Eksklusivitet, for tidligt?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19637
  pigen1991
  Deltager

  Kære alle jer.
  Normalt følger jeg med på sidelinjen, men nu har jeg måttet oprette en bruger selv. Jeg trænger til at forstå..

  Jeg er selv kommet ud af et forhold for et halvt år siden, hvor mine følelser var et virvar. Jeg har nu lært bedre at sige fra, og stå ved mig selv.

  Jeg har fundet en fyr, som jeg er begyndt at blive oprigtig glad for – og det virker(virkede) til at være gensidig. Vi har egentlig kun været på date 4 gange, men vi nyder begge hinandens selvskab, og den kemi vi har.
  Allerede efter første date, spurgte han om hvornår vi skulle ses igen, jeg var alligevel lidt i tvivl, og måtte lige sige, at jeg ville skrive tilbage ang næste date – og det gjorde jeg så, for jeg følte alligevel, at jeg måtte lære ham bedre at kende. Det er nu blevet til 4 dates, og vi har fra start været enige om, at vi begge søgte noget seriøst, og at vi ville se hvad det bragte med os ham og jeg.

  Jeg startede med at sige nej til første date med ham, da han gjorde det klart, at han var kommet ud af et forhold for 2 mdr siden, og jeg tænkte.. at den smøre skulle jeg ikke ind i igen.. Mænd skal have tid. Men han sagde, at han mentalt havde været ude af forholdet i et år.. Så jeg gik med til daten.

  Inden vi mødtes første gang, skrev vi dag og nat, han skrev konstant. Han har til hver date overrasket mig med et eller andet – været utrolig sød. Skrev søde ting m.m.
  Efter at vi er begyndt at se hinanden, er samtalerne pr sms faldet, men jeg tænkte, at det var fordi vi så hinanden, og jeg spurgte ham egentlig ang hans skrivevaner (på en sød måde), hvor til han svarede lige som jeg ofte læser herinde “jeg forsvinder lidt engang imellem, men det er ikke fordi jeg har mistet interessen” – det skrev han. Egentlig er det kun 4-5 dage vi ikke har skrevet sammen sammenlagt, i den måned vi har set hinanden, og jeg tror måske det er fordi jeg bliver lidt hysterisk i mig selv, er bange for “smutter han nu”, nu hvor jeg er blevet glad for ham – og så tænker jeg mere over, hvorfor han ikke skriver konstant, selv om det måske næsten er på samme måde vi skriver..Han svarer lynhurtigt. Tror aldrig der er gået mere end 3 timer, før han har svaret på mine beskeder.. han svarer altid… Jeg prøver at beskytte mig selv. Jeg har været ganske rolig og glad for ham, troet på ham som en oprigtig fyr. I gennemsnit har vi set hinanden en gang om ugen, hvilket jeg også tænker er ok.. Sidst jeg havde en kæreste, så vi dog hinanden 2-3 gange i ugen.. ´

