EM

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 280 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10498
  Lise
  Deltager

  Hej Eva Marie og alle i andre der har været søde og skrive.

  Vi har fundet ud af det. Han kan selvfølgelig godt se at han ikke må gøre børnene forskrækkede, og at han er nødt til at tale om de ting han synes er svære, selvom han gør mig ked af det. Han tier om ting, for at skåne mig og han endelig godt se at det på sigt er endnu værre.

  Omvendt må jeg også lære at lytte og ikke køre i selvsving.

  Det er den korte version.

  Jeg skriver fordi jeg fik en masse hjælp og støtte herinde, som betyder meget for mig. Jeg skriver kort, fordi jeg ikke ønsker at blive påduttet velmente los i røven. At Eva Marie og andre søde mennesker holdt mig i hånden i min korte krise, betød alverden. Når man er i en længere varende krise – som blandt andet EM – burde man kunne frabede sig hårde los i røven. Fair nok at man mener sig berettiget til at få spat af svage og fat svage kvinder, men vi burde stadig have ret til at blive talt ordentligt til. Og fine ud af tingene i eget tempo. De der bliver utålmodige, burde finde andre steder at bruge deres krudt.

  EM – tag din tid, vær i krise og vægelsindet alt det du vil. Og tak for din støtte i en svær weekend. Jeg hepper på dig, og håber på nyt. Beklager jeg var længe om at komme med en up date, jeg var helt mast af tonen herinde.

  Mange knus
  Lise

  #10528
  Eva Marie
  Deltager

  Hvor er de skønt at I har fundet ud af det – det er jeg rigtig glad for at høre:)

  Jeg er 100% enig med dig i, at det sidste man har brug for i en hård krise er de her hårde råd -det blev lige lidt for personligt for mig og jeg blev faktisk ked af det til sidst, og mast herinde , men heldigvis er der mange rigtig søde og velmenende brevkasse deltager der virkelig kan hjælpe med deres støtte og opbakning i en meget svær tid.

  Du behøver ikke takke mig – jeg var vitterligt bekymret for dig:) Men heldigvis gik det hele godt:)

  Py ha – jeg er godt nok i krise lige nu – min mand er jo flyttet for at “finde sig selv” – men han ser stadig elskerinden – og mener faktisk at jeg ligger som jeg har redt – det er virkelig hårdt at få at vide. Det er sådan en blanding af at han nogle gange siger undskyld for hans opførsel, for derefter at sige at jeg fortjener den behandling.
  Jeg mener jo bare ikke at vi overhovedet kan finde ud af det, så længe han ser hende -men han vil åbenbart ikke give slip på hende. Vi har lige i går haft en ordentlig omgang skriverier/skænderier, bl.a fordi vi sammen var til fest hos venner i weekenden, og de ved stadig ikke at han ikke bor hjemme mere – det var rædselsfuld. Nu vil jeg ikke holde det hemmeligt længere – og det er han blevet lidt harm over – jeg vil heller ikke holde det skjult at han har en elskerinde, og det chokerer ham. Ak…..det er ikke let.

  Jeg føler mig ensom i det her spil imellem min mand og jeg. De veninder jeg snakker med om det kan ikke forstå mig, hvorfor smider du ham ikke ad h til, mener de. Og de har jo nok også ret. Så lige nu sidder jeg alene i vores store hus og det bliver en lang sommer, da det nok er sidste sommer jeg sidder her.

  #10530
  Malurt
  Deltager

  Kære Eva Marie

  Jeg kan forstå du er ked af din mand ser elskerinden.

  Du ved jo vore historier ligner hinanden meget. Jeg ville gerne kunne hjælpe dig, men ved ikke hvordan. Du er bare nødt til at erkende, at han lever det liv HAN vil, hvilket liv vil du?….

  Der er ingen grund til at være medspiller i hans uærlige spil, så meld bare ud hvordan i lever. Hvad er formålet med at skjule det??? Hvorfor dækker du over hans adfærd???

  Jeg kan ikke sige hvordan du kommer det næste step. Hos mig kom det pludselig helt af sig selv – nu vil jeg ikke acceptere mere!!!!
  Jeg er flyttet for et stykke tid siden, og det er slet ikke så skræmmende som du måske forestiller dig. Et hus er bare ne ramme….billedet skaber vi selv. Og mit billede er allerede betydeligt kønnere at se på:)))
  Håber sådan du kan få fat i din indre kerne og gøre det DU har brug for resten af livet:)))) alle de bedste ønsker til dig!!!!

  #10532
  sissi
  Deltager

  Få nu sendt de skilsmissepapirere EM! Intet er ændret, og vil aldrig blive ændret.
  Han har haft hende hele tiden … og vil have hende eller en anden, hele tiden.

  Du har skrevet mange gange, at du har sagt til ham, at har han kontakt til hende endnu – er det slut – helt slut! Det er så NU det er det.

  Giv slip nu!!

  Pas på dig selv.

