Ekskærersters telefonnumer

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2605
  chris
  Deltager

  Jeg har været sammen med min kæreste i 7 år nu. Og jeg sagde den anden dag om han okke godt ville slette hans ekskærerster telefonnummer. Han siger så, det kan jo være han en dag skal snakke med dem. Hvad gør man i den situation ?`Skal jeg bare sige ok til det ?

  #2634
  Salamina
  Deltager

  Hvad er det, der pludselig efter 7 år, trikker dig til at sige, at han skal slette hans ex’ers telefonnumre. Det lyder på mig som om noget nyt har trikket dig. 7 år er lang tid sammen og så pludselig skal de numre fjernes…
  Er der sket noget i jeres samliv, som gør dig usikker, mere end tidligere?
  Det er min fornemmelse, fordi det virker mærkeligt, at du reagerer på det nu. Hvis det var noget, som betød utroligt meget for dig, så ville jeg umiddelbart tro, at du havde bedt ham om at slette de numre for “100” år siden. Men well.

  Måske kan han i øvrigt deres numre udenad og any case kan han vel finde dem uanset, hvad hjælper det så, at be ham om at slette… Jeg ved ikke. På mig virker det lidt skørt, at du synes han bør slette deres numre efter 7 år sammen med ham. Undskyld jeg er så direkte. Men det gør det altså bare.
  En helt anden ting er, at fx. arbejdsmæssigt/fagligt, der er det min opfattelse, at mænd, netværker lidt mere end kvinder, så det kan da godt være, at han tænker og taler i faglige netværk, når han taler om at det kan være, at han en dag skal snakke med dem.

  #2636
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har aldrig nogen sinde anet hvilke telefonnumre der var i mine x-kæresters mobil og jeg kunne aldrig drømme om at bede dem om at slette noget..

  Jeg mener ikke man kan bestemme over andre mennesker, man kan fortælle hvordan man har det og så kan personen så selv bestemme hvordan de vil handle ud fra det.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.