"Det fungerede ikke"

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22432
  Enigma
  Deltager

  Kære Brevkasse

  Det er svært for mig at skulle skrive det her, men jeg har brug for at komme ud med det. I torsdags havde jeg en date med en fyr. Han kom hjem til mig, vi drak vin og hyggede os. Senere på aftenen gav vi hinanden massage, som endte ud i sex. Jeg oplevede ham som øm og kærlig.

  Dagen efter fik jeg en besked fra ham. Han skrev tak for en hyggelig aften, men at han desværre var nødt til at springe fra. Det undrede mig lidt, for det var mit indtryk, at han også syntes om mig. Jeg spurgte forsigtigt hvorfor. Han skrev, at han ikke syntes, det seksuelle fungerede. Ikke at nogle af os var dårlige, men at det ikke fungerede mellem os. Jeg blev virkelig paf, for det var slet ikke min oplevelse. Jeg har ikke prøvet at få sådan en afvisning før, så jeg blev virkelig ked af det. Synes efterhånden jeg har fået en del erfaring, så det gør lidt ondt at blive kritiseret på dét punkt. Jeg havde nok inderst inde håbet, at han havde lyst til at ses igen, så hans besked kom virkelig bag på mig.

  Jeg ved godt, at jeg skal komme op på hesten igen og finde mig en ny date, men jeg har sgu ikke lyst til at finde en ny og starte forfra igen igen. Andre der kan følge mig?

  • Dette emne blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Enigma.
  #22435
  Tintin
  Deltager

  Sex er max vigtigt. Jeg kan fint følge ham og hans begrundelse. Jeg er faktisk overrasket over, at han er så ærlig i hans begrundelse. Kredit til ham.

  For mig er der vel 2 former for deal-breaker hvad angår sex.

  1) At man tænder på noget forskelligt ting.
  Uforenlige fetichens som er . Tisse-bæ. Dyresex. Bi-sex. Latex. Etc. Jeg tror, at man her skal passe sammen på dette punkt. Eftersom det er jeres første intime møde, og dette ikke sprang dig i øjnene, så tror jeg, at det beror på punkt nr. 2.

  2) At to bliver til én.
  Med det mener jeg, at man næsten bevæger sig i takt. Vi har alle prøvet at kysse en pige, som ikke kan kysse. Personlig kan jeg godt lige at nusse og kæle. Jeg kan ikke forestille mig et liv med en pige, som ikke deler dette. I selve agten er nogle piger meget passive. Så står jeg af. Den min venner kalder ”de laver søstjernen”. Andre piger arbejde ikke i takt. Jeg kan illustrere dette med et eksempel. Hvis en pige er max liderlig og tændt, så vil hun hæve skødet lidt inden penetration. En form for imødekommenhed. Jeg har prøvet at være sammen med piger hvor man ikke følte, at man kunne gøre noget rigtigt, eller at det var ganske umuligt at ”læse pigen”. Med andre piger går det som en lej.

  Med andre ord. Mennesker er forskellige. Det er der ikke noget forkert i. Man skal finde en partner, som man passer sammen med. Jeg har den største respekt for din fyrs udmelding.

  Personlig har jeg lige lukket med for en pige, som jeg har set snar 2 måneder. Gude smuk, intelligent, god sex, men brød sig ikke om intimitet. Dvs. kys, holde i hånd, nusse, ligge slynget sammen. En pige, som holder sine kort lidt tæt til kroppen. Efter 1-2 måneder, må man jo spørge sg selv, om dette er hvad man ønsker af resten af livet (specielt se i lyset af, at efter forelskelsen, så bliver hun nok ikke mere intim). For mig var det et klart nej.

  #22443
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg kan nu ikke helt følge ham…..Sex er vigtigt – ja selvfølgelig – og det er også vigtig at man passer sammen som du skriver TinTin – MEN her taler vi om 1. gang!
  Sex 1. gang kan altså godt være lidt akavet – man skal jo lige finde ud af hvad der fungerer og hvad man hver især kan lide osv. Måske er man lidt nervøs, hvilket er helt normal….Jeg kender da også til mænd der nævner – præstationsangst ifm. sex 1. gang – så i mine øjne er det en dårlig undskyldning fra ham…..han fik hvad han gik efter – SEX! og så er han ellers videre til næste offer…….Så Enigma – det er ikke dig der ikke er god nok – snarere ham der lyder som en idiot – så kom du bare videre….der er masser derude der har et helt normal forhold til sex…..

