Det rigtige træk for at fange hans interesse

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5139
  fisken_85
  Deltager

  Hej alle i brevkasse folk 🙂
  Har siddet og læst meget her på Martins side den sidste tid, i håb om at jeg kunne finde svar på nogle spørgsmål.
  Sagen er den at jeg har set en fyr on and off de sidste 2 år. Det er altid ham der har stoppet “forholdet” hvorefter han så har fortrudt, men denne gang er det anderledes. Han har haft svært ved at åbne sig overfor mig, men den sidste tid vi så hinanden fortalte han mig om at han har haft en hård barndom med meget mobning, så galt at han gik meget lidt i skole. Han åbnede sig også og fortalte at han var bange for at blive såret, da en tidligere kæreste havde sat sine spor og han er bange for at skulle udsættes for det igen.
  Tirsdagen inden han gjorde det forbi var vi sammen og havde en rigtig dejlig aften, tænkte ved mig selv at det gik lige som jeg ønskede med ham. Søndagen efter melder han så ud at han syntes vi skal stoppe, jeg tager det enlig rimelig roligt da jeg ved at han før er kommet med den slags udmeldinger. Søndagen efter er han så blevet sat op med en af hans kammerats kærestes veninder og de er allesammen sammen, det fortæller han mig dagen efter. Jeg går helt i panik og bomber ham med SMS beskeder og afkræver svar fra ham (ikke smart, ved jeg godt) det ender med at han syntes det er lidt for meget, og siger han gerne vil se hende an, på trods af at de ikke kommunikerer så godt som ham og jeg, men han skriver så at de jo heller ikke kender hinanden endnu. jeg spørger ham ad om han slet ikke kan se os have en fremtid sammen og han siger at han har da tænkt på det og at det kan være at det bliver os en dag. Han tager på et par dages ferie og jeg kommer til at storme ham med en lang besked på FB, han kan ikke overskue den men får svaret mig og vi skriver lidt frem og tilbage. Han spørger ind til om jeg har set andre mens vi har set hinanden og er meget interesseret i at hører om jeg har været på date i weekenden (bildte ham ind at jeg var inviteret på date, men trak i land igen da han sagde at han ikke havde noget at overveje i forhold til ham og mig hvis jeg gjorde det). Han holder fast i at han vil se hvem hun er og vil ikke love mig noget, kan godt se at det virker som om han har sat mig på strandby. Jeg vil nu forsøge mit ypperste på at undlade at skrive til ham, da jeg jo har læst mig til at han skal have tid til at tænke på mig og undre sig over hvad jeg laver ( det er bare pisse svært da jeg så gerne vil have kontakt med ham )
  Nogen der har forslag til hvad jeg kan gøre for at få hans interesse? Og hvordan forholder jeg mig i tilfælde af at han henvender sig igen?

  Det skal siges at han er meget speciel, han er selvstændig og arbejder næsten hele tiden, jeg har dog hele tiden bakket ham op om de ting han gerne ville og jeg ved at han sætter pris på min støtte. Medmindre hun bakker ham op tror jeg næppe han vil fastholde interessen i hende på længere sigt da det er så stor en del af hans hverdag.

  Håber der er nogle kyndige folk der kan give mig nogle gode råd.

