Dating

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6084
  frk.smilla
  Deltager

  Jeg har efterhånden været på online dating i et stykke tid og har nu flere gange oplevet, at have kontakt til en tilsyneladende sød og interessant mand, han har foreslået et møde, hvorfor jeg har fået indtrykket, at han også synes at der var noget interessant ved vores dialog…. dagen før vi skal mødes bliver han nødt til at aflyse, da han ikke har sig selv med i det/har for travlt/indsæt selv en eller anden dårlig undskyldning.
  Jeg har ladet ham foreslå et møde, så jeg ikke har presset ham ud i et eller andet.
  Jeg tænker, at han nok gang i flere ting på dating og at der tilsyneladende var noget som var mere interessant… det er bare rigtig demotiverende at havne i den samme situation gang på gang…
  De fyre, som jeg ikke synes er specielt interessante fordi der ikke rigtig er nogen særlig interessant dialog og lign., de vil frygtelig gerne mødes med mig.

  Jeg er ny herinde og håber, at der er nogle kloge hoveder, som kan komme med nogle gode input, da det mildest talt godt kan være en anelse frustrerende.

  Er det bare sådan dating-verden er? Hvis ja, så overvejer jeg da seriøst at droppe det, men når man ikke i sin hverdag møder en masse nye mennesker og dermed potentielle kærester, så håber jeg stadig et eller andet sted på, at det er muligt at finde kærligheden via online dating.

  #6085
  Tena
  Deltager

  Hej Smilla,

  Hvor længe har du været på online Dating?

  Jeg må sige, at jeg kun har været i 2 uger og i den tid har jeg også aflyst et par stykker dagen før.
  Enten har jeg kunne mærke at lysten ikke har været stor nok fra min side- eller der var en anden der var mere interessant.
  Min tid er kostbar så vil ikke bruge tid på noget, der ikke føles helt rigtigt fra start.
  Lige nu er der 2 fyre der har været hurtig på aftrækkeren og gerne vil mødes – jeg har sagt ja, men kan mærke at jeg mener nej.
  Skriver med flere, men der er kun en eller to der har min virkelige interesse!
  De to kan jo også skuffe ved nærmere eftersyn og skrive med flere..
  Tror det gælder om både at have ro på – og samtidig ses forholdsvist hurtigt!

  Jeg synes du gør det rigtige – at lade ham foreslå mødet.
  Jeg har en regel – hvis en fyr aflyser blinker en rød lampe. Aflyser han anden gang er løbet kørt. SLUT. No more tries.

  Man skal hele tiden huske – man har kun brug for EN fyr,
  – det er et udskillelsesløb.

  Hvor mange gange har du oplevet aflysninger?

  #6106
  rikbau
  Deltager

  Hej Smilla,
  Dating via nettet er for både seriøse og useriøse. Det er der ingen tvivl om. Jeg har heller ikke haft den store succes med det, men i og med jeg ikke har den store lyst til at gå i byen for at lede der, har jeg også valgt netdating. Om jeg finder ham der ved jeg ikke. Har været on OFF ad et par gange. Har været på 5 dates gennem det sidste år. Nogle dates hyggelige andre ikke noget jeg havde lyst til at gøre mere i. En date udviklede sig til at mødes og have nogle dejlige stunder med sex. Min første af slagsen på den måde. Men grundlæggende tror jeg de fleste af os gerne vil kærligheden, men har svært ved at tage den tid der skal til for at lære hinanden at kende,da der er en ny lige rundt om hjørnet der kan afprøves,,tror ihvertfald mændene har det sådan, uden at være alt for sikker.. Men vi skal ud og kysse nogle frøer før den rette pludselig dukker op. Tror du skal være tålmodig og tage på de dates du har lyst og mulighed for,,og se hvad tiden bringer. Måske skulle du tage netdating og dates som noget hyggeligt og livsbekræftende, for vi kommer til at møde nogle meget forskellige typer, som vi måske kan lære noget af. Ved ikke om det giver mening for dig.

  #6119
  ss
  Deltager

  tag dating ikke seriøst, men som tidsfordriv. Stil krav. Vær lidt flirtende. Jeg traf en af mine tidlige kærester fra netdating. Men jeg vidste, at han spildte på flere heste. Sådan er det bare. Jeg er på netdating igen, men har slet ingen forventninger om at møde mit livskærlighed der. Kun tidsfordriv.

  #6136
  sissi
  Deltager

  Jeg syntes ikke man blot skal bruge dating som ” tidsfordriv “… det er jo andre mennesker/følelser man “leger med “.

  Jeg ved godt mange er uheldige, men fordi man har uheldige oplevelser, bør man ikke handle sådan selv, men derimod trække sig på en reel måde.

  Hvis man selv går ind i dating verdenen, bør man som udgangspunkt, være seriøs.
  – ellers bliver der jo endnu flere ligegyldige/tidsfordrivs mennesker i det forum,
  og dem er der vist nok af:)

  #6139
  ss
  Deltager

  Sissi, hvis man ikke tage dating seriøst, så det er nemmere at tage en afvisning, synes jeg. Så lægger man ikke så mange forventninger i de dates, man får. Jeg forventer aldrig, at man vil have et forhold med mig lige med det samme, bare fordi vi har mødt hinanden.Jeg behandler andre lige nøjagtigt , som de har behandlet mig.
  Har lige været på en date igen, hvor manden har lagt billeder, som var photochoppet. Selvfølgeligt, blev jeg sur, da jeg så ham. Og har sagt det ligefrem, at han har brugt min kostbar tid, da mand på de billeder og mand, jeg mødte, var to forskellige personer! Og manden skrev på profilen, at han var seriøs!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.