Det "omvendte problem"… :-)

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10454
  eddieline
  Deltager

  Jeg har tidligere kæmpet med problematikker, der ligner mange af dem belyst i tråde herinde. Jeg er ”løbet” efter mænd, der ikke ville have mig – eller i hvert tilfælde ikke ville mig så meget, som jeg ville dem. Det har vist sig som usikkerhed, evindelige tolkninger af udsagn, pinefulde ventetider, manglende selvværd osv. osv.

  Efter mit sidste brud har jeg arbejdet rigtig meget med mig selv. Jeg har fundet nogle uhensigtsmæssige mønstre, som jeg nu aktivt forsøger at bryde, så jeg kan få et ligeværdigt, passioneret og trygt forhold til en mand, der virkelig vil mig – og omvendt, selvfølgelig.

  Og nu vil skæbnen, at den mand åbenbart pludselig dukker op i mit liv. En skøn, skøn mand. Gudesmuk, klog, sjov og med værdier der 100% matcher mine egne. Han vil mig og lægger ikke skjul på det – hverken i ord eller handling. Lader mig aldrig svæve i usikkerhed, håbløs romantikker, lange kærlighedserklæringer, langstilkede roser, kys, kærtegn og en opvask, der er væk, når jeg har været i bad.

  Og her kommer ”problemet”. Det er næsten for godt til at være sandt. I takt med at jeg bliver gladere og gladere for ham, begynder jeg at tvivle på, at nogen virkelig kan finde mig SÅ fantastisk. Mit gæt er, at det stadig er mine gamle selvværds-spøgelser, der dukker op, men hvordan får jeg dem begravet? Modsat tidligere, så er jeg helt og fuldt klar over, at svarene skal findes i mig selv.

  Nogen gode råd?

  #10457
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder dejligt. Men det kan være det er lidt overvældende for dig. Måske kan det også være du har brug for lidt plads nu hvor du ved at du ikke skal kæmpe for ham og kan slappe lidt af og ved at han er der. Det kan være du skal “bede om” plads(skrue ned for at ses 2 gange om ugen hvis I ses 3 gange fx.)? Prøv at dykke ned i dine selvværd spøgelser som det første- du kender svaret bedst selv. Svaret kan også være noget helt andet, som hvis man er vandt til “dramaet” i kampen om manden og det hele bare er for enkelt? 🙂 nej jeg ved det ikke 🙂 det ved du. Du må meditere lidt på det og prøv at skrive ned de første følelser der dukker op når du tænker på det. Du ved mere end du selv er klar over- så lyt til din indre visdom.

  #10458
  Sanne2
  Deltager

  Det er jo en fantastisk gave du har fået der:-)Jeg tror at du skal dele dine skygge sider med ham og aftale hvordan han bedst støtter dig i din tvivl/ sårbarhed.

  #10461
  eddieline
  Deltager

  Tak for jeres tid og input.


  @lillehjerte
  : Jeg tror, du har ret i, at det er lidt overvældende. Pg.a. børn og afstand ses vi dog max. to gange om ugen og oftest kun en. Jeg har ikke lyst til at skrue yderligere ned, for vi skal jo også lære hinanden at kende – og så er han altså så dejlig at være sammen med.


  @Sanne2
  : Jeg kan selvfølgelig godt fortælle ham, hvordan jeg har det, men da jeg synes, at han gør al ting rigtigt (og det er “problemet”), så tror jeg egentlig ikke at løsningen ligger her. Den her ligger hos mig – og selvom han selvfølgelig gerne må vide hvordan jeg har det, – så er det inde i mig løsningen skal findes, tror jeg.

  Men på en eller anden måde skal jeg dykke ned i mig selv og meditere over det. Det kunne godt være en ide at skrive nogle stikord over hvad der falder mig ind… Andre løsninger?

  #10481
  Aries
  Deltager

  Det størtste problem i det her, er vel at du søger efter et problem. Nu må tiden være inde til at nyde. Jeg ser det igen og igen..vi tør ikke bare leve. Ting analyseres, problemer findes frem, endda ikke eksisterende problemer graves op af den danske muld og straks plantes et frø..som hurtigt kan blive en grim tjørnehæk man stikker sig på. Nyd ham nu for helvede..uden- uden nogen som helst bekymring. Han kommer hverken tættere eller længere væk af dine bekymringer- men det gør du.

  Tillykke med ham 🙂

  Aries

  #10483
  eddieline
  Deltager

  @Aries – også du rammer hovedet på sømmet. Et at mine mønstre har jo været at indgå i problematiske forhold. Og nu har jeg så svært ved at hvile i, at der ingen problemer er. Det hele er trygt, godt og dejligt.

  Vi skal ses i aften – og jeg vil nyde det i fulde drag.

  #10485
  Tintin
  Deltager

  @eddieline

  Er det ikke skønt, at der er et menneske som elsker dig og behandler dig godt – frem for det modsatte? Stort tillykke herfra.

