Elsker siger han ikke er forelsket i mig – hans handlinger viser noget andet.

 • Dette emne har 6 svar og 7 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af Aries.
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16594
  Mia94
  Deltager

  Hej 🙂

  Jeg er en ung kvinde på 22 år der sidste sommer mødte en skøn moden mand som nu er 41 år. Vi sås og havde sex fra start af (han var single til at starte med) midt i det hele fandt han sammen med sin kæreste igen (de var ellers gået fra hinanden). På trods af det sås vi stadig, uden at hun vidste noget om det (jeg ved godt det er værste nogensinde). I takt med at vi sås blev jeg mere og mere forelsket i ham. Jeg lagde kortene på bordet og fortalte ham det, og spurgte ind til om han havde det på samme måde, han sagde at det har han ikke men at han holder rigtig meget af mig, hygger sig meget når vi er sammen, men han sagde også at han havde tænkt tanken et par gange om at slå op med hans kæreste også være sammen med mig, det var bare aldrig blevet til noget fordi han elsker sin kæreste højt, og problemet er vores alders forskel. Men hans handlinger viser noget andet. Han kysser, krammer og giver mig kærlige komplimenter, hvis jeg nogen gange bare står, kommer han bagfra og omfavner mig, kysser mig i håret og krammer mig, kigger på mig når han tror jeg ikke ser det, smiler kærligt og sødt osv. Han forslog at vi ikke sås i en periode, det gik jeg med til da jeg kunne mærke at jeg trængte til afstand og få tankerne lidt væk. Vi begyndte at ses igen for nylig, kun som ”venner” (hans valg), det fungere enlig meget godt, også alligevel ikke, han er stadig meget kærlig overfor mig. Jeg er stadig helt vild med ham, og det ved han godt. Han opføre sig som om han ikke behøver at forholde sig til det. Han flirter med mig, kysser mig, klapper mig i røven, omfavner mig osv. Men vi har ikke sex mere. Det forvirre mig og giver mig en indre uro. Jeg kan ikke finde ud af hvad han vil, og kan ikke finde ud af hans signaler?? Mit spørgsmål er hvorfor gør han som han gør, hvis han bare nu kun er interesseret i venskab?

  Jeg har altid hørt at man skal dømme ud fra handlinger og ikke ord. Hvordan hænger det sammen?

  Hvad gør jeg??

  #16595
  sissi
  Deltager

  Du kan ikke være ven med ham. Du elsker ham, han ser dig kun som aspredelse i sit liv, og du fylder ham op.

  For din egen skyld, tænker jeg du skal cutte forbindelsen helt – ud i dit unge liv, og find en mand der elsker dig.

  Han har ikke noget i klemme, han har meldt ud.
  Han syntes du er ung, sød og dejlig, men ikke et seriøst bud på et fremtidig forhold – så var han ikke gået tilbage til sin X.

  Handlingerne kan han jo roligt vise dig – og fastholde dig med, for han elsker sin kæreste, det har han ikke lagt skjult på. Bolden ligger hos dig.

  Nu er han i forhold, men vil gerne have dig ved siden af… gider du sådan en mand?

  #16596
  HappyFace
  Deltager

  Kære Mia

  Du skriver, at man skal dømme ud fra handlinger og ikke ord. Og faktisk viser han jo gennem sine handlinger, at han ikke vil dig som kæreste. Han indleder ikke et kæresteforhold med dig – og faktisk har han, selvom han havde dig, valgt at indlede et kæresteforhold med en anden.

  Så i mine øjne er han altså meget tydelig i sine handlinger!

  Hans handlinger viser, at han har lyst til at røre ved dig og have sex med dig. Og hygge med dig i ny og næ. Og det kommer du til at opfatte som at han elsker dig eller er forelsket i dig. Men hvis han var det, ville han have dig som kæreste.

  Så frigør dig fra ham – og find en mand der vil dig for alvor 🙂

  #16597
  hexia D trix
  Deltager

  Ingen ved hvad bier tænker 😉

  Du ved om du er tilfreds med det forhold du har til ham, hvis du er det, nyd det, han lyder som et sødt og kærligt menneske 😉

  Er du ikke tilfreds, hvad mangler du? kan du få det fra andre? eller er den eneste løsning for dig at skabe afstand for til sidst at bryde forholdet?

  #16611
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis du spørger mig, så holder han dig varm i tilfælde af at det andet ikke går. Men han har jo allerede meldt ud omkring aldersforskellen, så han synes du er sjov at lege med men han betragter det ikke som et potentiale for noget seriøst. Spørgsmålet er også om du i sidste ende ville gide en mand der piller ved eller har sex med andre kvinder, hvis han en dag mod alles odds ville et forhold trods aldersforskellen.

  #16612
  AnneM
  Deltager

  Fejl

  #16641
  Aries
  Deltager

  Desværre – han hygger sig bare med dig. Hvis du vil ham for alvor, så må du sige stop nu og fortælle ham at han er velkommen den dag han vil dig, med det hele.

  Aries

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.