Elsker han mig eller vil han noget andet.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8802
  mig
  Deltager

  Hej,
  Jeg håber i kan hjælpe mig videre i mine tanker. Jeg har været gift med min mand i 12 år, og vi har to børn. Nu har jeg så fundet ud af at han gennem 12 måneder har set en anden. Vi bor i Jylland, og hun bor på Sjælland.De har har mødtes ca. hver 14. dag, hvor de har sovet sammen, “hygget sammen”og haft sex. Jeg kan også se fra SMS, at de har skrevet sammen HVER dag i alle de 12 måneder uden undtagelser. Min mand har skrevet “godnat” til hende HVER aften og jeg kan se at de flere gange om ugen har ført timelange samtaler på SMS – jeg ved ikke om de har ringet sammen. Senest har de så været 3 dage sammen i Rom. Han siger de hygger sig sammen og kan tale om alt,men at han elsker mig. Jeg ved ikke hvad jeg skal tro. Elsker han mig eller hende den anden ? vil han være sammen med mig eller hende den anden ? hvad skal jeg gøre?
  Håber i vil dele jeres tanker med mig.
  Mange hilsner
  Mig

  #8803
  Aries
  Deltager

  hvad vil du selv?

  Aries

  #8804
  mig
  Deltager

  🙂 Hvis han elsker mig vil jeg blive (tror jeg). Hvis han elsker hende, så er jeg den der er på vej ud. For mig er det vigtigste lige nu at får afklaret hvor han er, desværre kan han ikke svare mig andet end ” Han siger de hygger sig sammen og kan tale om alt,men at han elsker mig.”

  #8805
  Aries
  Deltager

  I min bog er det usædvanligt respektløst af ham. Jeg ser ikke kornet af empati overfor dig. Du sidder der og siger ok ja skat, hmnn fortår dig godt, ja , jo , jo da. Du burde rejse dig op knalde ham én på skrinet, dreje om på hælen med rank ryk og løftet pande, som den smukkeste madmoiselle og sige “farvel” hyg dig med din nye veninde.

  Aldrig i livet ville jeg byde mig selv så lidt. Jeg gik fra min mand. Jeg opdagede notorisk utroskab fra hans side. Han gjorde dog alt for at skjule det og den dag jeg opdagede det, bad og tiggede han mig om forladelse. Jeg tilgav, men på bekostning af terapi. det gjorde vi så i et år, indtil jeg fandt ud af, at han da hyggede sig videre bag min ryg. Samme scenarie fra ham igen. Tiggede og bad, men jeg gik. forlod alt. Jeg vil ikke lade mig byde så lidt. Jeg er lækker smuk og dejlig. Min mand skal elske mig, respektere mig. Jeg har skrevet bogen Røvretur sixpack og neglelak, den handler om min rejse- at gå fra alt og finde sig selv igen. Snart er jeg med i en Tv reportage om skilsmisser det kommer til marts og er i 10 afsnit.

  Kom afsted væk. Du kan også blive, jeg vil garantere dig, han kommer aldrig til at respektere dig mere. Du er bare hans komfortzone. En god base at have når andet ikke fungere for ham. Tak for kaffe.

  Aries

  #8806
  mig
  Deltager

  Tak for et meget ærligt svar -det giver stof til eftertanke. Men det er et kæmpe skridt at tage. Og hvis han virkelig ikke elsker hende den anden, er det så ikke værd at blive og kæmpe.
  Men hvis han har set hende så længe og meget, så man han jo have følelser for hende?????,siger min logik mig. Og så vil jeg underingen omstændigheder blive og kæmpe for 12 månender er så lang tid at han har haft rigelig af tid til at stoppe op og tænke

  #8813
  Eva Marie
  Deltager

  Det er en helt forfærdelig situation du står i der…jeg er igennem det samme:(
  Det er så nemt at sige at man skal gå sin vej – jeg kan f.eks ikke finde ud af at gå fra min utro mand. Men det er fuldstændig rigtig som Aries siger – Du skal gå din vej – Hvis du kan finde kræfterne til det, så lav ikke den fejl jeg laver. Smid ham ud, find dig ikke i at han har en elskerinde – Han har det jo som blommen i et æg lige nu med 2 kvinder. Det er umenneskeligt hårdt.

