Den bedste måde at slå op

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3607
  ss
  Deltager

  Kære læsere!

  Mange spørger her om hvordan kan de få den mand/kvinde, man er vild med. Men jeg vil høre, hvad synes I er den bedste måde at afslutte et forhold?

  Jeg har været sammen med en mand i 2 år. Vi nåede til at blive forlovet i sommers. Mit problem fra starten var, at jeg ikke var parat til et nyt forhold og fortælte manden, at vi skulle tage livet med ro. I starten pressede han mig, så jeg prøvede at stoppe det med ham. Men han blev hængende, erklærede sin kærlighed og lovede mig stjerne fra himlen. Jeg gav efter.Som jeg kan se nu, ville jeg så gerne at få følelser til ham.Vi havde det virkede godt sammen. Men kun da vi var alene eller sammen med mine børn.Tiden viste, at hans ord passede ikke sammen med hans handlinger. Vil tilføje, at det er et langdistance forhold.

  Sidste weekend begyndte jeg igen at diskutere problemerne og så blev manden gal og svarede, at han ikke gad at høre på mig! Jeg er alene mor med to skolebørn og et krævende job, hvor jeg bruger 2 timer på transport til og fra arbejde. Børnene ser ikke deres far og i oktober sidste år var jeg sygemeldt med stress. Dennee mand gav mig kun bekymringer og falske løfter.Da jeg så hvor hurtigt skiftede hans humør og hvordan han talte til mig, forsøgte jeg alligevel at finde en løsning, hvor han svarede, at nu måtte det være slut. Så kørte han hjem.

  Ok. Men den slags situation har jeg prøvet 3-4 gange før. Så jeg har ikke været overrasket, da dagen efter begyndte han at sende lange sms’er med undskyldninger og at han aldrig vil køre hjem igen uden at vi diskuterer problemerne. Denne gang har jeg valgt at ikke reagere. Det er slut fra min side.Siden søndags fik jeg lange beskeder om hans stor kærlighed til mig. Hans sms’er irriterer mig. Igår fik jeg også blomster.

  Jeg har altid været indstillet på, at man skal sige slut til hinanden på en pæn måde. Jeg har det lidt dårligt på samvittighed.

  Men hvad er jeres erfaringer? Findes der en god måde at afslutte et forhold, hvor en er mere på end den anden?

  #3610
  Kattemor
  Deltager

  Jeg har prøvet at gøre det på forskellige måder.. feks bare at søge lejlighed uden manden vidste det (det ville jeg ALDRIG gøre i dag.! )

  Min sidste brud skete på den måde at jeg tog hen til manden (vi boede hver for sig )
  Og så satte jeg mig i sofaen og fortalte ham at vi ikke skulle være sammen mere.. jeg tudbrølede, men det var det rigtige at gøre – der efter afbrød jeg kontakten helt.

  Jeg har engang prøvet en hel masse frem og tilbage efter et brud, og det er meget nedbrydende..

  Jeg syntes helt klart at du skal kontakte manden og sige du vil komme forbi og tale med ham.. fortæl ham at i ikke skal være sammen mere, giv ham chancen for at få svar på nogle spørgsmål og så stoppe kontakten…

  #3615
  Salamina
  Deltager

  Hej ss

  Jeg vil ikke anbefale dig at besøge ham. I har et langdistance forhold, skriver du. Jeg går ud fra, at det betyder du skal køre/rejse langt for at slå op med ham. Det kan punkt 1 give ham falske forhåbninger om forsoning, hvis du kører langt for at slå op og punkt 2, så har du i forvejen masser af transporttid til dagligt frem og tilbage på dit job.

  Hvis du virkeligt ønsker at bryde med ham, så mener jeg ikke, at du behøver rejse for at gøre det.

  Hvis I havde været gift og havde fælles børn, så kunne det give god mening, at du rejser langt for at slå op med ham fordi så havde I også noget fælles ansvar for fx jeres børn. Jeg kan ikke se andet end at du kan ringe ham op og sige tak for blomsterne og hans sms men at du er nødt til at afslutte jeres forhold fordi det er blevet for mudret for dig. Du kan også bare sende ham en sms, hvis du ikke orker den samtale med ham… det er jo den mangel på “stil” og handling bag hans ord han selv kører af på dig med hans sms og blomster.

  Han undskylder, at han kørte hjem, jamen, så kunne han jo sådan set bare køre tilbage og tale med dig, hvis han fortryder, at han bare kørte sin vej og ikke talte med dig. Men det kan han åbenbart ikke få snøvlet sig sammen til, at kører tilbage og få rettet op på den skade han gjorde.

  Og hvis han ikke har givet dig andet end bekymringer og falske løfter, så synes jeg det er helt gak, at du tænker slå op på den bedste måde. Hvis han havde været respektfuld overfor dig i forholdet, så havde du også været en slags moralsk mere forpligtet til, at afslutte det respektfuldt. Men det har han jo ikke. Når han ikke har behandlet dig pænt i forholdet, så er der vel ikke særligt tungtvejende årsager til, at du gør et brud mere pænt end som så. Du behøver selvfølgelig ikke, at lave et drama ud af det, men blot helt enkelt sige/skrive, at du slår op og jeres forhold er slut fordi det blev for mudret (eller hvad du vil sige/skrive som forklaring).

  #3617
  ss
  Deltager

  tak for jeres svar!