  Du skal vel turde være sårbar (give dig hen), og du skal turde tro, at alle mennesker har ret til kærlighed (også dig). Der er givet vis en masse godt ting ved dig, som man kan elske. Så tro på dette 🙂

  Hvis det bliver lidt for meget, så brug en aften med veninderne eller familien. Så forestiller jeg mig, at du igen vil have lyst til at se ham – uden alle “forbeholdene”.

  Jeg ved fra mig selv, at hvis jeg er på ferie, så har jeg brug for et par timer for mig selv. For at “resette” min hoved. Genvinde mit følelsesmæssige livevægt. Derefter vil jeg savne min rejsepartner. Tilsvarende i dagligdagen har jeg brug for en frirum en gang i ugen. Slentre i byen, nuppe en cafe, arbejde alene, se tv alene, læse en bog, flade ud i solen etc. Jeg er grundlæggende et socialt menneske, hvorfor jeg efterfølgende opsøger de mennesker, jeg holder af.

  Måske skal du prøve at nuppe lidt “alenetid”, når du rammes af den førelse du beskriver. Det hjælper altid på mit sekstant – uanset min indre søgangen.

  #10487
  Tintin
  Deltager

  PS! Jeg er altid en stor tilhænger af at sige tingen som de er. Det skaber tillid, fortrolighed og beskæftiger forholdet. det vil også give dig en større ro tror jer. Så hvorfor ikke sige det som det er. At du er utrolig glad for ham, og den måde han behandler dig på. Det er noget af det, som du godt kan lide ved ham. Du kan så fortælle ham, at du ikke er vand til det, så det er noget du skal vænne dig til.

  Min skønne søster kommenterede engang på samme emne. Hun sagde, at hun havde det fint med at få blomster på arbejdet, og på anden måde blive forkælet. Hun begrundede det med, at selvom der er undtagelser, så aftager en mands kurtisering tit med tiden. Gode mænd holder ikke op med at kurtisere, men selv deres “frekvens” kan falde med tiden. Hun gik videre og sagde, at hun jo også er glad for at forkæle hendes kæreste.

  Så “bring it on”, som hun sagde :-)!

  #10526
  eddieline
  Deltager

  Tusind, tusind tak for jeres tanker omkring mit indlæg. Her følger lige en opdatering – Jeg er fuldstændig ”blown away”, glad, tryg og lykkelig.

  Som jeg skrev i fredags, så havde vi en aftale der. Jeg kom hjem til ham ved 18-tiden, og det var så meningen, at vi skulle lave mad sammen, spise og hygge. Og det gjorde vi. Hyggede os. Glemte maden, elskede, snakkede og elskede hele natten. Sov et par timer om morgenen, stod op og spiste lidt og fortabte os så igen i hinanden.

  På et tidspunkt siger han så: ”Kan man godt være for glad for nogen? – Jeg er så bange for, at jeg er for overvældende for dig, for klistret, at jeg ikke at er spændende nok, og at du bliver træt af mig?” Jeg kunne så kun svare (som jeg nu kan læse at Tintin også råder til), at det er helt vidunderligt og dejligt, at jeg nyder det i fulde drag, og at han gør mig glad og lykkelig. Kort efter sig er han så: ”Hvordan kan jeg vær så heldig? Du er så smuk, at jeg er lige ved at tude” (og det var han!)

  Lørdag eftermiddag tager jeg hjem. Lidt forsinket og med uglet hår. Havde en gammel aftale med nogle veninder om en biograftur. Hyggelig aften, gode grin og venindesnak. Kl. 22 skriver jeg til min helt nye kæreste, at jeg er på vej hjem. Svaret kommer prompte: ”Hej elskede. Jeg ved, at du skal på kursus i morgen og tidligt op, men jeg vil gerne komme og putte dig?” Vi bor 50 km fra hinanden, men han kommer og for anden dag i træk bliver det til temmelig lidt søvn.

  Søndag skulle jeg tidligt op og på kursus. Vi drak kaffe og sagde farvel. Fik en enkelt sød besked i løbet af dagen. Han ville ikke forstyrre. Hjemme igen skriver jeg, at jeg er landet i min sofa efter en god dag – og igen skriver han: ”Du trænger sikker til ro, men jeg kører nu, hvis jeg må”. Og det måtte han. Endnu en gang kører han 50 km. for at være sammen med mig og stå meget, meget tidligt op, for at nå på job til tiden her til morgen.

  Og hvor vil jeg så hen med alt det? Jeg vil sige til alle jer skønne mænd og kvinder derude i foråret, at kærlighed godt kan føles trygt og godt. Jeg har som sagt selv en historik med manglende selvværd og usikkerhed, med mænd, der ikke RIGTIG ville mig til andet en lejlighedsvis fornøjelse. Det er stadig overvældende og helt nye følelser, men det er godt og føles HELT rigtigt.

  Som et lille N.B. Jeg VED godt, at lyserøde skyer blegner med tiden, at der kommer en hverdag, og at forelskelse ikke varer evigt, men jeg håber inderligt, at forelskelsen med tiden bliver til kærlighed. Er helt væk, solen skinner, det er forår og livet er fantastisk.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.