Ekskluderet.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #28096
  mulmi
  Deltager

  Hej Martin og Forum.
  Jeg står i den situation at jeg er blevet ekskluderet fra min kærestes venne gruppe. Vi har været kærester i 4 år og har i alle årene ses sammen med hans venner. Årsagen skyldes at hans bedste ven i gruppen, fik en ny veninde som jeg ikke har det så godt med og som ikke bryder sig om mig. Vennen har derfor meldt ud at han ikke vil ses med min kæreste, hvis jeg er med. Så nu bliver jeg ikke inviteret med længere og min kæreste tager selv afsted. De andre to kammerater har kærester der også tit bliver inviteret med, selvom de heller ikke har et særlig godt forhold til den “ny” veninde.
  Jeg er ret rådvild mht. hvordan jeg skal forholde mig til det. På den ene side bliver jeg vildt ked af det og føler mig alene i det hele, når min kæreste sender mig billeder og fortæller at de hygger sig til deres sammenkomster. Og på den anden side bliver jeg sur over at min kæreste lader dem/ham styre hvem der kommer med. De andre piger i “ gruppen” forstår heller ikke helt hvad der forgår, men siger ingenting fortæller min kæreste. Har i nogle gode råd?

  #28108
  Eva Marie
  Deltager

  Kære Mulmi – Kom VÆK fra sådan en vat arm af en kæreste – hvordan er det da han opfører sig over for dig ? Amen – der er da slet ikke ord – Hvor er det synd for dig – men du skal stille dig op – du er MEGET bedre end ham!!
  Ud fra det du skriver, tænker jeg ikke at du er så gammel? Men egentlig, så er det underordnet – for så skal du lære det NU!
  Det er fuldstændig forkert opførsel – din kæreste respekterer dig ikke – han sender billeder/snaps? For pokker da! Jeg bliver virkelig sur på ham, på dine vegne – Du skal simpelthen ikke finde dig i det!
  Har du ikke selv en venindegruppe/vennegruppe, som du du så kan være sammen med, og fortælle ham, at der er en af dine veninder der ikke kan lide ham, så derfor MÅ han ikke komme med til sammenkomster, fester mm. – og så efterfølgende sende billeder/snaps, om hvor HYGGLIG I HAR DET – UDEN HAM!!
  I mine øjne er det ren og skær mobning fra din kærestes ven – og kan din kæreste ikke forsvare dig – så er du bedre tjent uden ham –

  #28127
  Froeken T
  Deltager

  Kære Mulmi

  Øv, sikke da en træls situation at stå i. Det er hårdt, når venskaber (og parforhold) bliver sat på prøve, fordi en eller flere parter ikke kan sammen – men det sker jo desværre ind imellem. Og så er spørgsmålet bare, hvordan søren man håndterer det, når der helt går hårdknude i relationerne, og der opstår loyalitetsdilemmaer.

  Jeg kan godt forstå, at du bliver ked af det, når din kæreste tager alene afsted. Både fordi du pludselig ikke er inviteret med i gruppens samvær længere, men selvfølgelig også fordi din kæreste vælger at deltage uden dig. Det er også meget naturligt, at du føler en vrede mod ham, fordi han ikke har din ryg her. Omvendt forstår jeg også godt, at det ville være svært for ham at sige farvel til hele sin vennegruppe, og det er jo nok der, skoen trykker for ham. Det er jo noget af et ultimatum, hans kammerat har givet ham. Og selvom din kæreste da garanteret får ondt i samvittigheden ved at tage afsted uden dig, så håber han nok, at han på en eller anden måde kan få det hele – både dig og venskaberne med gruppen. Når han sender dig billeder, tror jeg, han mest af alt gør det for at dele aftenen med dig, og måske ville han syntes, det var endnu mere mærkeligt at ignorere dig en hel aften og slet ikke involvere dig – men måske ved han ikke, hvor ondt det faktisk gør at modtage billederne.

  Det lyder ikke, som om I har fået en snak om det her, dig og din kæreste? Det skulle I måske gøre. Det er altid godt at få sat ord på, hvad det er, der er svært for jer hver især i denne her situation, og hvordan I tænker, hvad I føler, og hvorfor I gør, som I gør. Det skaber noget forståelse mellem jer og kan måske tage toppen af de sårede følelser, du sidder med.

  Og så vil mit råd være, at I finder ud af, hvordan I kan håndtere det her på en måde, hvor I begge føler jer imødekommet. Det vil sige, hvor I er fælles om at sætte ord på, hvordan I har lyst til at forholde jer til situationen som par. Hvad kan du leve med? Hvad kan han leve med?

  Måske er det en mulighed, at I på egen hånd aftaler nogle sammenkomster med de to par, I begge kommer fint ud af det med?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.