Den der kærlighed :)

Forside Fora Brevkasse Den der kærlighed :)

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  lillehjerte 1 uge, 3 dage siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26601

  Simsalabim74
  Deltager

  Hej herinde.
  Hold da op, det er længe siden jeg har været her inde. Men til der kan huske mig, har jeg genfundet noget jeg tror er kærligheden ( efter jeg for 2 år siden blev skilt ).
  I den forbindelse, har jeg et spørgsmål til jer. Jeg mødte min kæreste i december, ret hurtigt fandt vi melodien og blev glade for hinanden. Ses ofte, ( som det er muligt ) og han var hurtig til at spørge om vi skulle være kærester. ( føler han havde brug for at vide det kun var mig og ham )
  Helt kort. Han havde været single i 2 uger ( efter at have boet med en anden kvinde i 2 år ) Jeg forsøgte at sige at han skulle mærke efter, være alene og slikke sine sår. Men han var MEGET på mig og forelskede sig hurtigt i mig ( jeg ved godt jeg var en rebound, som udviklede sig ) Men nu har jeg den der kvindelige intuition og følselse.. at exen spøger lidt igen… Han har også stadig billeder af dem på Facebook, og af hende og hendes børn. Spurgte for et par uger siden om han savnede hende, hvortil han svarede “ja, jeg ved godt det er et lorte svar, men jeg savner det vi havde sammen”.

  Jeg bliver pludselig usikker på det hele og føler faktisk også han har trukket sig lidt… Skal jeg gå ind i en dialiog med ham om det, eller vente og se, hvad der sker ? og hvad med de billeder på facebook. Skal jeg bare sige pyt, eller ? Vi har jo kun kendt hinanden i 4 måneder.

  Jeg ORKER simpelthen ikke drama, så det nok derfor jeg endnu ikke har åbnet og spurgt, men det kan være jeg skal “tage mig sammen” og få spurgt ham direkte… ?

  #26602

  lillehjerte
  Deltager

  Der ville jeg trække mig og uden at vente på ham. Hvis han vkan skilde det han havde med x fra det som han symbolsk har mistet(familielivet) vil han vende klart tilbage og være afklaret på det. Men hvis han er det mindste i tvivl om jer 2 så er der jo ingen tvivl og så bør du ikke udsætte dig selv for hans tvivl som kan ende i brud med dig. Han har været meget hurtig og har ikke haft en tænkepause. Giv ham en tænkepause hvor du i praktisk forstand bare tænker på dig selv uden at se dig tilbage eller forvente noget. Han skal nok komme til dig hvis han synes at I to er det han føler for. Men du fortjener at have en mand i dit liv som er lige så sikker på dig som du er på ham. Så tænk på dig selv.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.