Der er næsten ingen SMS kontakt indtil vi ses igen – hvad betyder det?!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13973
  TinaE
  Deltager

  Jeg har i 1,5 år dated en mand. De første 15-16 mdr så vi hinanden 1 gang om ugen. Meget på min opfordring. De sidste 2-3 mdr har vi i gennemsnit set hinanden 2 gange ugentligt. Jeg er stadig den der tager mest initiativ til at ses. Imellem vores møder har vi hele tiden haft meget lidt SMS kontakt. Med mindre jeg skriver kommer der ikke noget fra ham. Og tit selvom jeg skriver, kommer der ikke noget tilbage. Hvad betyder det og hvordan skal jeg tolke det/ham?
  Når vi når til den dag vi har aftalt at ses, er det så godt som altid ham, der vender tilbage for at aftale detaljerne omk mødested og tid.
  Hilsen den forvirrede

  #13974
  Kattemor
  Deltager

  Hvad tror der ville ske hvis du slet ikke skriver til ham .?

  #13976
  TinaE
  Deltager

  Så ville han kontakte mig på et tidspunkt.

  #13977
  Tena
  Deltager

  Det betyder at han tager dig for givet… og måske har travlt med at se en anden ved siden af.
  Du er der jo… du roer båden mens han det meste af tiden læner sig tilbage.
  I sidste instans betyder det, at han ikke er forelsket.

  #13979
  lillehjerte
  Deltager

  Det betyder ikke nødvendigvis at han ser en anden. 2 gange ugentlig er ellers ret flot klaret at ses. Ud fra sparsomme detaljer tænker jeg at det ligeså godt kan handle om vanen.

  #13981
  Go Happy
  Deltager

  Det kan betyde ingenting eller alt, det ved kun han 🙂

  Hvordan kan det være, at du ikke spørger ham, eller siger at du har brug for mere kontakt, for at holde gnisten?

  Med mindre hans manglende behov for kontakt skyldes manglende forelskelse i dig, så behøver du kun at spørge dig selv, om det føles rigtigt for dig, og om du trives med manglende initiativ og behov for kontakt 🙂

  #13984
  TinaE
  Deltager

  Nej jeg trives ikke med den manglende kontakt og har tit selv tænkt på om det skyldes manglende forelskelse – hvordan ved man om han er forelsket ?

  #13985
  TinaE
  Deltager

  Det kan være det vil være en god ide at spørge om det, som du skriver Go Happy, men jeg ved ikke om det vil ændre noget samt om jeg får det rigtige svar. Er I andre så åbne I jeres kommunikation ?

  #13989
  Go Happy
  Deltager

  Hvis en mand er forelsket i dig, så er du ikke i tvivl 🙂

  Der findes selvfølgelig forskellige behov for, hvor meget kontakt der skal være dagligt. Men hvis ikke han løbende skriver eller ringer til dig, og hvis I ikke er officielt kærester, men stadig bare ses løst efter halvandet år, og hvis han ofte ikke engang svarer, når du skriver, så er han ikke forelsket i dig.

  Og selv om han skulle have varme følelser for dig, så trives du ikke lige nu. Så ja, enten fortæller du ham, at han skal mere på banen, for at beholde dig. Eller også stopper du med at tage initiativ, og lader ham komme til dig. Han vil enten blive bedre til det, eller jeres forhold vil ebbe ud…

  #13991
  TinaE
  Deltager

  Tak Go Happy. Nej vi er ikke officielt kærester. Det vil han ikke være. Jeg har prøvet at lade være med at skrive, og så kommer han altid på banen igen og så ryger vi tilbage i det samme mønster, hvor jeg tar over mest igen. Jeg synes det fungerer for mig når vi ses 2 gange om ugen. Så gør det mig ikke så meget at der ikke er den daglige SMS kontakt. Der hvor det bliver et problem for mig er, når der fx er en weekend hvor vi ikke ses pga andre ting. Så stopper SMS kontakten indtil der bliver taget initiativ til at ses igen, også selv om jeg prøver at snige en SMS ind og spørger lidt til ham.
  Så jeg vil følge dit råd om at sige til ham at jeg har brug for mere SMS kontakt når vi ikke ses.
  Vil det alternativt være en god idé, at skrive til ham at nu har han ikke svaret mig i så og så lang tid, så jeg udleder han ikke er så interesseret, så hvad han vil sige til at holde en pause ?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.