Den skrøbelige kærlighed

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25590
  Evigglad
  Deltager

  Hejsa,

  Efter at have været single med mine 2 børn i godt og vel 10 år, fandt jeg “endelig” manden i mit liv – vi har nu været sammen i 8 måneder .. og det hele var totalt fantastisk .. i 6 af disse måneder. Han er totalt rummelig med børn (godt nok store børn) – og er egentlig bare vild med mig.
  Hvad er der så galt?
  Min historie er 10 års forhold og 10 års singleliv – hans er at han har været sammen med sin X-kone i 30 år. Det er 1,5 år siden hun flyttede.
  Jeg møder denne fantastiske mand, og det kører flyvende, men efter 6 måneder – hvor jeg første gang så at han bliver hidsig over nogle spøjse ting, som han ikke “kan finde ud af” som han siger. Han er stadig arbejdsmæssigt viklet ind i X’en, og hun er begyndt at skrive til ham mht. deres tidligere forhold – på den ufede måde. Jeg har talt med ham om måske at få styr på hvorfor X’en agerer som hun gør (senest er han overbevist om at hun har udøvet hærværk på min bil mens vi har været på ferie).
  Jeg er fuldstændig ligeglad med hans X, som sådan – det er det, at han ikke tager hånd om det og finder ud af hvad der er galt, der irriterer mig. Hele det der med, at “jeg ønsker bare, at alle er glade”.
  Det kan alle desværre ikke være!
  Følelser er så skrøbelige, og jeg kan mærke, at de er ved at forsvinde – og det ønsker jeg virkelig ikke, at de gør. Men, nu når han kan mærke, at der er noget galt, så bliver han endnu mere “kærlig og puttende”, og “jeg elsker dig” og det gør det bestemt ikke bedre, når jeg lige føler pt, at jeg vil have fred.
  Jeg tror mere og mere, at den forskellighed, vi har, måske bare er for forskellig.
  Jeg har været alene i mange år og har et stort netværk, som jeg er sammen med og hygger mig med – han kommer fra en 3-somhed, hvor parmiddage var sagen. 95% af ting vi gør, er fra “min side”.
  Jeg hygger mig med hans famile og omvendt – og – igen nævner jeg, at det er super hyggeligt.
  Jeg kan bare ikke ændre følelserne – for som veninder siger: “Man kan jo ikke gøre for at de forsvinder – eller forklare det yderligere, man kan bare ikke tvinge noget frem, som ikke er der”.
  Det er bare så uendelig ærgerligt, når man nu stod for 2 måneder siden og snakkede om fremtiden og med tiden flytte sammen .. til at man nu bare vil have luft.
  Jeg orker så slet ikke at skulle ud på det single-marked igen – det er mere træls end noget andet.
  HJÆLP!

  #25600
  Froeken T
  Deltager

  Hej Evigglad

  Du nævner flere gange, at du har brug for luft. Måske var det en god idé at indvie din kæreste i det behov? Så kan du forhåbentligt få den ro, der skal til for at mærke dig selv igen. For mig lyder det nemlig, som om du har mistet kontakten til dine følelser for din kæreste, måske fordi der pludselig er mange ting på færde – du har set nye sider af hans temperament, eksen har meldt sig på banen, jeres forskelligheder træder tydeligere frem mv.

  Så mit bedste råd er at sørge for at skabe tilstrækkelig ro omkring dig selv til at genvinde overblikket og kontakten til dine følelser – hvordan de følelser så end måtte se ud. Enten finder du ud af, at du faktisk har mere ro og overskud uden din kæreste i din tilværelse. Eller også genvinder du noget energi, mærker din lyst til kæresten og bliver klar til at gribe jeres udfordringer konstruktivt an fra en ende af 🙂

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.