk an over en længere periode, før du investerer dine kostbare personlige ressourcer i dem.

  2) Eller også må du – når du investerer dine ressourcer i en fremmed eller tvivlsom person – gøre det med fuld bevidsthed om at du GIVER og DELER UD af dig selv, uden tanke for, hvad du modtager tilbage, eller hvad din gave vil blive brugt til – en nærmest kristen position.

  Vi er dog ikke så mange, der har ressourcerne til det sidste – så pas på, du ikke overskrider dine EGNE grænser og dræner DIG SELV for energi i processen. Dit fornemste ansvar er at passe på dig selv.

  #18631
  Laerke
  Deltager

  Er du en ja-siger, kan du begynde at sige “det skal jeg lige tænke over” og vende tilbage, når du har mærket efter. Du kan som udgangspunkt også prøve at sige nej fra start af – man kan jo altid ombestemme sig.
  Du kan også tænke på, hvorfor du er blevet ved med at hjælpe – altså hvad det er hos dig selv der gør at du føler at du må hjælpe ?
  Nogle mennesker tager hele armen, når man rækker ud med en lillefinger. Og det har intet med køn at gøre.

  #18633
  Eva Marie
  Deltager

  Et venskab går vel også ud på at man ikke forventer noget af hinanden?
  Er I “bare” venner – eller har du følelser for hende? MØ skriver faktisk i hans bog, at mænd ikke ønsker veninder – Det lyder heller ikke som om det er det du ønsker. For hvad er det du forventer af hende?
  Hvis I bare er venner, så har hun ingen forpligtelse til at stå til ansvar over for dig vedr. hendes valg – at hun er blevet gift – forelsket sig i kæresten igen.
  Du vil jo ikke gifte dig med hende? Eller ?

  Enig med Laerke i at du kan jo bare sige nej.

  #18634
  Tintin
  Deltager

  @EM

  Jeg forventer af mine venner, at de ikke lyver eller vildleder mig. Det føler jeg hun har. Ved bevidst at undlader hendes forhold, så fik hun min hjælp. Jeg ville ikke have tilbudt den ellers, da jeg forventer at hendes kæreste løser dette. MAO så har hun udbyttet mig, ved at udlede og lyve for mig. Det har intet med venskab at gøre.
  Nej hun er ikke partnermateriale.

  #18635
  Tintin
  Deltager

  @Laerke

  Jeg forventer at man hjælper sine venner. At man gør en forskel. Sådan tilgår jeg verden.

  Jeg bryder mig personlig ikke meget om alle de mennesker, som er super politisk korrekte, men ikke er der for deres nærmeste, uden at det er en regnestykke hvor de kommer ud på toppen.

  Jeg har et SOS børnebybarn, og det er det!!!! Resten af min kærlighed deler, jeg ud på min venner og omgiveler ved at være nærværende. Jeg forventer ikke at jeg modtager mere end jeg giver, MEN jeg forventer, at folk behandler mig med respekt. Jeg ser på folk motiver. Jeg kan ikke lider denne piges motiver. Hun manipulable mig. Jeg er ikke en dørmåtte.

  #18636
  blogger30
  Deltager

  Du skriver, at du kun ser hende som en ven, og de tjenester du har gjort hende, har du gjort fordi I var venner.

  Men, da du finder ud af, at hun er sammen med sin kæreste igen, føler du at hun har udnyttet dig ved at bede dig om hjælp til nogle ting.

  Det forstår jeg så ikke. Hvad ændrer det på jeres venskab om hun har en kæreste eller ej, og hvad ændrer det på, hvilke tjenester du har lyst til at gøre hende?

  Hvis hun bad dig om hjælp til noget, som var så personligt, at det overskred dine grænser for, hvad man gør for venner, skulle du have sagt nej til hende dengang for at beskytte jeres venskab. Det virker lidt mærkeligt, at du var ok med de personlige tjenester så længe du troede, at hun var single, men nu hvor det viser sig at hun har en kæreste, har hun manipuleret og udnyttet dig??

  Det giver i hvert fald ikke mening, hvis du påstår at du kun opfatter hende som en ven.

  #18638
  Tintin
  Deltager

  @Gniske

  Du har nok ret. Det er hvad jeg selv har tænkt meget over. Vælge at bruge min energi på færre men sikre personer. Det som holder mig tilbage er, at jeg grundlæggende mener, at alle mennesker bør have en chance. Men så får man netop også de underlige med.

  Eksempelvis fortale hun mig om en situation, hun ikke kunne være begge steder på samme tid. Den ene var en once-in a lifetime mulighed, og den anden var en meget privat og truende situation. Hun kunne ikke trække på hendes ex, da han ikke ville forstå og acceptere den truende valgmulighed. Normalt vil jeg tænke, at det er en sag mellem dem, med da hun boede på hans nåde, så tilbød jeg at hjælpe. Hvem ville ikke dette. Jeg vil håbe min venner ville gøre det for mig. Så jeg tog mig af hendes problem, men hun var i udlandet. Nu ved jag, at hun to til udlandet med sin ex, og de var ved at blive gift. Hvem fanden gør noget sådant! Hvorfor ikke blot sige, at hun vil rejse sammen med exen. Tjaaa så havde jeg nok stadig hjulpet hende, selvom jeg mener, at det var en sag for ham, men at lyve for mig …… det fucker mig af.

  #18639
  Laerke
  Deltager

  Så du ville have hjulpet hende uanset din uldne fornemmelse hvis hun ikke havde løjet ? Jeg er lidt forvirret om det er dig selv du er mest gal på fordi du er gået over dine egne grænser og har været for “godtroende” eller det handler om hendes løgn. Du har dårlig erfaring med hende fra tidligere.

  #18641
  Tintin
  Deltager

  @Laerke

  Ja hvis de stor i et problem, så ville jeg naturligvis hjælpe. Ganske som jeg forventer det den anden vej (håber). Men jeg har super svært ved løgnen…. Hvis man lyver, så respekterer man reelt ikke den anden person, og så er det jo intet venskab.

  Laerke hvordan vil du have det, hvis den veninde lyver for dig, for at få dig til at lave ting for hende? I længden tror jeg også, at du vil finde det grænseoverskridende – uanset om du reelt ville gøre det!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.