Din mening?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16788
  M2be
  Deltager

  Hvad er din mening…
  Er der forskel, på at ha et onenight stand-kaffe-sex-ude efter 2 timer og ha kontakt-sms-besøg-sex igennem et par måneder med samme person??
  Hvorfor? Hvad er forskellen?
  På forhånd tak.

  #16792
  sascha
  Deltager

  Jeg forstår ikke spørgsmålet.. Uforpligtende sex er uforpligtende sex, uanset hvilken indpakning den kommer i. Vil han mere end sex, er du ikke i tvivl. Og er du i tvivl – så er du ikke i tvivl. Så er det uforpligtende sex.

  #16793
  M2be
  Deltager

  Tak.
  Hvis man er sin kæreste utro.
  Er der så forskel for dig på
  1: at ha et onenight stand (kaffe-sex-ude igen)
  Eller
  2: at mødes igennem flere måneder, ha sex, skrive sammen dagligt.

  Altså hvordan du som kæreste ville se på forskellen på de to hændelser?

  #16796
  Eva Marie
  Deltager

  Punkt 1 ) Det er bare sex, stadigvæk ikke ok, hvis man har en kæreste, men der er ingen følelser i det.

  Punkt 2) Mødes man igennem flere mdr. så ser jeg det som et forhold, med følelser hvis der ud over sex også skriver sammen, og bliver en slags fortrolige.

  #16800
  AnneM
  Deltager

  Jeg tror der kan være kønsmæssige forskelle.
  Mænd har lettere ved at skille hjerte og underliv, så hvis en mand er utro behøver han hverken have følelser involveret i pkt1 eller pkt. 2.
  Ofte vælger mænd en fast elskerinde, fordi det er lettere end at skulle score en ny konstant. Modsat vil de fleste kvinder nok have følelserne i klemme i pkt. 2. Jeg tror de færreste kvinder kører en langvarig affære, hvis de er tilfredse derhjemme.

  #16801
  lillehjerte
  Deltager

  ja der er forskel når det bliver til gentagende udenomsknald. Så bliver det ikke bare en fejltagelse(one nighter og engangs-upser) men en decideret bevidst løgn/affære. Så er der ikke så meget andet at gøre end at droppe vedkommende.

  #16808
  M2be
  Deltager

  Tak for jeres svar.
  Min ex flyttede for et år siden, siden har vi begge ønsket at finde hinanden igen. Jeg har været igennem en del sygdom og senest efter vores brud en depression. Vi har ikke haft sex men lavet en masse andre kæreste/familieting. Jeg savnede nærheden, det vidste han godt men han ku ikke gi mig den fordi han manglede følelsen af at jeg VIRKELIG vil ham. Jeg synes jeg har gjort hvad jeg har været i stand til- samtidig med “skilsmisse”- arbejde, hus, børn depression og senest sygemelding.
  Jeg valgte nr 1, ja,,,, manglende omsorg, selvmedlidenhed, dumhed. Men det værste, jeg løj om det. Det kan han ikke tilgive mig.
  Det hele eskalerede lidt i frustration og jeg endte med at sige at sige ting som “vi er ikke gode for hinanden pt” “glem det” osv.
  14 dage gik der! 14 dage, så havde han mødt en ny der giver ham alt det jeg ikke ku. Hun er stik modsat af hvad han ellers altid har “tændt” på. Vist meget klassisk: lige kommet ud af forhold, 10 år yngre, bla bla bla men han siger hun giver ham god opmærksomhed og selvtillid, derfor bliver han ved med at se hende- nu på anden måned.
  Han mener at vores “utroskab” kan måles og han ikke gør anderledes end mig. Deraf mit spørgsmål.
  Jeg har sagt jeg ikke vil være en del af hans eventyr og han kan hente børnene når han vil se dem men jeg vil ikke lege “lykkelig familie” med ham, når han samtidig ser hende.
  Total ulykkelig kærlighed- men jeg arbejder hårdt med mig selv og håber han en dag ser hvad han smed væk.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.