  Den sidste uges tid har jeg følt et eller andet anderledes. Jeg ved han er travl, – han er færdig på uni om 3 mdr, der er meget han skal læse – han har en rejse i næste måned, han skriver artikler og så har han nogle gange brug for en dag hvor han kan være sig selv og slappe af. Det har han meldt ud, da jeg spurgte om han havde tid til at ses – jeg forstod – jeg ved hvordan det er at have travlt.. Sidst vi så hinanden var i onsdags hos ham. Da havde vi ikke set hinanden i 1,5 uge. Vi har haft sex stort set hver gang, vi er begge sindssygt tiltrukkede af hinanden.. Pludselig siger han “jeg har været på date med en anden, og jeg har haft sex med hende”, og han bliver helt tam.. Jeg bliver tam.. Hvorfor sagde han det egentlig? Jeg bliver ret ked, selv om vi jo ikke havde aftalt noget om at være eksklusive, og vi ikke har set hinanden så mange gange. Men jeg havde måske en forventing om, at vi ikke lige datede andre, indtil vi fandt ud af hvad vi lavede – uden at have sagt det til ham.. Men det var anderledes i hans optik. (han blev ked, da han fandt ud af, at det ikke var sådan jeg tænkte, for han følte virkelige at han havde trådt i spinaten)
  Jeg spurgte ham, om det var fordi han havde besluttet sig for, hvor vidt ham og jeg ikke skulle mere. Det nægtede han, og sagde også, at hende daten skulle han ikke se igen.
  Jeg sagde til ham, at jeg var ret glad for ham, at jeg synes han var sød, og at jeg rigtig gerne ville være blevet, men det her var ikke ok for mig. Hvis han ville date andre fra nu, så var jeg bare ikke interesseret mere.
  Jeg tog hjem, havde en blanding af, at jeg rigtig godt kunne lide ham, men at jeg ikke kunne gøre det over for mig selv, at blive hos ham… Han reagerede ved at sige at han havde ødelagt det hele, imens han tog sig til hovedet flere gange – jeg kunne se han blev helt mærkelig i hans krop agtigt, og han var rigtig ked.. ville kramme mig flere gange..
  Jeg tog hjem.. Der gik en time hvor han skrev undskyld i en sms, der gik endnu en time, så skrev han, at han ikke ville date andre indtil han fandt ud af hvad vi var. Jeg følte det oprigtigt fra hans side, og vi har nu aftalt at være eksklusive – uden jo at vide hvad det ender med… Hele dagen efter skrev han til mig, spurgte om jeg var ok, snakkede lidt om hvad vi skulle lave sammen fremadrettet, men ud fra det eksklusive vi har aftalt, så sagde han også, at hans tid er knap til at ses lige pt, pga ovenstående jeg har nævnt.. og det er jo fair.. Men jeg kunne også bare set dette som en undskyldning for ingen interesse.. men hvorfor så sige, at han gerne vil det eksklusive?? Han kunne bare have droppet at skrive det altså.

  Jeg er klar over, at man ikke kan kalde hinanden kærester efter 4 date, men inderste inde tænker jeg, at hvis han var bare lidt glad for mig, hvorfor så date en anden og knalde med hende? Er det mig der er mærkelig ? Jeg har aldrig været ude for sådan noget her, jeg ved ikke hvordan jeg skal aagere, jeg føler det som en manglende interesse for mig, at han har gjort det der.
  Jeg knalder ikke med flere af gangen, men der er vi jo så forskellige.
  Jeg føler, at jeg har presset det der eksklusive ned over hovedet på ham – det var ikke min mening at det skulle komme så tidligt. Men jeg ved også, at jeg ikke ville kunne gå i flere måneder og vide, at han knaldede med andre.. og hvorfor have behovet, hvis jeg er der?

  Hvis han havde set noget seriøst med mig, havde han så ikke kontaktet mig, istedet for at date en anden og have sex med hende?
  Jeg er så forvirret, og ved snart ikke om jeg bare skal droppe det hele.. Om det jeg gør er fair, eller om det han gør er fair.. Jeg har brug for some help.. Mine veninder mener at jeg skal droppe ham pga han har været sammen med en anden, da det viser at hans interesse ikke er god nok..
  Egentlig har jeg også brug for efter det her, at han gør et eller andet, spørger om vi skal ses eller lign.. Ikke bare at være tam..
  Tak til de som sætter sig ind i skidtet, og som læser med..

  #19639
  Laerke
  Deltager

  Jeg synes ikke du presser noget ned over hovedet på ham. Du har meldt klart ud at du ikke gider at i ses hvis han har sex m andre. Det er din grænse og hold du fast i den! Han er muligvis blevet overrumplet over at du melder så klart ud. Og har troet han har kunne eksperimentere med andre ved siden af. Og måske troet det var helt ok, da han ikke har oplevet de andre kvinder melder klart ud/siger fra. Jeg ville afvente lidt og se om han kommer til dig. Du kan evt vente m mere sex m ham og sige du gerne vil lære ham nærmere at kende hvis han vender tilbage.

