Dating og kærestesøgning

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #21696
  chokoladefro
  Deltager

  Puhh

  Er simpelthen så trist… Har efter ikke at have haft en kæreste i 1 1/2 år fået så meget lyst til en kæreste.
  Har datet efter kærester på dating sider mange gange… og har haft 3 forhold af 1 1/2 års varighed.
  Men aldrig fundet den store kærlighed. Eller noget der holdt i længden (har dog tidligere været gift men skilt for flere år tilbage og ham fandt jeg i byen).
  Så på en eller anden måde har jeg ikke den store tiltro til datingsider… nok medvirkende til, at jeg ikke magter det.
  Føler man skøjter rundt i profiler. Når jeg er på date, så kan jeg ikke mærke, om det er noget, jeg har lyst til at gøre mere ved.
  Det vil sige, jeg kan godt mærke ,om der er nogen jeg overhovedet ikke vil se… men de andre, hvor jeg er i tvivl, der har jeg meget
  svært ved at udvikle på det. Jeg mangler kropsligheden, dynamiken og det sjove… virker som om de fleste synes det er mere en nødvendighed
  end nydelse at date og det gør det så vildt anstrengende.

  Ville ønske, at jeg mødte en in real life… og at det kom helt af sig selv , at man lærte hinanden at kende over tid og så fandt ud af, at man var noget for hinanden…
  På grund af smil, sjov og flirt..
  Men hvornår er man lige så heldig.

  Er der nogle som har nogle forslag til, hvad jeg kan gøre… jeg har haft pause fra siderne og egentlig været tilfreds med at være alene… men lige nu føler jeg mig godt nok alene og trist.
  Føler også at jeg slet ikke kan finde ud af det mere…. som om jeg ikke kan mærke hvem jeg passer godt sammen med… mangler at mærke tiltrækning, gnist og lysten til at ham vil jeg gerne se noget mere….

  Har I nogle forslag?

  #21697
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis intelligens og empati er meget vigtig for dig, så gå fx efter det i profilteksterne og så kig på billederne om du kan se om hans blik er nærværende.
  Men hvornår den rette indfinder sig er ikke til at sige. At du har haft forhold er omvendt noget du kan glæde dig over. Du har tilmed prøvet at være gift. Det er ikke alle der har været heldige at prøve det. Nogen har valgt dig til før, så tænk på at det nok sker igen.

  #21702
  lillar
  Deltager

  Enten skal du holde en ny pause og evt melde dig til noget socialt, hvor muligheden er det for at møde en ny mand. Eller også skal du være meget klar i spyttet omkring hvad du søger inden du spilder tiden med at gå på date. Som en lille opmuntring i forhold til dating.. jeg mødte min nuværende mand på dating. Vi har nu været gift i 6 år. Nåde dog bestemt også at date en del og finde mange nitter derinde først 😀

  #21704
  Laerke
  Deltager

  Du kan forestille dig, at du ALLEREDE ER sammen med din fremtidige partner. At han ligger sammen med dig i din seng, inden i skal sove. Eller forestil dig, at du går med ham i solnedgangen på en strand.
  Hvordan føles det, hvad laver i, hvilken fornemmelse giver det dig, at være tæt på ham.
  Du kan lave øvelsen hver dag. Gå efter fornemmelsen af ham, når du dater og ikke hvordan han ser ud el lign.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
  #21724
  chokoladefro
  Deltager

  Lærke..Mener du, at jeg skal gå efter den følelse han giver mig, når man ses.. altså at det føles, rart, sjovt , .. at jeg bliver glad.

  Det som undre mig er, at jeg med alle andre ting i tilværelsen tydeligt kan mærke om det er noget jeg vil, ikke vil.. eller det er midt i mellem.

  Eks. Har jeg vildt meget lyst til dette job eller er det ligegyldigt.

  Synes ikke jeg mærker det samme når jeg dater.. eller også er der bare sindssygt langt i mellem, at der er nogen, som jeg gerne vil ses med.

  #21725
  Laerke
  Deltager

  Jep.

  Du kan lave øvelsen dagligt. Når du forestiller at du allerede ER med din fremtidige kæreste, bliver det mere virkeligt for dig.Din underbevidsthed kan nemlig ikke kende forskel på det, som du tænker
  på/forestiller dig, og det, som du reelt oplever. Jo mere du bruger dine sanser og følelser i dine visualiseringer, jo mere levende bliver dine indre billeder – og desto mere vil din underbevidsthed tro, at dine visualiseringer er virkelighed.

  Du skal undgå at visualisere en konkret mand. Det er fornemmelsen inde i dig, som vil være genkendelig,
  og som du skal gå efter når du møder ham.

