Debat: Brev fra elskerinden

 • Dette emne har 86 svar og 11 stemmer, og blev senest opdateret for 6 år siden af Anders.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 87 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16382
  AnneM
  Deltager

  Hvad tænker I? En reel kvinde, der oprigtigt ønsker at hjælpe en anden kvinde, eller en forsmået elskerinde, der er vred over, at manden ikke har gidet kontakte hende efterfølgende?

  http://www.eurowoman.dk/har-du-hort/kultur/brev-fra-en-elskerinde-undskyld-jeg-boller-din-mand–/

  #16383
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg tænker at hun er forsmået. Hvad skulle det hjælpe den anden kvinde, at hun skrev dette til hende?

  #16384
  AnneM
  Deltager

  Hatten af for det mod hun udviser ved at lægge navn til handlinger de fleste fordømmer, men jeg får også det indtryk, at hun lider og ønsker mere end bare hans intime dele.
  Ihvertfald synes jeg det virker underligt, at hun har tjekket kærestens Instagram mv ud, hvis hun er så ligeglad, som hun prøver at fremstå.
  Hun virker netop forelsket.
  Sad tilbage med en underlig følelse af at have observeret stort mod og samtidig stor benægtelse og manglende selvindsigt.
  Men igen, jeg synes det er ret sejt hun tør stå ved sine gerninger på den måde.

  #16389
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg kan se at den nu også er på bt.dk 🙂
  Du har ret AnneM, hun virker forelsket og som om hun har dårlig samvittighed. Men jeg forstår stadig ikke hvorfor hun har behov for at fortælle kæresten det?
  Det er da sejt at turde stå ved det:) Men det er da lidt underligt at såre kæresten på den måde? Men igen, svært spørgsmål AnneM. For hvad ville man selv gøre?
  Det er et meget ømt emne det der utroskab…..

  #16390
  AnneM
  Deltager

  Jeg ved jeg aldrig ville gøre som hende, for jeg har flere gange fået tilbuddet fra gifte mænd, men har afslået. Min samvittighed nægter at samarbejde med lysten. Jeg ved så modsat, at da jeg først forelskede mig i en mand jeg troede var single, så var løbet kørt og jeg ville bare have ham. Vanvittigt, hvis du spørger mig idag. Idag ville jeg aldrig hooke up med en gift mand – hverken som elsker eller som partner. Så som udgangspunkt viger jeg udenom de gifte mænd på alle planer.
  Jeg gider simpelthen ikke de typer.

  Jeg vil så også sige, at hvis man som kvinde tænder på at sejre over en anden kvinde ( som hendes veninde påstår nederst i klummen) så har man brug for professionel hjælp, men jeg tror så modsat at mange elskerinder forbander konen langt væk, fordi hun har manden fuld tid, men elskerinden kun har ham til låns. Det tror jeg faktisk ikke er så usandsynligt.

  Jeg synes artiklen bæger præg af at skribenten har fået følelserne i klemme og bliver såret over at lure med på hans kæreste Instagram. Og det er vel så klassikeren med, at kvinder får følelserne i klemme når de har sex med en mand/god elsker.

  #16391
  lillehjerte
  Deltager

  På den ene side tænkte jeg at det måtte være fiktion eller forfatterskrivelse til debat.
  Men hvis det er et direkte brev til en hustru fra elskerinden, synes jeg det tegner et billede af en sygelig narcissistisk kvinde(og havde det været en mand så ville jeg sige det samme)der på ingen måde har ægte medlidenhed med hans hustru. Det her skriv læser jeg som at elskerinden udelukkende har destruktion som motiv. Alle de her seksuelle detaljer som læseren tvinges ind i peger på ovenstående. Man er ikke i tvivl om at elskerinden har et eller andet sygeligt bekræftigelsesbehov.

  #16393
  AnneM
  Deltager

  Det er en klumme, hun har skrevet. Men lad os da håbe det blot er en forfattergimmick (lolo)

  #16394
  Anders
  Deltager

  Det er endnu en kvinde, der ønsker at oplyse os om, at mænd er nogle svin. Og det er altid spændende læsning.

  #16395
  Eva Marie
  Deltager

  Mener du virkelig det Anders? Jeg synes mere den drejer sig om hendes egen forelskelse og forsøg på at “ramme” manden via kæresten.
  Vi har jo ansvar for egne handlinger uanset hvilket køn vi tilhører.

  #16396
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes simpelthen hun med sine detaljer har en ulækker måde at henvende sig til hustruen, hvor hun bruger mange malende billeder ud fra den sex hun dyrker med den anden kvindes mand. Jeg kommer helt til at tænke på en psykologisk gyser jeg engang så som handlede om en kvinde der åbnede sit hjem for en personlighedsforstyrret kvinde og den syge kvinde overtog langsomt den andens kvindes liv og også sexliv med hendes samlever. Jeg får helt myrekryb over klummen.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 87 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.