Der hvor det lykkedes. Del dine erfaringer :)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4856
  Tenna
  Deltager

  Når vi hver især dumper ind i forummet her, forestiller jeg mig, at det ofte er fordi vi er forvirrede i en kærlighedsrelation og søger hjælp. Men jeg synes også det kunne være spændende at høre, hvilke erfaringer vi hver især har, hvor det er lykkedes os at få det vi gerne vil have. Især synes jeg det er spændende, at vi jo er mange herinde som umiddelbart har en idé om at nogle taktikker er bedre i forhold til andre når det kommer til “kærlighedsspillet”, men er det så også dem vi har oplevet at have succes med?

  Jeg håber I vil dele nogle erfaringer og historier i tråen 🙂

  #4861
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg tror på ping pong “taktikken” at der skal komme noget begge veje – især i starten af et forhold. Men også senere er det godt med balance om end jeg sagtens kan sende 3 sms til min kæreste nu uden at tænke, at jeg skal have 3 tilbage.
  Jeg fandt selv min kæreste på et dating site og skrev til ham. Efter 3. date sagde han at nu lukkede han sin profil ned. Det gjorde jeg så også. Nu er jeg flyttet til hans landsdel og har fået job der. Jeg vil gerne blive gammel sammen med ham.
  Jeg har været gift og kysset frøer sidenhen og så bump, så er den der igen. Der hvor det bare føles rigtigt. Min største taktik har været at være åben, ærlig og kærlig. 🙂

  #4865
  Sanne2
  Deltager

  I de forhold der er lykkedes for mig, har der ikke været et kærlighedsspil.. Den mand jeg er sammen med nu mødte mig på et tidspunkt, hvor et forhold til en mand jeg virkelig var comittet til gik i stykker. Jeg var ikke interesseret i en anden kæreste. Jeg sagde til og fra , var ret kontant omkring mine grænser fra starten og er det forsat og det har godt nok medført nogle udfordringer mellem os, men det har ikke produceret et brud. Forskellen her, er at den mand jeg mødte denne gang , er løsnings orienteret og er ansvarlig på en mode og kompetent måde i vores forhold. Han er en stærk mand, og jo mere jeg kan blive emotionel, jo mere rolig og afbalancerede er han. Så det handler også, som Rosmarin skriver, at møde en rigtig god mand, der har de følelsesmæssige , sociale og personlige kompetencer til at bygge et forhold op. Jeg har været 14 år undervejs, siden jeg blev skilt fra børnenes far. Mange timer er gået herinde med at læse og skrive. Om få dage / uger skal vi giftes. Mit umiddelbare bud er at jeg har været klar til det længe..også med mine x kærester..men forskellen er , at ham jeg gifter mig med ikke spiller spil.. Han aner ikke hvad det ef.. Han er stabil og målrettet ..ingen slinger i valsen… Det enste der slinger hos os er mig…og så er han gudskelov endnu mere stabil .

  #4871
  chokoladefro
  Deltager

  Rosmarin og Sanne2 hvor er det dejligt at læse jeres ord! …

  #4872
  Lillemy
  Deltager

  Jeg kaster også gerne en succeshistorie i puljen.
  Min kæreste og jeg har været “venner” på facebook siden 2010, idet vi i vores helt unge år arbejdede samme sted. Vi havde dog ingen kontakt fra vi stoppede sammen og egentlig heller ikke på facebook. En dag skrev han så til mig derinde og snakken gik frem og tilbage. Jeg begyndte at fornemme, at han var interesseret i mere end blot lidt venskabeligt skriveri om barndoms-/ungdomsminder, men jeg var lige kommet ud af en noget turbulent relation og samtidig synes jeg, det virkede som om, at man var alt for god af sig og uden den “kant”, jeg godt kan lide og som jeg har brug for. Det endte dog til sidst med, at jeg tænkte, at jeg da godt kunne mødes med ham og se ham an. Han var fyr og flamme og havde gjort rigtig meget ud af vores første date. Jeg var dog stadig forbeholden, selvom jeg godt kunne mærke, at der var rigtig god kemi. For at sige det, som det er, var jeg bekymret for, at min noget frembrusende og fyrige personlighed, ville løbe ham over ende, således at han meget hurtigt ville blive en “dørmåtte-mand”. Han var dog meget ihærdig og det slog gnister mellem os, så jeg mødtes med ham nogle flere gange. Jeg tog det nok lidt la-la, men pludselig en dag satte han hælene i og sagde, at jeg havde så travlt med alt muligt, at han var bekymret for at ende med at stå på sidelinien, hvilket ikke var noget for ham. BUM! Så kan det ellers nok være, at jeg kom op af stolen! Manden havde jo kant – lige den kant, jeg havde brug for! Wauw! Vi danner som sagt par nu og har planer om at flytte sammen snarest.
  Kæresten min har sidenhen fortalt, at noget af det, der virkelig vækkede hans interesse var, at jeg ikke straks sprang i favnen af ham og at han følte, at han skulle lægge sig i selen for at “vinde” mig (og for i det hele taget at få en aftale med mig, for min kalender var godt booket op). Så i det her tilfælde passer devisen om, at man skal lade manden jage ganske godt. Det var egentlig ikke en taktik fra min side, men ikke desto mindre virkede det :o)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.