  Jeg har ikke nævnt her, at jeg er lidt nervøs for manden. Jeg tror nu, at han har psykopatisk træk i sig. Jeg har jo prøvet tidlige at slå op med ham, både per telefon og sms. Det hjalp bare ikke. Han lovede at vi skulle snakke sammen imens vi ser henanden. Men der blev ingen fornuftig samtale, kun overfladiske løfter og snak efter munden.

  For et år siden fik jeg en lussing af ham efter en bytur, hvor han faktisk opførte sig svinsk i forhold til mig. I starten af aftenen råbte han ved tom bar, at jeg er hans kommende kone. Og i natten tændt han en flok kvinder med sin strip dance! Jeg var ydmyget og ventede med at skælde ham ud til vi kommer hjem. Men han overhalte mig med sin raseri anfald! Den gang blev jeg bange. Men om morgenen forandrede han sig igen. Han græd og havde selvmedlidenhed. Han lovede at han aldrig ville drikke sprut mere. Og den aften aftalte vi jo i forvejen, at vi ikke skulle være fulde….

  Jeg fik en ny sms igår, at han kommer her i eftermiddagen, for vi skal snakke sammen. Han elsker mig og mine børn og bla bla bla. Og hvis jeg ikke er hjemme, så tager han i byen og hygger sig…Jeg er nervøs nu…

  Jeg har lige skrevet kort til ham, at jeg ikke vil se eller høre på ham mere, da det er slut og at han må respektere mig og min beslutning.

  Så jeg ved ikke, hvad han vil finde på, men jeg er bare nervøs, hvis han alligevel dukker op her…

  #3618
  Salamina
  Deltager

  Har han ikke svaret dig på den sms, hvor du slår op med ham i dag?

  Jeg ville ikke lukke ham ind i mit hjem, hvis det var mig. Og så ville jeg måske sørge for, at have en eller anden ven hos mig, så vidt muligt i dag. Alternativt ville jeg sørge for, at ikke være hjemme før i morgen aften eller noget i den retning.

  Sådan en mand, som ham, han skal desværre nok have en del afvisninger førend du får fred.
  Hvis han har små psykopatiske træk, så vil jeg ikke anbefale dig, at tale med ham eller se ham. Hold dig til at afvise ham på sms. Hvis du alligevel taler tlf. med ham, så gør det meget kort så han ikke får overtalt dig til noget med at ses.

  #3619
  ss
  Deltager

  Han har svaret mig, at han altid vil elske mig og vil se mig glad med eller uden ham. Han ønsker mig held og lykke fremover. Men det har jeg også prøvet før. Jeg tror det er stilhed før stormen…

  #3621
  Salamina
  Deltager

  Skriv her i kassen, så meget du har brug for. Det er nok en god adspredelse. Jeg er her hele dagen fordi jeg sidder selv på pc og skriver andre ting hele dagen i dag og i morgen. Der er også andre herinde, som vil skrive og svare dig. Jeg kan også være lidt bekymret for, at du ikke har hørt det sidste ord i den sag, når du har prøvet det før.

  #3622
  ss
  Deltager

  Tak Salamina. Tusind Tak for din støtte!

  #3623
  Salamina
  Deltager

  😉

  Hvordan mødte du ham egentlig – på dating?

  #3627
  ss
  Deltager

  nej, smiler. Han er ikke på dating.

  Jeg mødte ham på et kendt i Jylland dance sted, hvor folk kommer med busser, som kører tilbage kl. 1 om natten. Jeg var der sammen med pigerne efter påskefrokosten. Vi tog der kun for sjov, da stedet er ikke noget, vi plejede at komme. Han fik øje på mig og kom hen med en snak. Han er en flot mand, virkelig flot. Med brede skuldre og smal talje. Rigtig charmetrold. Han fik mit nr., spurgte om han måtte tage hjem med mig og fik et nej. Dagen efter fik jeg sms fra ham og vi skrev meget sammen. Og om en uge om torsdagen kom han hen i mit by og inviterede mig ud at spise.Det var meget romantisk, men jeg tog ham slet ikke alvorligt. Havde den fornemmelse, at han bare var en, man hygger sig lidt og glemmer. Fredagen efter date kom han igen hjem til mig og ja, så endte vi i sengen. Han er en god elsker. Vi aftalte at mødes igen om to uger hos ham, men så forsvandt han. Jeg var ikke fri fra min tidlige forelskelse, så jeg tog hans forsvinding ikke tungt. Men så dukkede han igen den weekend, da vi skulle ses hos ham. Han skrev, at han skulle til en single fest i nabos by og at jeg kunne komme der. Jeg blev frastødt og svarede, at han måtte klare sig selv og at jeg havde andre planer.

  Vi mødtes igen om en måned hos ham. Han fik masse af sex. Og da jeg kørte hjem, fik jeg en lang sms om at han er solgt. Måneden efter spurgte han om vi skulle være kærester. Sådan startede det, smil.

  Jeg har været meget forsigtig med ham og passede virkelig godt på mig selv. Men alligevel har jeg begyndt at tro, at der var noget specielt med os, som han tit sagde den gang. Godt, at jeg ikke har blevet forelsket på den rigtig måde i ham. Men det gør alligevel lidt ondt nu. Han har givet mig en lille smule tro, at kærligheden er også muligt for mig…

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.