Det kan fandme godt være….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 76 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3994
  Aries
  Deltager

  Ja undskyld mig, men jeg er pisse sur. Pisse forundret og en anelse negativ efterhånden, hvilket normalt slet ikke ligger til mig. MEN..de kære mænd.

  Ja alle de pisse regler om at man skal lade manden være i fred. Man skal lade manden tage første skridt, man skal lade manden jage, alt er jo fint nok så det lille pus kan være i kontakt med sig selv og føle sig som mand og løve og gorille og score kaj. Fint, vi lader det lille pus fører an.
  MEN hvad sker der så med hans føre an, jagte, det er mig der skal nedlægge gen, når man har været på date?, når man evt har knaldet? når man evt. sender en sød hilsen om at ses igen, fordi man ikke har hørt noget som helst i 2-3-4 måske 1 uge? Eller slet ikke svarer og bare forsvinder.

  Det er pisse dårlig stil. Det er pisse ufølsomt overfor kvinden. Der er så lidt, jeg er en gorilla løve, muskelmand, der tager føringen. Fuck hvor er jeg trætte af de her latente mænd, der ikke engang kan finde ud af at sige..du er sød bl.a bl..tak for en dejlig date..men nej tak.

  Gud hvor er dagens mand dog en stor kujon kryster agtig lille pattebarns ego kaj.

  Det er min erfaring nu som singel igennem 2 år. 80 % af mændende opfører sig som ovenfor beskrevet.

  Hvem sagde Mand?

  Aries

  #3997
  Trille
  Deltager

  Hej Aries

  Jeg har fulgt med her i brevkassen på sidelinjen, var lidt aktiv i en kort periode i den gamle brevkasse under et andet navn, men dit indlæg nu fik mig til at melde mig på banen igen.

  Jeg er SÅ enig med dig! Jeg personligt har meget svært ved at acceptere tavshed som et svar. Jeg foretrækker til hver en tid en mand, der melder klart ud, at kemien måske ikke er til mere og siger pænt nej tak end alle de forpu…. gættelege. Det kan jeg kun have respekt for.

  Jeg kan huske i forbindelse med et indlæg i den gamle brevkasse, at Martin nævnte noget om, at mænd er konfliktsky og er opdraget til ikke at såre en kvinde og derfor undgår at tage konfrontationen. Jeg stejlede dengang og jeg stejler også nu. Min pointe dengang var, at ved tavshed trækkes tingene i langdrag, fordi vi som kvinder så tager “unødig” kontakt til manden, som vi ellers ikke ville have gjort, hvis vi vidste, hvor vi stod. Hvis der blev sagt pænt fra på en respektfuld måde fra start, sparede manden i virkeligheden en masse besvær for sig selv. Desværre blev der ikke debatteret videre om emnet dengang, men jeg følger med nu.

  Og jeg mener ikke kun din frustration er gældende ved nye dates. Jeg har oplevet at date en mand igennem længere tid, som var dejlig at være sammen med, altid svarede mig prompte når jeg skrev til ham, gav udtryk for at han holdt af mig, indtil en dag jeg undlod at tage initiativ til kontakt og så blev der pludselig meget stille. Nu er det meget forenklet beskrevet, men der gik det op for mig, at han kun datede mig i mangel af bedre!! Jeg følte mig så meget holdt for nar og jeg døjer stadig med eftervirkningerne. Jeg endte med at give ham en skideballe pr. sms for ikke bare at have meldt ud, at det ikke var mig han ville i stedet for måneders bortforklaringer…og der har jeg jo så allerede lavet fejl nr. 100 og noget, for det må man jo som kvinde under ingen omstændighed gøre. Man skal bare forholde sig passivt og acceptere mandens stille tilbagetrækning. Jeg havde brug for at markere!

  Nå, men glæder mig til at følge med her. Tak fordi, du tog emnet op. Så fik jeg også lige lidt luft 😀

  #3999
  Lulu
  Deltager

  Det er jo en stedsegrøn klassiker, der her bliver taget op igen – og med god grund.
  Jeg har ligesom både dig Aries og dig Trille været udsat for min portion af mænd, der vælger at lege struds, når der skal udsendes en ubehagelig melding. Og et eller andet sted er det jo forståeligt nok. Der er ingen, der kan lide at komme med dårlige nyheder, der potentielt kan såre et andet menneske. Så langt er jeg helt med. Det ER ubehageligt at skulle meddele, at interessen og den oplevede kemi er ganske ensidig, og det er heller ikke fedt at få kastet i sylten.