  Hilsen fisken_85

  #5147
  Salamina
  Deltager

  Hvis I har kendt hinanden on/off i to år, så tror jeg helt ærligt ikke du har en overdreven god “sag” fordi jeg mener og tror det ville have manifesteret sig som sådan for længe siden, hvis det var en god sag. Men det er jo så ikke det du spørger til, kan bare ikke lade være at nævne det, fordi der er et perspektiv allerede, hvis du kan følge mig. Desuden er det også svært at råde dig, fordi det afhænger jo meget af, hvad du forventer af et forhold. Hvis han arbejder hele tiden, så ved du jo på forhånd, at du er nr. 2 agtigt, det betyder også, at hans samtaleemne, udover hans dårlige barndom, nok er hans arbejde og ikke så meget andet, og det kan du måske få nok af før eller siden. Hvis du selv arbejder rigtigt meget, så kan det godt være, at det kan spille men jeg synes da du bør gøre dig nogle tanker, om han kan være nok for dig, for det betvivler jeg altså meget. Og undskyld jeg siger det rent ud, men med din hang til at bestorme ham med sms, når du bliver usikker på ham, så kan I få alvorlige problemer fordi han arbejder så meget som du skriver, at han gør, jeg tror ikke du kan bestorme ham med sms særligt meget, hvis du bliver usikker og han har arbejds-fokus, det er bare, hvad jeg tænker og tror. Det kan godt være, at du støtter ham og bakker ham op men tro mig, du vil blive udfordret på din tålmodighed og han også, hvis ikke du kan holde til hans arbejde hele tiden. Jeg synes også han er ret streng, at han gerne må date men du må ikke pt. Den gik sgu ikke med mig men well.
  Jeg er ikke 100 pct sikker på, at du fanger hans interesse ved at være kølig og distant fordi han åbenbart har en del svigt med i bagagen, så for hans vedkommende kan det godt være, at han “falder” mere for dig ved at du simpelthen løbende spørger til han liv og om han trives og har det godt, altså viser interesse for hans liv uden at spørge til andet end det. Jeg vil tro, at han måske vil sætte stor pris på det. Det bliver de fleste mennesker vel glade for, sådan set, men om du så hiver ham ind ved jeg ikke, det må tiden jo vise. Men jeg har svært ved at tro, at han rykker, hvis du er helt passiv fordi han er vel vant til passivitet fra sin barndom så det kan både virke og ikke virke. Han er jo ikke en nem mand, at tyde… hvis du spørger mig… han er lidt vanskelig nogle vil sige for vanskelig.

  #5150
  fisken_85
  Deltager

  Hej Salamina,
  Tak for din respons 🙂
  Du fokuserer meget på at vi ikke har noget at snakke om fordi han arbejder så meget, men det er ikke mit indtryk, tværtimod. Jeg har det rigtig godt med at han arbejder, min tidligere kæreste arbejdede meget og han var rigtig god til at inddrage mig. Jeg vil hellere have en kæreste der har møgtravlt end en sofa kartoffel 🙂
  Du kan have ret i at jeg måske bare skal vente en månedstid, og hvis jeg ikke hører fra ham inden, kan jeg jo lige stikke en finger i jorden og hører hvordan det går, jeg er meget i tvivl om jeg helt skal undlade det, men tror selv jeg ville have nemmere ved at komme videre hvis jeg vidste han var helt videre. Jeg har endda bedt ham om at sige at vi aldrig mere skal have noget med hinanden at gøre, men det vil han ikke.
  Men jeg ved godt det skal være anderledes hvis vi skal ses igen og at han skal arbejde for sagen, jeg har dog svært ved at vurdere hvordan jeg skal gribe det an hvis det eventuelt skulle ske.

  #5151
  Salamina
  Deltager

  Nårh, nej, sådan var det heller ikke ment, det med jeres samtaleemner. Og nogle finder jo også ud af et godt partnerskab på den der Margit og Erik Brandt agtige måde, hvor de fletter sammen om at finde en gnist omkring både privatliv og arbejdssamtaler osv. Så alt er jo muligt, hvis man har begejstringen for fællesskabet og interesserer sig for hinandens arbejde og lytter og bidrager osv.
  Mht. hvordan du ellers skal gribe det an. Ja, det er jo en livskunst, at finde ud af at danse i takt som sådan. Jeg ved ikke men du kan vel lave en føler før eller siden. Det eneste jeg måske nok synes er, at jeg ikke ville lade ham sætte dagsordenen men en mand som ham ville heller ikke falde for en kvinde som mig, det er jo kemi osv og måske er jeres kemi netop god fordi du har andre tilgange end jeg. Jeg kunne aldrig drømme om, at bede en mand om at sige, at vi aldrig mere skal have noget med hinanden at gøre, fordi jeg selv beslutter – eller for det meste selv beslutter, hvad der skal ske – men det er jo ikke ensbetydende med, at det er forkert at gøre enten det ene eller det andet. Det er et spm om, at stå ved sig selv, når alt kommer til alt. At man selv har det godt med at gøre og sige og handle som man nu gør. Det er det vigtigste.

