Dybt forundret

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8795
  Applepie
  Deltager

  I slutningen af 2014, lærte jeg en super sød fyr at kende via netdating. Vi mødtes kort efter nytår og herefter udviklede tingene sig. Vi blev glade for hinanden, mødte hinandens børn og har tilbragt mange hyggelige timer sammen. Vi har været lidt udfordret mht til forskellige arbejdstider og børn, men har set hinanden så ofte vi kunne.
  Sidst vi var sammen, var fre- lør i sidste uge.
  Henover weekenden og i starten af ugen, fornemmer jeg, at noget ikke er, som det plejer. Vi har hver dag udvekslet rigtig mange SMS’er og lige pludselig er han tavs. Mandag skriver jeg til ham, vi udveksler et par beskeder men ellers er der tavshed. Tirsdag hører jeg heller intet før jeg skriver og spørger om alt er ok. Det er det tilsyneladende ikke og han fortæller mig at han tænker rigtig meget over tingene. Jeg spørger ind til, om det har noget med os at gøre, for så vil jeg da gerne vide det. Herefter får jeg en SMS, hvor han skriver at han har tænkt meget over tingene og at hans job fylder rigtig meget lige nu og desuden synes han heller ikke vi passer rigtig sammen, så han er nået til den konklusion at vi skal stoppe vores forhold.

  Jeg må indrømme at jeg er dybt chokeret og forstår virkelig intet. Jeg har på ingen måde fornemmet, at han havde i sinde at trække sig. Og vi har jo på ingen måde været oppe og skændes eller der, der ligner, så enten har jeg været fuldstændig blind eller også har han virkelig gemt det godt. Så udover at være ked af det, sidder jeg også med den dér ” hvad fanden skete der lige her”-følelse.
  Jeg ved godt, vi ikke har været sammen særlig længe, men han har på kort tid fået stor betydning for mig, da jeg virkelig har følt at vi var et godt match….

  #8796
  Aries
  Deltager

  Det er svimlende hurtigt at I har bragt jeres børn med ind i dette her. først date efter nytår betyder i max har kendt hinanden i 6 uger. Det tager altså ca. 1 år at lære et andet menneske at kende og i hele det første år “dater” man nærmest for at finde ud af om der virkelig er det match, som det føles som at det er.

  Selvom kærligheden, eller forelskelsen ikke første mere med sig, så er du alligevel heldig at din date ville kommunikere med dig. Mange mænd stikker halen mellem benene og hovedet i jorden som en struds og forsvinder tavst, til stor smerte for kvinden. Du må ikke lægge så meget over i din date på så kort tid. Det tager tid, tid og atter tid at lære et nyt menneske at kende. Han prøvede, han smagte og han fandt frem til at han savnede et eller andet. Sådan er det, selvom det er smertefuldt. op på kamelen igen 🙂

  Aries

  #8798
  Applepie
  Deltager

  Kan sagtens forstå, at du synes det er hurtigt børnene er kommet ind i det her. De har så til gengæld ikke vidst at vi var kærester, men vi er blot blevet introduceret som en ven overfor den andens barn.
  Det var en detalje jeg lige glemte 🙂

  #8799
  Aries
  Deltager

  Det er altid godt at holde børnene laaangt væk fra evt. kærester af flere grunde. 🙂 Andre folks børn er en killer. Man skal elske hinanden højt før man kan se noget smuk i den andens børn 🙂

  Aries

  #8800
  Sanne2
  Deltager

  Nogle gange er der ikke nogen forklaring på hvorfor den anden trækker sig . Jeg har i min dating tid prøvet det samme flere gange. Hos dem jeg bar kendt som har handlet sådan, var en af grundene til at de trak sig, at der stadig var noget uforløst sorg i forhold til det tidligere forhold. Måske man først finder ud af det, når man begynder at involvere sig i et nyt forhold.

  #8842
  lillehjerte
  Deltager

  Øv hvor ærgerligt. Ja du må nok vente med at bringe børnene med ind i det en anden gang indtil det er slået fast med søm osv at I skal være sammen og det tager jo tid.

  #8843
  lillehjerte
  Deltager

  … men er det ikke lidt ladt at han afslutter det hele over en sms?

  #8848
  Applepie
  Deltager

  Det er så langt ude! Især når vi på et tidspunkt havde snakken om, at man ikke afslutter et forhold over SMS. Og så gør han præcis det modsatte af, hvad han selv mener. Flot!
  Men på den måde undgår han selvfølgelig også at skulle høre på en masse følelsessnak samtidig med at han også undgår at høre, at jeg er skuffet og ked af det.
  Men holdbart er det sgu ikke

  #8850
  Sanne2
  Deltager

  Jeg kan ikke se noget forkert ved at afslutte på skrift. Mail eller SMS.. I gamle dage ved et almindeligt brev. Det er da ikke mer rigtig/ forkert end at arrangere et møde eller ringe. Hvis man har kendt hinanden så kort tid, synes jeg det er ligegyldigt hvordan der afsluttes, så længe der kommer en officiel afslutning. Man må acceptere at vi har forskellige måder at udtrykke os på og nogle gør det bedre på skrift. I det øjeblik den anden melder ud at forholdet er slut, så har man ikke længere en aktie i den anden.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.