  #22444
  Kattemor
  Deltager

  Nemlig..! Så enig med Eva Marie..

  #22445
  Betinajason
  Deltager

  Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men nogen mænd kan jo heller ikke li man går i seng med dem så hurtigt, men jeg ved ikke om det er tilfældet her. Det lød som der ihverfald var lagt op til det. Men ja, han var bare ikke interesseret nok, så glem alt om ham

  #22446
  Tintin
  Deltager

  Folk er forskellig. Mænd er forskellige. Ikke alle tænker som jeg – og godt for det:) I har ret. Nogen har ikke tålmodigheden til at vente, men dømmer på første nat. Nogle respekter ikke kvinder, som har sex første gang. Nogle tænder på at nedlægge kvinder, og når det er sket, så er man videre.

  Personlig går jeg efter en soule-mate (personlighed). Jeg vil derfor aldrig dømme en pige på, om hun er sammen med mig den første aften eller efter en md. (hvilket i øvrigt også er dobbeltmoralsk). Fordi jeg primært går efter personligheden, så er sex’en ikke det, som vejer tungest. Jeg forelsker mig i personen og ikke sex’en. Jeg vil naturligvis altid tage højde for nervøsitet mm. (jeg er ikke afstumpet – håber jeg:).
  Jeg har lige stoppet et kort forhold på 2 md., som beskrevet ovenfor. Jeg forelsker mig ikke i sex’en, men personen. Jeg har ikke sex for sex’ens skyld, men jeg ønsker at elske med den person, som mig er forelsket i. Men for mig er sex’en, fysisk tiltrækning, flirten og intimitet essentiel, hvis det ikke skal bliv til et venskab. Derfor stoppede jeg mit forhold, som beskrevet ovenfor, efter 2 måneders og med en klar vished om, at ”sådan er hun skruet sammen”. Skyldes min piges manglende intimitet, at hun ikke var glad nok for mig? Skulle jeg derfor give hende mere tid til at udvikle følelser? Men nej det er alene sådan, hun er som person. Jeg var ligeledes sikker på, at det ikke skyldes nervøsitet, eller frygt for at åben sit hjerte mm. Der er intet forkert i hende, men vi er blot for forskellige, og jeg kan ikke leve på den måde.

  Endelig er det min tese, at er man glade nok for hinanden, så går alting let. Hvis han dumper dig efter en nat sammen, så tror jeg ganske enkelt ikke, at han er glad nok for dig. Så du har ret, men du spurgte til det seksuelle aspekt, så jeg forsøgte at give et bud herpå.

  #22447
  Tintin
  Deltager

  PS! Jeg erindre en pige jeg engang datede fortalte mig, at hun var træt af, at date dårlige elskere. Hun gad ikke lære dem op. Jeg må indrømme, at jeg mistede meget for hende. Dels skal man jo “finde hinanden” i sengen. Dels er man vel aldrig “udlært”, men skal konstant være nysgerrig, kreativ mm. Med det mener jeg ikke, at man skal prøve alt muligt underligt, men at man f.eks. kan lave mange variationer over det samme. Man må gå til verden som er den fantastisk og ny hver gang.

  Så kvinder kan bestemt også være “hårde”

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Tintin.
  #22449
  Tintin
  Deltager

  PPS! Det er faktisk min erfaring, at kvinder er langt mere overfladiske/”mindre tilgivende mænds shortcomings”. Specielt i starten af et forhold.

  #22451
  lillehjerte
  Deltager

  Trist du blev såret.
  Jeg er dog enig med tintin i det han har af synspunkter. Når man har sex kan man bare mærke om man kan smelte sammen og følge hinanden og have fornemmelse for hinanden. Det siger noget meget vigtigt. Jeg kan godt lide at jeg kan lede manden på vej til det jeg kan lide og fanger han det slet ikke og pumper bare lød efter et par gange er der noget basalt i hans situationsfornemmelse der ikke fungerer.
  Dermed ikke sagt det er tilfældet her. Mere en kvindeli vinkel på det.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.