datingside

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5488
  happysurfer
  Deltager

  Hej alle

  Har et sp til jer der måske også er på en datingside.
  Har været der et stykke tid og har bemærket at mændene KUN klikker på min profil, men skriver ikke.
  Mit sp 😉 : forventer mænd mon at det er mig der skal være den udfarende. i så fald er det lidt ærgerligt. for jeg er gammeldags på det pkt. og vil gerne skrives til – altså at manden tager den første kontakt.
  senest har jeg set at en mand har klikket 12 gange på min profil uden at skrive…(har også klikket på hans, men det ændrede ikke noget)
  hvad mener I skal man bare skrive løs?

  mange hilsner
  :aw:

  #5493
  Salamina
  Deltager

  Jeg tror også det kommer an på, om du er online eller ej, når de klikker på din profil. Nogle mænd griber nuet, hvis du er synligt online, når de klikker ind på din profil. Vel fordi de så forventer at svarprocessen er kortere. Det er 1.000 år siden jeg var på dating for alvor men jeg kan huske lige den mekanisme med online mønstrene. Uden at du dermed behøver at være online konstant.

  Jeg synes grundlæggende du bør være tro mod dine egne holdninger om at du føler han bør tage kontakt men det er mere i forhold til at du ikke giver køb på dig selv. Men rent formelt mener jeg dog ikke det som hovedregel har nogen betydning, om du eller han tager initiativ og skriver som den første af jer, som regel er en kort, relativt neutral men selvfølgelig pæn besked rigeligt til enten at sætte noget i gang eller ikke. Da jeg var på dating, synes jeg som hovedregel det var 1-2 linier mænd skrev i første skriv, ikke mere, oftest mindre. 1 linie eller 1/2 linie. Opgjort i ord, måske 5 eller max 20 ord i alt. Så hvis du skal matche det, så er opgaven ikke så stor på det indledende ha-ha, det kan dårligt blive kortere. Men det var måske bare mig, der oplevede det men jeg tror nu ikke det er helt så usædvanligt med de der korte følere.

  #5510
  chokoladefro
  Deltager

  Happysurfer: Jeg har gjort mig samme erfaring. At der er en del som kigger mange gange, men skrive ikke. Jeg er på en datingside, hvor man også kan sætte hinanden på som favorit. Der er flere som har sat mig på som favorit, men skriver ikke.
  Det har også undret mig meget.

  Men så prøvede jeg … efter at de havde “kigget” mange gange … og jeg havde kigget.. og de satte mig på som favorit, at sætte dem på som favorit også og så skrev de! …

  Jeg tror faktisk, at der er en del af mændende, som skal tage mod til sig inden de skriver. Så hvis jeg var dig.. ville jeg fortsætte med at kigge tilbage,,, når de har kigget (hvis du er interesseret)… På et tidspunkt, så tror jeg altså de skriver, du skal bare være tålmodig. Det er i hvert falde min erfaring.

  #5531
  happysurfer
  Deltager

  Hej !
  Og mange tak for de to svar.
  Salamina, det er helt rigtigt set at jeg gerne vil holde fast i mig selv..på den måde at det er dejligt, hvis manden vil tage første kontakt. Mange mænd brygder sig jo heller ikke om at det er kvinde som tager første skridt.

  Chokoladefrø, ja, det rigtigt hvad du skriver. Det er også afprøvet en enkelt gang….Denne mand viste sig at være lunken…måske bare en tilfældighed.

  Sådan set i et større perspektiv, så undrer det mig virkelig at mændene ikke har mere tro på sig selv……det opfatter jeg ikke som særligt maskulint.Man kan sammenligne kontaktforsøgene med at kurtisere…bare på en anden måde selvfølgelig.
  Eller er de bare dovne fordi de regner med at damerne skal løbe efter dem….? bare nogle tanker….

  😉 ;| ;O

  #5535
  HappyFace
  Deltager

  Hejsa,

  Det KAN også være fordi det er “gratis-profiler” der klikker ind på dig. Dvs. de har profil men ikke noget abonnement og kan derfor ikke skrive til dig.

  Bare en tanke 🙂

  #5537
  Salamina
  Deltager

  Gennemgående er jeg overbevist om, at det som hovedregel er mændene, der tager den første kontakt. Men det er jo så også dem, der får afslagene og dem er jeg også overbevist om, at dem får mange af.
  Da jeg var på dating i sin tid, jeg kom i kontakt med temmelig mange mænd, som jeg enten bare hang lidt ud med eller havde noget lidt dybere kørende med, helt dybt blev det dog aldrig. Men jeg kom i kontakt med ret mange som sagt, både fordi jeg var på to forskellige datingsites og fordi jeg var der over et længere stykke tid. Det var gennemgående, at de var vant til mange afslag, ligegyldigt om de var høje, lave, veluddannede, ikke veluddannede, veltrimmede osv. osv. eller ej.

