Dumpet af min kæreste

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26327
  MadsA
  Deltager

  Hejsa!
  Min kæreste gennem det sidste 1,5 år, valgte den 19/1 at gå fra mig. Et valg jeg overhovedet ikke havde set komme.
  Hun siger hun ikke har de samme følelser mere, og ser mig mere som en ven. Hun siger vi ikke har kemi og at vi er for forskellige. Vi har brugt hele julen og nytåret sammen, samt været sammen i 4 dage op til, at hun kommer med den besked. Vi har næsten aldrig skændtes, og har været gode til at give hinanden plads til at være sammen med vennerne. Vi holder begge meget af hinandens familier, og har også fælles venner. Altså jeg synes jo vi har alt hvad et godt forhold skal have.

  Jeg er splittet. I starten af vores forhold, var vi aldrig hjemme. Vi var hele tiden på ture, ude og spise eller ude og hygge med venner. I efteråret begyndte vi så begge på studier, og hun fik et studiejob – som også har taget meget af hendes tid. Vores forhold har også været påvirket af corona situationen. Vi har ikke rigtigt kunne lave meget andet, end at se film, lave mad, gå ture og hygge os sammen. Hvilket vi har gjort meget – Og jeg havde også på fornemmelsen at hun hyggede sig. Når hun siger der ikke er en kemi mellem os, tror jeg hun glemmer at tænke på, at vi ikke oplever meget i den her tid. Det er jo svært at finde nye ting at tale om konstant – Det er jo klart der vil komme perioder, hvor snakken ikke går så nemt. Jeg tror også det er svært at beholde den samme gnist, når man ser hinanden i de samme situationer igen og igen og igen… Men jeg havde jo inderligt håbet at foråret ville gøre at vi kunne komme ud og nyde hinanden uden for i det gode vejr.

  Jeg har brugt de sidste 2 uger på at prøve at fortælle hende hvad jeg føler, og hvordan jeg ser på tingene, samt hvordan jeg tror det her forhold kan reddes. Jeg synes jo i det mindste hun kan give mig en chance. Men hun skyder alle ideer ned, og siger at hun ikke synes der er noget at kæmpe for, og at hun i sit hovede ikke kan se os som kærester igen.

  Jeg har besluttet at jeg vil stoppe med at kontakte hende, og se om hun kommer til at savne mig – Vi har trodsalt tilbragt meget tid sammen.
  Tror i noget tid fra hinanden, og noget tid hvor hun kan mærke jeg ikke er i hendes liv mere, vil kunne få hende til at tænke på alle de positive ting ved vores forhold, stedet for kun at tænke på de negative? Og tror i overhovedet der er en chance for at hun kommer på bedre tanker?

  #26335
  Per
  Deltager

  Hej Mads.

  Hvis din kæreste ikke længere ser dig som en kæreste er grunden at hun har mistet tiltrækningen til dig.

  Her bør du huske at vi ikke vælger hvem vi tiltrækkes af (attraction isn’t a choice). Derfor vælger vi heller ikke hvem vi mister tiltrækningen for.

  Kvinder elsker mystik, de elsker en mand de kan “udforske” og som de ikke helt kan regne ud. Det kan være at Corona-lockdown har givet hende tid til at “regne dig ud”. Du er ikke et mysterium længere.

  Det værste du kan gøre er at tigge hende om en chance mere. Det kølner blot hendes i forvejen lunkne følelser for dig.

  Du er langt fra den første mand, der tænker at hun måske vil begynde at savne dig igen. – bevares nogle gange sker det.
  Men det skal ikke være noget du regner med.

  Jeg synes at du skulle fokusere på det, du kan styre (dig selv) og arbejde på at forstå hvordan kvinder tænker og ser verden (og mænd). Og blive en mand, der kan udfordre din næste kvinde.

  Læs “The Rational Male” af Rollo Tomassi (køb den på Amazon)
  Han er fra USA og tingene er nogle steder lidt i overkanten, men overordnet er jeg enig med ham.

  Du siger at hun taler om negative ting i forholdet. Hvad består de af?

  • Dette svar blev ændret 1 år, 9 måneder siden af Per.
  #26337
  MadsA
  Deltager

  Jamen der har ikke været mange negative ting… Der har været nogle småting hun har været irriteret over. Jeg arbejder om natten, så hun har f.eks. været sur over jeg nogle gange har været træt, når vi har været ude sammen…

  Jeg kan godt følge hvad du mener, jeg synes bare det er underligt det kommer fra den ene dag til den anden.
  Men jeg gider ikke bruge mere tid på hende nu… Måske hun får øjnene op for hvad hun mister – og hvis ikke er der jo nok en anden der ude 😉

  #26338
  Per
  Deltager

  Du skriver selv at du ikke så det komme. Det er faktisk noget mange mænd giver udtryk for, når kvinden afslutter et forhold.

  Årsagen kan være at vi mænd ikke lægger mærke til tegnene. Hendes irritation over dit aftenarbejde har måske været en måde at lufte sine frustrationer over andre ting i forholdet på.

  Kvinder kan godt finde på at gå og “samle” frustrationerne sammen – for så på et tidspunkt at smide hele skidtet i én stor bombe. Som ved et “pludseligt” brud.

  Og du har ret, i din alder kommer der altid en sporvogn og en pige til. Fokusér på at udvikle dig selv (uddannelse, arbejde, personlighed, indtjening) så skal kvinderne nok få øje på dig 😉

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.