Disse to dejlige mænd.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3134
  Aries
  Deltager

  For længe siden og mest i den gamle kasse skrev jeg flere indlæg. Mest omhamdlende den kære underviser, men også hr. Filosof.

  To mænd der sidste år krydsede min vej. to mænd der stadig ikke har forladt mit hjerte, selv jeg har mødt nye mænd. Men éen gang hvert 100 år møder man et helt specielt menneske og jeg så heldig at have mødt to. Hver især bor de i mig med smukke minder efterladt af et voldsomt savn. I perioder lykkes det mig næsten at glemme kærligheden til dem, men det er svært når jeg stadig ser dem i anden anledning. Snart er jeg færdig med mit studie og forhåbentlig kan Hr. underviser så finde sin rette hylde, på mindets hylde uden at skulle forblive et levende billede. Hr. Filosof og jeg har et pragtfuldt og meget særligt venskab. Et meget smukt venskab med så meget kærlighed og et begær fra begges sider. Men Hr. Filosof får ikke kæreste følelsen som han siger. Men han kigger altid smukt på mig, aer min kind og kysser mig forskellige steder i ansigtet. Vi samarbejder i dag omkring fler ting, men begge er vi klar over særligheden i hinandens eksistens. I går var jeg Sammen med Hr. Filosof igen vedr. noget design. Den intimitet der er i blandt os..den kan ikke beskrives men jeg føler den stærkt. Måske for stærkt til at opretholde venskabet. Jeg elsker ham så meget. jeg længes så meget efter at det er mig han skal begære som kvinde. Det undrer mig at det ikke sker. Man han er en meget speciel mand, der værner stærkt om sig selv.

  Jeg havde bare lyst til at fortælle Jer at jeg har mødt to så forskellige mænd, men to så dejlige mænd, der har rusket op i hele mit rustne system, så jeg i den grad kan mærke kærlighedens og ja begærets magt. Jeg hhv. begærer og elsker disse to mænd så aldeles meget. Jeg tillader mig at blive stående i det..lidt endnu. Det er smerteligt, men så gerne jeg iklæder mig smerten med det smukke afkast.

  Kærligst Aries

  Aries

  #3145
  trunten
  Deltager

  Kære Aries.

  Hvor er det dog smukt og samtidig så sørgeligt. Du får åbnet dit hjerte og er klar til at elske så inderligt, og så er det så svært. Jeg vil ønske for dig, at hr. filosof kunne få de samme følelser for dig som du har for ham.
  Hvis ikke, så håber jeg at du holder dit hjerte åbent og er taknemmelig for hvad de to forskellige mænd trods alt gav dig af gode ting..
  Held og lykke med det hele..
  Tanker fra
  Trunten

  #3175
  Aries
  Deltager

  Kære Trunte.

  Ja, jeg ser mig som heldig. Jeg troede ikke jeg kunne elske, føle og savne på det plan jeg gør nu. Og ja til tider kan det virke helt utaknemmeligt. Den ene mand er en høj flot meget attraktiv mand, men den anden er en lille ganske almindelig mand. De står i skarp kontrast. Men begge er meget følsomme mænd, der turde vise deres følsomhed. Og du kan tro mit hjerte er åbent, men ikke for en ny mand lige nu. Jeg ligger og svinger lidt..vugger lidt frem og tilbage og smager på alt det her.

  Tak fordi du tænkte på mig, jeg håber også alt er vel hos dig

  Knus Aries

  Aries

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.