Den omvendte verden?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4886
  Kornblomst
  Deltager

  Jeg har kigget lidt rundt i Brevkassen, men synes ikke jeg kan finde nogen historie, der ligner min – den er måske også lidt “den omvendte verden”.
  Efter to år som single (efter et mangeårigt forhold) besluttede jeg, at det måtte være på tide at udforske mit kærlighedsliv igen – uden nødvendigvis at ville binde mig i et nyt forhold. Jeg oprettede en profil på en datingsite for uforpligtende dates og mødte en attraktiv mand, der virkede rigtig sød, og vi havde en hyggelig aften, som også endte med sex og en lang nat med gode, fortrolige samtaler. Min plan var egentlig bare at ville starte en uforpligtende affære med ham, men faktisk ser det nu ud til, at han i løbet af meget kort tid blev rigtig gammeldags forelsket. Inden for to uger har vi nu mødtes tre gange – og vi har virkelig gode samtaler, mange fælles interesser – også en del forskelligheder – og skøn sex. Men nu kan jeg også mærke, at jeg selv begynder at blive mere interesseret i at gøre forholdet mere seriøst. Han har ved vores tredje møde meldt helt klart ud, at det ikke interesserer ham at mødes med mig kun for at have sex, fordi han synes, at jeg er så spændende som menneske, personlighed.

  Så hvordan får jeg nu “vendt bøtten” så jeg virkelig binder hans interesse, så der er chance for at udvikle til et seriøst forhold?

  På forhånd tak 🙂

  #4888
  Tenna
  Deltager

  Jamen er der virkelig en bøtte der skal vendes? Det lyder til I har det dejligt sammen og at han er glad for dig og ikke kun er interesseret i sex, så det lader da til, at I er meget godt kørende. Hvis du meget fast har lagt ud, at du ikke er interesseret i noget seriøst, så vil jeg nok, hvis jeg var dig og fik muligheden, få nævnt på et tidspunkt hvor det virkede naturligt, at du godt kunne tænke dig et forhold i fremtiden. Ikke så du lægger den ud som at det nødvendigvis skal være med ham, men bare for at tegne et billede af, at du godt kan se dig selv i et fast parforhold, så han ved, at muligheden er der.
  Jeg har desværre ikke nogle tips og tricks til at tryllebinde ham 😀

  #4890
  Kornblomst
  Deltager

  Tusind tak for de søde ord, Tenna. Jeg tænker bare på det der med “ingen sex på første date” og hvordan jeg nu får ham til at være den, der jager. Men lad os bare se, hvordan det udvikler sig…

  #4891
  Tenna
  Deltager

  Altså jeg synes faktisk martin østergaards bøger om “vejen til mandens hjerte” og “flere veje til mandens hjerte” er god læsning. Ellers sad jeg vel heller ikke herinde 😉
  mht. sex på første date, så var det jo lidt det der var meningen med hele jeres foretagende, ikk’? Og siden I har haft det godt med det, og han stadig er der, så synes jeg da bare I skal fortsætte med det og nyde hinanden.
  Mht. at få ham til at jage, så ved jeg det ikke. Det er jo meget forskelligt. Jeg prøver på at være varm og imødekommende. Sørge for at vi har gode stunder hvor vi griner og snakker godt sammen. Husker at flirte selvom man allerede har scoret hinanden. Og så prøver jeg også på at have en god balance i forhold til at give at tage. Jeg prøver på at matche hvor meget han giver. Dvs. at jeg fx ikke sidder og fortæller at han er sød og dejlig og alt det der, hvis han ikke selv overrøser mig med komplimenter. At jeg ikke åbner op og fortæller om alt muligt følelsesladet, hvis han ikke selv gør osv. Jeg prøver ligesom at skabe en balance mellem det. Faktisk søger jeg heltst at give lidt mindre end han gerne vil have. Hvis I fx har haft en hyggelig nat sammen, og han gerne vil have at du bliver og spiser morgenmad og går en tur bagefter, så ville jeg nøjes med at spise en hurtig morgenmad, og så smutte derefter. Måske et lidt dårligt eksempel, men håber det giver mening.

  #4926
  Sanne2
  Deltager

  Tenna , jeg synes det lyder som om du bruger rigtig meget tid på at have din bevidsthed på , om du giver for meget/ lidt, om der er balance , om input og output passer osv.. Jeg tænker , SÅDAN skal det ikke være, hvis man møder en sund relation. Jeg har tidligere haft min bevidsthed rigtig meget på det du nævner, og det gav mig hverken sunde eller langvarige forhold. Først da jeg nåede dertil, at jeg kun autentisk kunne være en ting… Mit sande jeg, så fik jeg et ukompliceret og holdbart forhold..