  Her er øvelsen du kan lave mere udybet.
  Hver aften – til brug når du ligger i din seng og lige før du sover:
  Mærk kroppen og dit åndedræt
  Læg mærke til at din madras bærer din vægt, så du kan trygt synke ned i den. længere og længere ned i den, din krop bliver tungere og tungere .
  Forestil dig at du er sammen med DIN kæreste lige nu – Mande i dit liv
  Forestil dig, at det er præcis, sådan som du allerbedst kan lide det
  Brug alle dine sanser til at forestille dig det, mærk det!

  Du kan også sidde på en stol og grounde dig selv, inden du lave øvelsen.

  Du kan samtidig lave en kærlighedsvision. Du skal koncentre dig om hvordan du gerne vil have,, at dit fremtidige forhold er! Hvilke følelser, fornemmelser, stemninger og oplevelser ønsker du?

  (PS. hvis du har negative følelser omkring kærlighedslivet, så er det disse, du tiltrækker flere af – uanset din liste).

  Det er vigtigt at skrive Visionen i nutid og i positive formuleringer.
  Beskriv din vision så konkret og levende som muligt. Beskriv visionen, så du mærker den, mærker din begejstring og glæde over de ting, der er i den · Beskriv den i nutid og positive formuleringer. Det som du gerne vil hen til. · Beskriv de følelser, fornemmelser, stemninger og oplevelser, som du gerne vil have
  i kærlighedslivet
  · Beskriv din kærlighedsvision, hvordan er/hvad er der i:
  o Jeres forhold
  o Jeres måde at være sammen på
  o Kommunikationen
  o Aktiviteter herunder sexlivet
  o Egentid
  o Andre relationer: Familie/børn/venner
  o Økonomi
  o Bolig (form)
  o Evt. samliv
  o Fritid, rejser mm.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
  #21727
  Laerke
  Deltager

  Har du mon set programmerne Kærlighed i krise med Martin Østergaard og Katrine Axholm?

  I episode 5 laver Katrine Axholm en ” slags kærlighedsvision” med den kvindelige deltager, ved at tage hende med ud til et nyt rækkehus, hvor hun skal forestille sig, hvad HUN ønsker sig i sit parforhold.

  https://www.viafree.dk/programmer/reality/kaerlighed-i-krise

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Laerke.
  #21731
  chokoladefro
  Deltager

  Hej Lærke,

  tak for forslaget… så programmet,,,, og lidt flere ting (som jeg jo også godt vidste i forvejen) gik op for mig.
  Kvinden i programmet gik rigtigt meget på kompromis med sig selv for ikke at miste manden.
  Det kan jeg genkende fra mig selv…. og jeg tror faktisk det kan være medvirkende til, at jeg ikke altid helt kan mærke om jeg
  vil en ny mand eller ej… fordi jeg er gået for meget på kompromis og ikke fået det jeg ønskede mig… Jeg har jo ikke lyst til at opleve det samme igen.

  Til modsætning for mit arbejdsliv, hvor jeg er ekstrem god til at sige til og fra… Tror det er det som gør, at jeg jobmæssigt, tydeligt
  kan mærke om jeg vil jobbet eller ej… Jeg tror der er en sammenhæng.

  Giver også godt mening, at få visualiseret og tænkt igennem hvilke følelser og behov der er vigtige for en… for bedre at kunne mærke
  om manden vækker disse ting i en.

  #21732
  chokoladefro
  Deltager

  … helt grundlæggende kan jeg mærke, at jeg er bange for at kaste mig for hurtigt ud i noget, for så at finde ud af, at det
  ikke var det rigtige alligevel… og så skulle igennem den belastning “smerte” at lukke forholdet ned igen…

  Men det skal jeg jo turde… for at kunne få det jeg ønsker.

  #21733
  Laerke
  Deltager

  Hvem siger, at skal foregå “hurtigt”. Det tager normalt tid at lære et andet menneske at kende. Så måske du kan prøve at praktisere slow-dating med fornemmelsen af din visualiserings kæreste in mente.
  Jeg tænker, at du måske kunne have lidt af det der hedder ambivalent tilknytning? Så har man en tendens til at knytte sig hurtigt. Job og kærlighedslivet er jo to meget forskellige ting.
  Ja, kvinden gik meget på kompromis med sig selv i programmet. Og manden passede rigtig meget på sig selv. Jeg tænkte det måske var et eksempel på en mand med lidt undvigende tilknytning (og måske ambivalent) og en kvinde med noget ambivalent tilknytning, som var blevet værre, efter manden havde aflyst deres bryllup.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.