elsker eller ???

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5405
  pitty
  Deltager

  Hej,
  Jeg har mødt den her dejlige mand, vi er begge gift, og det hele startede ud med at vi ”bare” havde sex –dejlig fræk sex…. Men det har lige så stille udviklet sig til at vi de sidste ca. 8 uger har skrevet sammen hver dag – op til flere timer. Vi skriver om vores fantasier og får også vendt vores hverdagsliv og alle de gode ting og problemer som vi oplever. Han skriver god morgen og god nat hver dag og sender kys og tanker. Jeg ved stort set altid hvor han er, da han skriver”nu kører jeg til XX” “nu er jeg landet ” osv

  Vi ser kun hinanden ca. hver anden uge.

  Jeg synes det er rigtig hyggeligt, men kan ikke rigtig finde ud af hvordan jeg skal tolke det, fordi jeg synes det måske har taget lidt overhånd.Er han begyndt at lægge følelser i vores”forhold” eller er det bare en mande ting at blive afhængig af en anden kvindes bekræftelse.
  Vi har aftalt. at der ikke måtte blive”følelser” involveret, men det kan man jo ikke altid styre. Håber du/i kan hjælpe mig med at få lidt styr på, hvad som sker….

  #5407
  Salamina
  Deltager

  Det mest interessante for dig og dit liv er vel, hvor du selv står i det her. På mig virker det som om du lægger et røgslør over dine egne følelser ved at du alene analyserer på hans følelser.
  I virkeligheden er det vel din opgave, at trække håndbremsen, hvis du synes det har taget overhånd med hans engagement, for så vidt, at du jo ikke kan handle på hans vegne – men alene på dine egne vegne.
  Jeg synes, som du fremlægger det, at du virker noget ansvarsfraskrivende, sådan lidt… hold da op… nu er han måske blevet helt crazy med mig, hvad skal jeg nu gøre. Og det kan kun du selv svare på.

  Hvis du vil og alene ønsker vor andres analyse af, hvad der sker med ham, så er MIN analyse, at han ikke alene dyrker dig som sidevogn men at han har andre end dig ved siden af sit ægteskab og det baserer jeg på, at hans beskeder til dig er relativt de samme og de samme efter 8 uger, han har egentlig ikke skiftet gear til lyserøde skyer, efter min opfattelse. Det han skriver til dig er i samme gear som de jævnt hen hele tiden har været, der er ikke meget nyt udsving i hans testosteron eller pladask falden på kærlighedshalen efter min opfattelse. Så jeg tror ikke du skal regne alt for meget med, at han ikke kan styre sine følelser. Jeg tror han styrer sine mere end du kan styre dine. Men det er alene, hvad jeg tror!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.