  Når du er gået så kæmp for ham, hvis du vil have ham. Jeg kan læse at der også er børn involveret.
  Hvis han elsker dig, så kommer han tilbage til dig. Find en parterapeut og få ham med der, red forholdet hvis du vil. Det kan godt lade sig gøre – men desværre er det sådan at de også skal “forlades” før de kan finde tilbage igen.

  #8814
  Aries
  Deltager

  Kære kvinder.

  Min eksmand elskede mig højt. Vores fælles søn og mine to medbrgate piger gav ham alt han havde drømt om. Alligevel havde han andre kvinder i alle 10 år vi levede sammen. Det er snart 3 år siden jeg gik. Jeg er stadig single(sådan da,ser en dejlig svensk mand på 7 måned) Stadig den dag i dag selvom min eksmand har nu kæreste igennem 2 år(ja en af hans elskerinder fik pladsen efter mig) så er han nogen gange trist når vi mødes. Græder over familien gik tabt.

  Der er altså disse mænd der til trods for kærlighed til konen også har brug for en elserinde eller 2 ved siden af. jeg var aldrig i tvivl om min mands kærlighed til mig og familien, men dele, det vil jeg fandeme ikke. jeg forlod et stort hus, biler sikker økonomi, bragte min børn i skilsmisse nr. 2. Jeg er ligeglad, for jeg vil ikke nøjes med. Hvilken mand skal bare bruge mig som en del, til at gøre hans liv perfekt og mit til et mareridt? De mænd og for den sags skyld også kvinder der er utro, fortryder og herefter er vaccineret for resten af livet er af en anden støtte. Her er utroskab igennem 12 måneder(sikkert meget mere) Det er et bevidst valg. Og oven i købet er han så fræk at fortælle dig, at han nyder hende. Du betaler for hans dessert som du ikke engang får lov at smage.

  Du kan vælge at leve i et åbent ægteskab, men det er noget helt andet.

  I vælger altså selv rammerne for jeres liv. Måske er det ok med jer at han har lidt ved siden af? der er mange kvinder der blot kigger den anden vej.?

  Aries

  #8815
  sissi
  Deltager

  Hvis man elsker så beskytter man sin elskede mod alverdens ulykker og smerte… jeg tænker her påfører han dig det jo med fuldt overlæg – og god samvittighed!

  Elsker… kan opfattes på forskellige måder og ord er ord… så se ikke på hans ord, men på hans gerning!

  #8817
  Eva Marie
  Deltager

  Igen har du bare SÅ meget ret:)Og du er sej og stærk:)
  OG nej jeg vil ikke leve med at min mand ser en anden ved siden af, og jeg vil ikke dele ham med nogen!! Det tror jeg ikke på der er ret mange der vil, i hvert fald ikke uden store følelsesmæssige omkostninger og nederlag for ens selvtillid.

  Men ja, 12 mdr. er lang tid, et perfekt liv for ham sikkert.
  Han lyder uden empati og som en følelseskold mand. Denne type kan KUN såre en, og du gør bedst i at komme væk fra ham asap. Bare det at han fortæller dig at han hygger sig med hende og kan snakke sammen om alt er NOK til at smadre dig fuldstændig – Det er så ondt at sige sådan til ens kone – Tror mig jeg ve ALT om det – min mand har gjort det samme – og det er som om ens hjerte bare står stille.

  Hvordan fandt du ud af det?

  #8818
  Tintin
  Deltager

  Det er ikke kærlighed!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 31 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.