  I bedste mening Sissi

  #10535
  Eva Marie
  Deltager

  Det er ikke let at hjælpe mig:( Jeg sidder fast desværre – Jeg SKAL til at tage mig sammen – nogle dage går det også bare derud af og jeg har accepteret mit nye liv – man andre dage ( som i dag) så sidder jeg helt fast i det sorte hul.
  Tror at weekendens episode har skubbet mig til erkendelse af at det er slut nu.
  Vi var jo til fest og fulgtes ad hjem, da vi skulle tidlig op søndag ( vi har en ælder i hans familie der døde her i weekenden) Han sov hos mig ( ikke sex) og inden han gik i seng, sendte han en sms – og så skal jeg da lige love for der kom gang i hans telefon, hun begyndte at kime og kime ham ned + sms´er – men han gad ikke svare hende – Jeg sagde SÅ TAG DEN DOG – nej, det skulle hun ikke bestemme og han gad ikke svare hende…..Der fandt jeg jo så ud af at han stadig ser hende – deres forhold lever i den grad – Han sagde dagen efter, at det kun er sex – de er ikke kærester og han skal ALDRIG flytte sammen med hende…….og bla bla bla bla….

  Vi er enige om at han skulle flytte for at få luft og finde ud af om ægteskabet kan reddes – så jeg er så ked af det og skuffet i dag, for det er ikke den måde man redder et ægteskab – altså ved at have en elskerinde der kimer en ned, og ved at have sex med hende….
  Så jeg er ved at opgive det hele, og sidder og sparker til mig selv lige nu – Tag dig dog sammen – glem ALT om at genskabe ægteskabet.

  #10536
  sissi
  Deltager

  Han er da en forrygende løgner!
  Sidst skrev du, at han sagde hun var god at snakke med…

  Jeg håber du er 100 % ærlig overfor din psykolog – du mangler absolut klarsyn i dit liv. Jeg har ikke ord for det du tillader i dit liv.

  #10537
  Eva Marie
  Deltager

  Jo jeg er ærlig overfor min psykolog – men der er langt imellem aftalerne lige pt. fordi der har været så meget i familien – men skal snart af sted igen.

  Jeg er også ved at være godt brugt – jeg tror måske forklaringen er at han hele tiden siger det er min skyld – jeg ligger som jeg har redt – han er gentagne gange blevet skuffet over mig osv. osv. – andre dage er han pludselig ked af det hele og siger det er ham der er en idiot osv. osv. Det kværner rundt i min hjerne….
  MEN JA – I har bare SÅ MEGET RET – nok kan være nok – jeg har vist været for naiv og tro, at han ikke havde sex med hende, og at vi kunne finde ud af at koncentrerer os om vores ægteskab og venskab hvis ikke vi skal være sammen – men det kan vi jo ikke når hun er der – det kan jeg godt se nu.

  Hvorfor har jeg fundet mig i det så længe?? Ja min egen forklaring er at jeg hele tiden har håbet at hans “gamle jeg” kom til overfladen igen – og så fordi jeg godt kan se at jeg ikke er den nemmeste at leve sammen med – Jeg kunne godt have bidraget til mere i ægteskabet, givet mere omsorg, opfordret til mere sex, gjort mere ud af mig selv, og fået hjælp til min flyskræk for år tilbage – det har været med til at ødelægge hans tro på mig.

  Når det så er sagt – så synes jeg ikke at han ( og andre ) kan tillade sig at behandle et andet menneske som han gør – Jeg er jo helt nede i kulkælderen i mangler på selvtillid efterhånden.

  #10540
  sissi
  Deltager

  EM du siger faktisk selv til ham i din manglende handlemåde, ” jeg er ikke bedre værd, end den måde du behandler mig på – så fortsæt bare “.

  Du sidder fast, fordi det er det du siger til dig selv. Har du aldrig hørt, at det man siger til sig selv, er det man bliver?
  – om han kan tillade sig at behandle andre sådan…?? Kan du EM, tillade at behandle dig selv sådan?

  Han gør det fordi du tillader det.

  #10541
  Eva Marie
  Deltager

  Nu vil jeg ikke blive ved med at bombarderer jer med min dårlige selvværd….

  MEN hvis der sidder en eller nogle der har opskriften på hvordan man får den her gnavende mide i mit hoved til at stoppe – Det er ligesom om jeg ikke kan indstille mit sind til at tænke anderledes – “hvorfor” “hvad gør hende bedre end mig” “hvorfor er han så ondskabsfuld over for mig” “dur jeg ikke til sex” ” kan man virkelig bare være kold og elske løs med en anden end sin kone” “Hvordan”???????

  Jeg er ved at blive sindssyg af det her – Jeg kan virkelig godt forstå at I er mange der sidder og krummer tæer og ryster på hovedet af mig – det gør jeg også selv – MEN HVORDAN KOMMER MAN VIDERE??

  #10542
  sissi
  Deltager

  Først når han er ude af dit liv…helt ude og alt er delt, så kan du bygges op på ny:)

  Men at give ham fingeren nu – endelig – ville da være mit bud på første skridt til et bedre selvværd.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 280 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.