Den fremmed mand..

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16935
  Sophia
  Deltager

  Hvad betyder det egentlig når en helt fremmed mand stirrer direkte ind i en kvindes øjne igennem et rum fyldt med mennesker til en fest og holder blikket selvom hun opdager det?

  Jeg var til en fest for et par mdr. siden sammen med min mand. Vi gik rundt hver for sig og snakkede med forskellige gæster. Jeg står i meget engageret samtale med en kvinde – vi pjatter, griner og taler seriøst. Pludselig mærker/opdager jeg, at der i den anden ende af lokalet er en nyankommet single mand der stirrer mig direkte ind i øjnene og holder blikket, selvom jeg opdager det (det virker som om han har kigget noget tid før jeg har opdaget det) En meget smuk mand. Jeg bliver fuldstændig overvældet, genert og slår straks blikket ned og kigger væk og gør alt i verden for at undgå ham resten af aften. Det er en helt vild voldsom og intens oplevelse for mig. Ved ikke hvorfor. Måske fordi det er mange år siden jeg har oplevet den slags intensitet eller at nogle stirrede sådan på mig – måske aldrig nogensinde en så direkte øjenkontakt.

  Han opdager hurtigt at jeg har en kæreste, da min kæreste kommer over til mig i ny og næ til festen og lige krammer eller kysser. Jeg sidder og spiser og da jeg vender mig om for at finde min taske frem opdager jeg at han sidder ved et bord bagved mig og atter stirrer mig direkte ind i øjnene – denne gang slår jeg igen meget hurtigt blikket væk og vender mig om. Jeg kan ikke holde ud at han kigger så direkte ind i mine øjne, og jeg kan på samme tid slet ikke få nok af det. Det er som om jeg bange for ham, for tiltrækningen, for mine egne følelser. Jeg taler på intet tidspunkt med ham, men forsøger bare at holde mig laaang væk fra ham – som om jeg er bange, bange for den meget heftige tiltrækning og fascination jeg instantly føler for ham, og som jeg ikke har oplevet i årevis eller måske nogensinde ved første øjeblik med nogen anden mand.

  Da den fremmed mand skal hjem går han rundt til alle gæsterne for at give hånd og sige farvel og han kommer over til mig i mens jeg atter er uden min kæreste og giver mig hånden – jeg kigger slet ikke op på ham, men ned i gulvet – fordi jeg bare ikke kan eller tør kigge på ham. Ved ikke hvad jeg frygter eller er så befippet over. Det eneste jeg får sagt er ‘Hej og farvel’ det lyder fuldstændig kejtet og min opførelse er kikset.

  Hvorfor deler jeg det her med jer. Fordi jeg slet ikke kan få ham ud at hovedet – her flere mdr efter. Det er så besynderligt. Jeg har aldrig prøvet noget lignede – altså at jeg ikke kan få en fremmed mand ud af hovedet, som jeg faktisk slet ikke ved om bare tilfældigvis kiggede på mig og mig som overfortolker det. Jeg kender ham jo slet ikke, har aldrig talt med ham, og ved jo slet ikke om der var nogen særlig grund til han stirrede. Måske undrede han sig bare over han aldrig havde set mig før til hans vens fest eller bare er den type der kigger på folk. Jeg ved jo overhovedet ikke om fandt mig tiltrækkkende eller om det bare var mig der lagde noget i det. Men hvordan hulen slipper jeg for at tænke på ham? Jeg har jo en mand og er gift og det føles næsten som følelsmæssig utroskab. Hvad var det lige der skete den aften for ham og indeni mig? Kan slet ikke forstå mig selv eller få hoved eller hale på den oplevelse. Synes faktisk det er pinligt at jeg tænker så meget på en mand som jeg overhovedet ikke kender – i en alder af 40 år :o)

  #16942
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder meget intens. Jeg tænker han må være en bestemt type, som bevidst bruger blikket til at forføre og hypnotisere den kvinde han gerne vil nedlægge. Så det du mærker i dig selv er nok ikke helt ved siden af.

  #16970
  Sophia
  Deltager

  Tak Lillehjerte tænker din analyse nok er spot on. Føler mig pludselig meget naiv. Den tanke havde faktisk slet ikke strejfet – at det var en bevist ‘strategisk’ fra en meget selvsikker og intens mand, men nu giver det mening. Jeg er jo håbløs romantisk og tænkte i første omgang at det var en mere spontan reaktion fra hans side og der måske var noget særligt i den intense kontakt. Ak ja, føles sådan set meget rart at tænke at det nok var mere beregnende som du skriver – så kan jeg forhåbentlig bedre ryste ham af og ikke ligge mere i det end et bevist scoretrick. Ak efter mange år i et ægteskab glemmer man helt hvordan den slags fungerer..

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.