En kærlighedserklæring ?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18822
  Jaquline
  Deltager

  Hvordan vil I tolke følgende udsagn og opførsel fra min chef , som fortsat flirter ( jeg skrev indlæg om dette for snart 3 år siden ) , men jeg har vænnet mig til det, og har lært at leve med at vi er super gode venner , det har heldigvis ikke givet problemer på hjemmefronten som jeg ellers frygtede sidst jeg skrev. Det har langt hen af vejen bare givet lidt kulør på arbejdsdagen etc . Lige indtil for ca 3 mnd siden hvor ….

  Han kalder mig ind på sit kontor … han vil gerne snakke med mig , han er vildt nervøs , så nervøs at bordet begynder at hoppe op og ned , samtidig med han fortæller mig at han ” elsker alt ved mig ” , at han elsker den måde jeg er på , den måde jeg er sammen med andre mennesker , og flere arbejdsrelateret ting , som han uddybende fortæller han elsker ved mig , jeg bliver selvfølgelig vildt smigret , men reagere ellers ikke synderligt på hans erklæring , da jeg tænker det hele er arbejdsrelateret , og ikke nogen direkte kærlighedserklæring …( da jeg top performer pt – noget der kommer ham til stor gavn )

  Men hans efterfølgende mystiske opførsel , har gjort at jeg tænker han synes jeg ikke fatter ret meget ? Var det hans indirekte måde at sige han er forelsket ? For han virker pludselig ikke helt tilfreds alligevel, jeg reagerede med tak for de pæne ord …havde han håbet på mere ?

  #18825
  Eva Marie
  Deltager

  Ja – du har fuldstændig misforstået hans signaler:)
  Det er store ord når en mand siger han elsker alt ved dig – han er forelsket i dig – det kan da ikke være mere tydelig – og du har slet ikke reageret på det.
  Det er vist meget typisk at mænd og kvinder ikke fatter en brille af hinandens signaler.
  Nu er det det op til dig om du vil reagerer videre på det – Hvis du ikke føler det samme som ham, så synes jeg du skal gøre ham klar at du kun holder af ham som en ven/kollega, altså med mindre du også er vild med ham?

  #18826
  Jaquline
  Deltager

  Ok Tak , tænkte nok jeg er lidt naiv og beskeden , stakkels mand

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.