  #5152
  fisken_85
  Deltager

  Det var nu også mest for at få det afsluttet jeg gerne ville have han sagde til mig vi aldrig skulle ses igen. Jeg har bedt ham om vi ikke kunne mødes og snakke om det, men det vil han ikke, han siger det duer ikke. Jeg føler mig parkeret men jeg holder bare så meget af ham og det er ham jeg vil være sammen med.

  Mens vi var sammen nævnte han ofte at han var ked af størrelsen på hans pik og det at han kom for tidlig, jeg har dog altid sagt at det var helt ok og at det nok skulle blive bedre med tiden og at hans pik ikke var lille. Det er som om det har fyldt rigtig meget for ham på trods af at jeg har bekræftet overfor ham at jeg ikke ønskede det anderledes.
  Han er meget spinkel og jeg ved at han føler sig lidt lille når vi er sammen (jeg har lidt for meget på sidebenene som jeg gerne vil af med og arbejder hårdt på). Det er som om at de her ting er et problem for ham og jeg har sagt at det kun er fysiske ting som kan ændres (altså mht mit vægttab). Jeg tænker tit på om det er det der sætter en stopper på vores forhold og han gerne vil “holde” lidt på mig i håb om at der sker noget og vi begge føler os bedre tilpas fysisk når vi er sammen. Jeg ved at han tænder utrolig meget på mig, specielt mine store bryster.

  Det er sjældent at jeg har følt en så god kemi som jeg har haft med ham når vi har været sammen, det er nok derfor jeg er lidt ked af at det ender sådan her.

  #5163
  alfine
  Deltager

  Hej,
  bare en lille kommentar til dit indlæg, hvor er det ærgerligt, at du nedgør dig selv til at være standby overfor denne fyr (måske pga. vægten?).
  Manden er desværre ikke nok interesseret i dig, og du er nød til at stoppe alt kontakt til ham, selv om det gør fandens ondt i en periode.
  Det er ikke ok, at han dater en anden pige, og det siger jo bare tydeligt, at han ikke er vild nok med dig. Især da han godt må date, men du må ikke… og selvfølgelig kan han godt tænde på dig og din krop, du er sikkert en skøn og dejlig kvinde, erotisk og giver ham selvværd og tager presset for ham, når han ingen sex får andre steder,
  MEN, men men du er for god til at vente på sådan en mand. Træk dig 100 %. Vil han dig, kommer han susende, og det uden en anden kvinde i baghånden, men lige nu ved han, at du sidder og venter, som en logrende hund.
  Føl smerten, lav noget med dine veninder, som får tankerne væk fra ham, se nogle tøse-tude film, og brug så din tid på at gå nogle ture og find glæden ved at være dig igen, styrke dit selvværd, og date så nogle forskellige fyre og find ham, som gider dig 100% hele tiden og ikke kun indimellem.
  Jeg synes, at det vil være ærgerligt, hvis du skal spilde for mange år med denne fyr (nu har du spildt 2 – er det ikke nok?), især hvis du er 29 år, som jeg regner ud via dit 85, så synes jeg ikke, at du skal spilde mere tid på den fyr/de fyre, som ikke gider dig, men finde en, som gør. Tænker, at du sikkert lige som andre, gerne vil have et fast forhold – men ham her er ikke det værd!!! Heller ikke selv om han finder sammen med en anden kvinde – han er ikke den rigtige for dig, og I din verden, SKAL du være en ener for den rigtige mand.
  Måske er det ikke sådan du føler, men det var min tanke efter jeg havde læst dit indlæg, og jeg ville nok bare have ønsket, at jeg havde fået dette af vide for mange år siden, så kunne jeg selv havde ladet været med at spilde år og sukke efter de forkerte, som alligevel ikke gad mig nok.
  knus Alfine

  #5175
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes hans mønster tyder på at han bare bruger dig til lidt hygge. Jeg har lige oplevet det samme. Så du er ikke alene.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.