  Så jeg tror også at det spiller ind, om de er matte i sokkerne i perioder, som også er sæsonbestemte! Hvor sindssygt det så end lyder. Men tro mig, det er også sæsonbestemt.
  Op til sommerferien og op til jul er der stor aktivitet. Alle vil gerne have en kæreste i sommerferien og til jul. Især kvinder. Og det ved de fleste mænd, så deres jagtsæson er før sommerferien og især op til jul plus lidt omkring andres helligdage, såsom påske for eksempel.
  Så hvis du lige er røget på dating nu enten midt i sommerferien eller efter sommerferien. Så er der også brændt noget krudt af blandt prinserne på de hvide heste. Der er mange ting, der spiller ind.

  #5538
  Salamina
  Deltager

  I øvrigt kommer jeg også i forlængelse af ovenstående i tanke om. At de fyre, som alene var interesseret i sexpartnere, de skovlede sex ind jo mere julen nærmede sig, under påskud af, at de søgte en kæreste. Jo tættere julen kom, desto mere desperate blev kvinderne for at få en kæreste inden jul. De mænd jeg hang ud med, de sagde det var nemmere end at skyde bjørne i Tivoli, de fik masser af sex på den konto. At det hele så var baseret på en løgn overfor kvinden, som de førte totalt bag lyset med påskud om at de også søgte en kæreste plus med en flaske rødvin og et honninghjerte eller hvad ved jeg… tog de ganske let og ubekymret. Sådan er der så meget.

  #5539
  Henke
  Deltager

  Jeg vil da godt give mit besyv med i denne tråd. Konkurrencen på diverse dating portaler er enormt stor for mænd. Dette er uden tvivl kvindernes marked. Det er nemt at tage kontakten til kvinderne på portalerne, men det er i sandhed langt sværere at skabe og bevar kontakterne, end det er i det virkelige liv. Det er ikke usædvanligt, at man som mand bliver afvist største delene af de gange man gør et forsøg. Derfor er det heller ikke altid, at det lige kribler i fingrene for at få sendt en besked af sted. -heller ikke selvom man som mand har tjekket den samme kvinde ud flere gange på hendes profil. Men hvis man som kvinde angiver manden som “favorit”, så er man da som mand mere motiveret for at tage kontakten, såfremt man er interesseret.

  Jeg prøvede for nogle år siden på dating.dk at tælle hvor meget respons, jeg fik på mine breve til de kvinder jeg skrev til. Jeg skrev omtrent 15 breve, med respons 1 gang og det var et pænt nej tak. Jeg må heller tilføje, at jeg på ingen måde afviger negativt, fra den almene danske mand. Mine breve var heller ikke standard breve eller bare usmagelige. Jeg er ikke så vild med de dating portaler, fordi jeg faktisk syntes det er nemmere i virkeligheden.

  Salamina du skriver at det er nemmere for mænd, at få sex op til højtiderne fordi kvinderne er mere desperate. Dels fordi det er en højtid, men også fordi nogle mænd mangler moral. Det tror jeg du har ret i. Egentlig tror jeg de fleste mænd godt ved, hvad der skal til for at få sex. Men heldigvis er største delen af de danske mænd alligevel udstyret med en moral, der gør at de ikke fører kvinder bag lyset. -Det er heller ikke svært at blive millionær, hvis man ikke har problemer med at stjæle fra kassen..

  #5542
  happysurfer
  Deltager

  hej 🙂
  happyface: altså – meget morsomt–hvis det er ikke-betalere der besøger min profil, så er der vanvittig mange ikke-betalere der kører den der klik klik stil på det site jeg er på …

  salamina: ha ha ja, det kan jeg sagtens se for mig, det du der beskriver med sæsonbestemthed. det tror jeg også at der er noget om

  henke: arh ved du hvad….mænd skal ikke være så bange 😉

  NÅ men jeg er da sørme blevet så inspireret at jeg har klikket lidt ekstra på dem som jeg finder ret interessante. ved ikke om det ændrer noget. men måske det som en af jer foreslår med at sætte favorit på.

  #5544
  Henke
  Deltager

  Jeg tror du misforstår mig. Det er nemt at tage kontakt og det er mere eller mindre omkostningsfrit. Men eftersom afvisningsraten er stor handler det for mig ikke om, at jeg ikke tør, men snarer noget med, om jeg gider bruge tiden eller ulejligheden på det.

  Det er lidt som at spille lotto. Nogle gange spiller jeg fordi tanken om de mange millioner pirre mig, andre gange gider jeg ikke spille fordi man sjælendt vinder. Om end chancerne for at vinde den store præmie i lotto er langt mindre end at skabe kontakt på datingportalerne. 😉

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 22 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.