  Men jeg er enig med jer i, at det i den grad er at foretrække frem for en mand, der pludselig en dag opsluges af Jordens indre – væk, puf! Jeg er nemlig også selv typen, der hurtigt kommer videre, når jeg får en blank afvisning. Så er det op på hesten som en anden Lucky Luke, og så går turen ellers mod solnedgangen. Men når der bare er det mindste rum til fortolkning, så graver jeg mig derind og bruger ekstremt meget energi på at tolke og tolke og tolke – selv om jeg jo dybest set godt ved, hvad klokken er slået. Som Trille så rigtigt siger: hele processen trækkes bare i langdrag. Jeg sætter pris på at blive sparet de timer – så mand, meld ud!

  Nogle gange er der faktisk faret en djævel i mig, og så har jeg fremtvunget afvisningen verbalt, som jeg jo faktisk har fået serveret non-verbalt. Ikke særligt værdigt, I know, ikke særlig stoisk og que sera sera, men til tider føler jeg bare, at jeg sgu har fortjent en ren udmelding. Jeg bliver hverken sur eller hysterisk, så det burde ikke være så svært. Vi er vel voksne mennesker: )
  Og så er jeg heller ikke selv typen, der er god til at lade manden indtage Hubertus-position, mens jeg leger Rapunzel i tårnet. Den der med at lade manden jage og styre slagets gang bliver nok aldrig min spidskompetence.

  #4003
  Apple
  Deltager

  Fedeste indlæg, kvinder! Mangler en like knap!

  #4006
  Tena
  Deltager

  Rigtig god tråd.
  Jeg istemmer!
  Jeg er også godt fucking træt af, at mænd bare forsvinder efter god kontakt eller et godt knald.
  Mest af alt irriterer det mig, at de fleste forsvindingsmænd vender tilbage før eller siden, når de formentlig er løbet tør for options.
  Man hopper måske på krogen igen, fordi man tror på det bedste.
  Han har en god forklaring på sit fravær og et par indsmigrende ord. Man giver efter og har nærkontakt igen..
  Derefter forsvinder han igen.

  Jeg har tilladt mig at se et par lækre fyre efter bruddet på mit on & off forhold..
  Jeg føler, at jeg har skulle administrere et par bavaianer… lære at lukke helt af, når forsvindingsfyrene pludselig vender tilbage.
  Jeg er blevet rigtig god til at mestre tavsheden og til IKKE at lede efter en fyr, der forsvinder. Jeg er blevet Usentimental.
  Kan anbefale bogen “The Rules”, som kan købes på Amazone.uk.
  Følger du reglerne her, forhindrer det dig i at opleve en masse skuffelser.

  #4007
  Tena
  Deltager

  “The NEW Rules” – hedder bogen! Af Ellen Fein.

  #4009
  Kattemor
  Deltager

  Ja..!!! nemlig ja..!!!

  Ikke tale om at jeg gider spille efter mærkelige regler..

  Altså – enten gider han mig – eller osse gider han ikke – slut-prut..!!
  Jeg er skredet hvis jeg ikke får en klar udmelding fra starten (lolo)

  #4011
  Tena
  Deltager

  …ingen mærkelige regler – de er temmelig logiske.
  Ringer, sms`er han ikke, holder han ikke kontakt, er han ikke interesseret! Punktum.

  #4012
  Sommerregn
  Deltager

  Hej

  Jeg vil gerne give et bud på en måde at “oversætte” det her med regler på. Man kunne f.eks. sige:

  – “Hvis du gerne vil stimulere den andens umiddelbare interesse for dig vil det for de fleste gælde, at det gøres mest effektivt ved at lade være med at tage kontakt”

  Men det er jo ikke det samme som at det 1. gælder for alle. Det er heller ikke det samme som, at det 2. er en holdbar interesse, der stimuleres. Det er heller ikke det samme som, at det 3. er rigtigt for dig.

  Jeg tror på, at det for mit vedkommende er sundt at arbejde med at lade være med at være ovre i den anden. Jeg tror også på, at det at være direkte og ærlig omkring mine følelser er sundt for mig. Det betyder, at jeg fravælger en taktisk øvelse (en regel :-)) – men jeg bestræber mig samtidigt på bare at fortælle, hvordan jeg har det. Ingen af delene er helt nemme – men jeg arbejder med det.

  Hilsen Sommerregn – der i øvrigt IKKE er midt i sådan en øvelse.

  #4018
  Anders
  Deltager

  Men vi er jo også de mest kvindehadske i Europa.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 76 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.