  #4931
  Tenna
  Deltager

  Sanne2 Hej Sanne. Jeg synes egentlig at det er lidt mærkeligt, at du vælger at komme med en analyse af hvordan du oplever min tilgang til forhold i en tråd en anden kvinde har startet – og som absolut ikke handler om min tilgang til forhold. Men siden du nu vælger at komme med det, så kan jeg da godt svare.
  Ja jeg er ofte- men ikke altid – bevidst om hvad jeg gør i en ny relation. Og nej, det er ikke altid det sjoveste i verden at tænke strategisk. Jeg synes dog det giver god mening. I alle relationer er der jo bestemte kodekser for hvordan man handler, og de kodekser skal jo læres. Jeg mener, at man skal “fake it till you make it”, og hvis man kommer længere med strategi end med kun at handle på instinkt/følelser, så er det vel fint at man gør det? På et tidspunkt sidder det vel så meget på rygraden, at man ikke behøver tænke så meget over hvad man gør og ikke gør- men indtil da, synes jeg det er fint at have sit hoved med.
  Men nu skal det også nævnes her, at det her forum jo netop er lavet til at man kan diskutere den slags, så derfor fylder det selvfølgelig også mere i mine indlæg end det reelt gør i mine forhold/flirts. Altså når jeg er sammen med dem, tænker jeg jo ikke hvert sekund over, hvad jeg laver. Jeg nyder skam også bare øjeblikkene.
  Mht. succes eller ej. Jeg har haft succes med at tænke strategisk og jeg har haft succes med overhovedet ikke at tænke særligt meget (fordi der i de relationer ikke var ligeså stort behov for det). Jeg har også haft fiaskoer med at tænke strategisk og jeg har haft fiaskoer med ikke at tænke særligt meget. Der er ingen garantier i kærlighed, ligesom der generelt ikke er nogen garantier i livet, men jeg synes alligevel man får en masse ud af at gøre hvad man kan, for at væbne sig til at håndtere situationer bedst muligt.
  Jeg vil da også gerne lige nævne, at jeg har haft nogle utroligt dejlige lange forhold med skønne mænd og også har haft nogle fantastiske flirts. Jeg har bejlere der har holdt ved (on/off) i flere år, ja den der har holdt ved længst er oppe på 10 år nu, så et eller andet må da jeg da gøre rigtigt indimellem 😉

  Men ja lige for tiden er jeg meget inde i det her forum for tiden, fordi jeg er inde i en periode, hvor kærlighed fylder meget. Så hvis man bemærker min karakter, så kan man godt vide på forhånd, at mine råd og input vil bære præg af at “have hovedet med sig”.

  #4940
  Sanne2
  Deltager

  Kære Tenna, det føles som om jeg fik ramt et sted med meget energi.. Spændende at læse din reaktion 🙂 bliver dog også forvirret , for jeg tog det for givet at du er den Tenna som har startet en anden tråd op og fortæller du er i 20′ erne, og det hænger ikke sammen med dit svar her. Tækker mig selvfølgelig fra din tråd , det er lidt for forvirrende for mig ,når de givne oplysninger konflikter.

  #4941
  Sanne2
  Deltager

  Jeg tror iøvrigt ikke at man kan være i et ægte sundt kærlighedsforhold vha strategier eller Fake it , til you make it .. Og jeg tænker også, at det måske skal være næste strategi, at lægge hovedet lidt væk og bruge følelserne i kroppen til at pejle efter.

  #4942
  Sidsel
  Deltager

  Helt ret,Sanne2.
  Et ægte kærlighedsforhold har intet med strategier at gøre.
  Et sundt forhold baserer sig udelukkende på autencitet. At være den, man er og alligevel blive elsket. Med alle mangler. Nobody is perfect.

  Selv om det ikke hører til i tråden, kunne jeg godt tænke mig at vide, om Tena og Tenna er samme person. Bare for en ordens skyld.

  #4943
  Sanne2
  Deltager

  Jeg undrer mig ,hvis dét er den samme Tenna, som i ef andet indlæg er i slutningen af tyverne, og her lyder som en meget erfaren kvinde , med “nogle ” langvarige forhold, og bejler som har holdt ved op til 10 år , der bruges et sprog, erfarings udveksling på et relativt højt niveau. Vurderinger og levering som ikke matcher en kvinde i tyverne..
  På en måde er det vel også lige meget for emnet , men virker alligevel ” forkert” på en måde.. Egentlig forstår jeg heller ikke den kraftige irettesættelse jeg får ved at kommentere på nogle udtalelser i tråden.. Med mindre det er en af de ellers kendte debattører herinde fra som er Tenna, så ser jeg samenhænge.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 27 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.