  #19641
  lillehjerte
  Deltager

  Han er ikke seriøs, når han dater andre og tilmed har sex med andre efter I har datet og haft sex. Havde han satset på dig var han ikke taget ud med en date efter dig. Så har man ikke lige trangen til det vil jeg mene, når man allerede har fundet DATEN. Så nej jeg synes ikke du kan regne med ham.

  #19645
  pigen1991
  Deltager

  Kære jer, tusind tak for svar. 🙂

  Der er ikke så meget mere at komme efter, da jeg nu har afsluttet det med ham.
  Han skrev her til aften, efter to dages tænketid (som det åbenbart også har været for ham), at han gerne ville fortsætte med at ses med mig, men at han stadig efter sit brud havde brug for lidt “frihed” – han havde brug for at mødes med andre også. Og det har han først kunne mærke nu. Som sagt, er han utrolig ærlig, og det var en af grundende til, at jeg rigtig godt kunne lide ham. En hver anden havde stukket halen mellem benene med denne ‘konfrontation’, eller ladet en samtale løbe ud, som der så ofte sker.
  Jeg takkede nej til at ses, og sagde, at jeg tolkede det som, at jeg bare ikke var kærestepotentiale for ham,- hvilket var okay, men det benægtede han igen, at det ikke var fordi jeg ikke var potentiale. Han mente, at det lige nu var “det forkerte tidspunkt”, og at jeg helt klart var noget for ham.

  So what. Han er ude, jeg ønskede ham held og lykke – jeg vil ikke gå og vente, mens han hygger sig med andre trunter. Jeg må ud på markedet igen, og jeg har det faktisk godt lige nu, på trods af, at jeg gerne ville ham. Men ærligheden gjorde mig glad – aldrig oplevet på denne måde før.

  Tak for jeres beskeder. 🙂

  #19811
  pigen1991
  Deltager

  Jeg tænker stadig på ham, det er så åndsvagt… Tænker konstant på den der med, om noget kan ske “på det forkerte tidspunkt”, og om en mand med kærestesorger ville droppe en kvinde han synes om, hvis hun stod lige foran ham, i hans sorg Proces.. Er der nogle der har oplevet noget lignende, eller har erfaringer omkring dette, som de har lyst til at fortælle om?

  #19830
  Lynetta
  Deltager

  Hvis han ikke mente at i var eksklusive, hvorfor pokker fortæller han så, helt ud af ingenting, at han har været på date med en anden?
  Ja, undskyld mig, men hvis jeg som kvinde dater casual med en, så fortæller jeg da ikke hvis jeg har været på andre dates.
  Jeg spørger heller ikke til om han gør det.

  Intet er forpligtende før det er aftalt.

  Super fint at han siger det til dig – noget har vel sagt ham at det var nødvendigt.
  Ærgerligt at det ikke lykkedes for jer. Kram herfra.

  #21904
  Anette87
  Deltager

  Åhh.. jeg står faktisk i en lignende situation. Den søde mand, jeg ser, og skal på femte date med i morgen, fortalte mig på trejde date, at han skriver med en svensk pige, han matchede med på en dating-app, lige før han mødte mig. Han har også sagt, at han “skylder” hende et møde. Jeg gav udtryk for, at det har jeg det helt fint med. Sandheden er dog, at jeg ikke ved, hvordan jeg har det med det. Ligne nu er det måske ok, fordi vi ikke har set mere til hinanden. Men hvad, hvis vi går i seng sammen i morgen? Hvad hvis vi stadig dater om 14 dage, og så skal han pludselig til Sverige. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Han er jo egentlig i sin fulde ret til at gøre, hvad han vil. Jeg har heller ikke lyst til at trække nogle begrænsninger ned over hovedet på ham. Føler bare, at det er lidt sårbart at gå i seng med ham, hvis han så pludselig skal mødes med hende. På den anden side har jeg også lyst til at afprøve det seksuelle med ham så vores relation også kan udvikle sig lidt.

  Hvad ville I gøre?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.