Ekskonen ødelægger mit ægteskab

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18352
  lillar
  Deltager

  Kære alle sammen. Jeg er på 5 år gift med verdens mest fantastiske mand. Vi har altid haft det fantastisk sammen på alle områder. Men slangen i paradis er min mands ekskone. En meget lang og trættende historie kort. Jeg mødte min mand efter deres skilesmisse. Så det har jeg intet at gøre med. Alligevel blev jeg hurtigt klar over jeg nu blev en skydeskive for alt hendes vrede og skuffelse. De har 2 børn sammen som dog nu er voksne. Men tror ikke jeg har tal på møder i statsamt. Retsag om hus. Og 1000 andre konflikter. I løbet af årene har min mand modtaget SMS. Opkald. Mail. På alle tider af døgnet. Hvilket til sidst blev så slemt vi måtte blokere hende alle steder. Selv på vores bryllupsdag fik han mail om natten om at han begik en fejl ved at gifte sig med mig. Nu til problemet… hun har fra dag 1 forsøgt at ødelægge vores forhold. Til at starte med skrev hun til min mand jeg var ham utro !! Da hun intet fik ud at det, ændrede hun taktik. Nu modtager jeg mails omkring han er mig utro med hende. Hun nævner steder osv. Og fortæller mig hvor naiv jeg er, da han ikke er færdig med hende. Hvordan pokker undgår jeg det påvirker mig ??? Jeg ved 100 % med mit hjerte at min mand aldrig nogensinde har gjort nogen af alle de ting hun siger. Men alligevel bliver man sku usikker. og jeg er nu efter endnu 12 mail omkring dette her i weekenden. Der hvor jeg simpelt hen ikke magter det mere. Hun stopper ikke før vi ender med at blive skilt !!

  #18353
  Eva Marie
  Deltager

  Sikke da en trist situation du er i der….hun lyder da fuldstændig “sindssyg” .

  Jeg ved at det gør så ondt når ens mand forlader en – man føler sig kasseret, uduelig og meget mere. Men 5 år? Det lyder virkelig som om hun har brug for hjælp.

  Man kan rent faktisk få et polititilhold – det synes jeg I skal overveje, for det her er stalking og chikane – det er ulovligt.
  Måske fatter hun alvoren hvis I melder hende – der er ikke nogen der skal finde sig i sådan noget!
  Du kan jo ikke stilles til ansvar for at deres forhold ikke kunne fungerer – og da slet ikke x-konens sygelige jalousi.

  NEJ- I skal da ikke skilles pga. hende – du skal vælge her at stole på din mand, vise ham alle beskyldningerne og bede ham om at stoppe hende – i samarbejde med politiet – Ja, så alvorligt synes jeg det er…..

  #18354
  AnneM
  Deltager

  Jeg mener også I er udsat for stalking. Jeg tror det er blevet en dårlig og indgroet vane for hende at genere jer. En af mine venner var i samme situation. Han kontaktede politiet og betjenten kontaktede herefter kvinden, der stalkede. Et telefonopkald fra en betjent med en “venlig” henstilling, fik hende til at stoppe. Måske kan I være heldige at få samme hjælp. Det var ihvertfald en enkelt løsning, der fik stoppet chikanen med det samme.

  #18355
  lillar
  Deltager

  Tak for svar 🙂 det lyder faktisk som en god plan at gå den vej. For ellers fortætter det. Fatter hende simpelt hen ikke. Kvinden har aldrig mødt mig. For det nægter hun. Selv den dag hendes søn blev student blev hun væk. Da hun hørte jeg kom !! Jeg er åbenbaret blevet roden til alt ondt i hendes liv. Og det der er mest tragisk er faktisk, at de blev skilt fordi. Hun drikker og havde en affære med hendes chef igennem et år. Så hvorfor det her kæmpe had ? Forstår det ikke 🙁 kunne sætte mig ind i det. Hvis jeg var grunden til de skulle skilles.

  #18356
  Eva Marie
  Deltager

  Der er også mange ting der undre mig ved folks opførsel en gang i mellem – men ofte så er det personen selv der er problemet.
  Jeg tror ikke det er dig hun hader – måske har det noget med kontrol og du skriver også hun drikker….hun lyder som en person i dyb krise med sig selv.

  #18357
  jydinden
  Deltager

  Enkelt stands konflikten skift til hemmeligt nr og skift mail . Hvis hun ikke kan få kontakt dør den.

  #18358
  lillehjerte
  Deltager

  du kan også både blokere hendes nr og hendes mail. Jeg tror man nogle gange kan indstille mails, så den sender mailen tilbage til en uønsket afsender. Prøv det i første omgang.

  #18359
  lillar
  Deltager

  Hun er skam blokeret nu. Mit dilemma er mere, at det påvirker mig. Hun har fået mig til at mistro min mand. Selv om alle fortæller mig det har jeg ingen grund til. Og syntes det er synd for min mand. Som jo ikke har en chance for at modbevise alle hendes historier. Jeg hader hun har fået skab den mistro i mig.

  #18363
  lillehjerte
  Deltager

  I må begge lukke hende ude som støj på linjen. Du må også tænke over med din sunde fornuft om han gider gå tilbage til en som er så utroværdig og destruktiv. Stå fast og lad være med at tage hende alvorligt.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.