Det der med sex – igen..

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2719
  Mille
  Deltager

  Min kæreste (33år) mistede lysten til sex, da jeg blev gravid(26år med et barn i forvejen). Jeg ved godt at det er temmelig normalt, men det har stadig været rigtig svært for mig at forstå, og acceptere. Har følt mig forkert, afvist, ikke attraktiv og meget andet.

  Nå men sex har altså været på hans præmisser, hvilket også har gjort at jeg ikke har været i stand til at nyde det som før, har følt det påtaget, eller mere som ren og skær liderlighed fra hans side, og ikke så meget kærlighed og lyst til mig.

  Nu er jeg så langt henne i min graviditet at jeg ikke længere synes sex er et hit. Har under 3 uger til termin, har ondt i mit bækken osv. Jeg kan ikke længere huske hvornår vi sidst havde sex, eller bare rørte ved hinanden på en sexuel måde. Og rigtig mange gange de sidste 9 måneder har jeg tilfredsstillet ham, uden at få noget retur, har været bitter og ked, følt mig snydt og forsømt, og har sagt alle de ting til ham, som er gået igennem mit lille hoved, udrn nogen ændring. Han har selvfølgelig forsikret mig om at han elskede mig og synes at jeg er dejlig, men det er bare ikke helt nok for mig. Vi holder ikke om hinanden og alle de der ting, det har været helt dødt på det plan.

  Jeg er så nået til et punkt hvor jeg virkelig har mistet alt lyst, både pga min fysik, men også psykisk pga hans manglende lyst.

  Igår sker der så det, at vi gar en dejlig aften sammen, vi hygger os uden tv og andre ting, sidder og spiller spil og snakker, til vi skal i seng. Der ligger min kæreste så med stiv pik, og vil røre ved mine bryster, imens han da lige gokker den af. Det kan da godt være det er mig der er sart, men kunne bare mærke vreden brede sig igennem min krop, for hvad fanden bilder han sig ind? Ikke om jeg har den mindste smule lyst til at give mere af mig selv, efter alle de følelser jeg har haft de sidste 9 måneder, og mine behov som ikke er blevet opfyldt.

  Jeg takker pænt nej tak til at han skal lugge og ordne sig selv imens han piller ved mine bryster, og fortæller ham også at jeg ikke synes det er helt fair. Hvilket resultere i at han drejer om på den anden side, og lægger sig til at sove, uden et ord.
  Jeg blev ked af det, og er stadig ked af det. Ved ikke hvad jeg skal gøre, og bliver vred ved tanken om sex efter min graviditet også. Er simpelthen bare så sexuelt afpillet nu. Vi havde et dejligt sexliv før, hvor han bestemt gav mug en helt masse og tænkte på mig også, men jeg blev allerede gravid efter 3 måneder, og føler mig bare så snydt, og at jeg har mistet noget, som jeg ikke får igen, selv hvis vores sexliv bliver normalt igen, når min krop er kommet sig.

  Hvad gør jeg lige, og hvordan får jeg ham til at forstå hvor meget de her ting egentlig betyder? For jeg tror virkelig ikke han har forstået hvor afvist jeg føler mig.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.