Dating og i tvivl

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12221
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg har nu været på flere dates.. uafhængigt af hinanden, hvor jeg møder nogle meget søde mænd. Daten er egentlig hyggelig og vi snakker godt sammen……… men jeg føler ingen gnist.., altså jeg kan ikke mærke, at jeg er fysisk tiltrukket. Jeg synes efterhånden, at det nærmest er hver gang. Var så sent som i går på en førte date, med en rigtig sød mand.. han virker interesseret og vil gerne ses igen. Men jeg er bare i tvivl… fordi jeg ikke mærker fysisk tiltrækning..

  Hvad gør I andre, når I er på dates? Giver i det en anden chance, hvis manden/kvinden er sød, men I ikke kan mærke fysisk tiltrækning… eller dropper i det med det samme?

  Jeg er efterhånden begyndt at tænke, at der må være noget i vejen med mig… Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke møder nogen, hvor der bare er et match. Kan ikke finde ud af, om jeg forventer for meget…

  Hvordan ser i på det?.. Vælger i at gå videre med en date.. selvom i ikke er helt hooked til at starte med … eller hvad gør i.?

  #12223
  Tena
  Deltager

  Jeg går kun videre med dem jeg er hooked på.
  Hvis der ikke er fysisk tiltrækning dropper jeg det med det samme. No-go.
  Også hvis det mentale ikke spiller.
  Du forventer ikke for meget.
  Ud af 50 er der måske 2 der er et godt match..
  Spild ikke din tid på dem du ikke tænder på. Videre.
  Der er INTET i vejen med dig – stol på din radar.
  Hvor mange har du datet indenfor de sidste 3 mrd?

  #12225
  chokoladefro
  Deltager

  Tena: Tak for din tilbagemelding.
  Jeg har været på date med 3 forskellige i løbet af 3 mdr.. så det er ikke fordi jeg ser en masse. Så en i sommers… som jeg havde afvist i vinters pga jeg ikke kunne mærke at jeg følte mig tiltrukket.. men vi prøvede så til i sommerferien… og det kom der ikke noget godt ud af.. Så har jeg efterfølgende været på 2 første dates med 2 forskellige mænd.

  Ja du har nok ret i, at jeg skal stole på, at jeg ikke føler nogen tiltrækning… tænker bare nogen gange, at det er håbløst og jeg er håbløs på det punkt.. men jeg bliver bare ikke så nemt fysisk tiltrukket. Man skal jo helst have ret meget lyst til at røre ved hinanden.

  #12231
  Tena
  Deltager

  3 dates på 3 mrd er heller ikke meget, hvis du skal være heldig og møde en der virkelig matcher dig og tænder dig..
  Men det er også energikrævende og anstrengende at date..
  Jeg er begyndt at tage en snak med fyren i telefonen før vi evt skal mødes.
  Når jeg hører hans stemme og hans ord – hans formuleringer kan jeg lynhurtigt mærke om jeg har lyst til et møde ham eller er slukket.
  På den måde får jeg frasorteret no-goes.
  Har 2 gange prøvet at give en no-go en chance efter en tlf samtale- men det blev som jeg havde mærket i telefonen o- uinspirerende og no-go.
  Det er ikke en total sikring naturligvis – men en tlf-samtale giver mange informationer til din intuition. Og du spilder ikke din tid med de forkerte.

  I den sidste måned har jeg mødt 5 – kun en var mere interessant…Jeg skal ikke bruge meget tid på at mærke efter – tjahh – 5 min.

  Hvor hurtigt mærker du om han tænder dig?

  #12232
  chokoladefro
  Deltager

  Du har ret… med “kun” 3 dates på 3 måneder… kan der jo gå lang tid.
  Årsagen er, at jeg frasorterer en del faktisk udelukkende pga billeder.. Fordi jeg kan se, at jeg ikke vil kunne tænde fysisk. Dem jeg
  mødes med er, så hvor jeg tænker, at jeg måske (håber) vil kunne tænde og hvor jeg ser, at der tekstmæssigt er en overensstemmelse. De gange jeg har været i tvivl, når jeg har skrevet med dem… så har den tvivl passet med virkeligheden. .. og jeg synes, at der er så utroligt langt i mellem, at der virkelig er nogen, som jeg har lyst til.

  Om jeg tænder fysisk kan jeg se med det samme. Der er nogen, hvor jeg med det samme kan se, at det kan jeg slet ikke. Så er der nogen, som jeg måske ikke umiddelbart føler mig fysisk tiltrukket af, men hvor de ser søde ud. Deres væremåde kan måske tiltrække.. altså charme osv..

  Men jeg er begyndt at frygte, om jeg nogensinde møder en, hvor der er match. Hvor vi begge er tiltrukket fysisk og mentalt.. og så tænker jeg, hvad søren er der galt med mig, for jeg fatter simpelthen ikke, at det er så svært. Jeg har ingen liste eller noget… så det er ikke noget med, at de skal være på en bestemt måde.. .

  Ja jeg synes også, at det er energikrævende at date…

  Jeg kan ikke finde ud af – om den rigtige strategi er, kun at mødes med dem, hvor man virkeligt tror der kunne være noget… eller date over en bredere kam.

  #12233
  lillehjerte
  Deltager

  Man kan også vende den om og spørge om man selv ville være den hvor pinen blev trukket ud/håbet bliver holdt ved lige. Hvis han har vennepotentiale så meld det ud til ham og hvis han er hverken eller så pænt farvel.

  #12237
  sascha
  Deltager

  Choko jeg tror desværre vi er rigtigt, rigtig mange, der har det som dig. Og det bliver jo ikke lettere, jo ældre vi bliver. Der er ikke mange, hvor der både fysisk og psykisk er et match. Nærmest som nålen i høstakken – særligt fordi man nok grov sorterer nogen fra, der kunne være den rette, hvis man havde lært hinanden at kende neutralt og så SÅ personen som han/hun er. Vi har defineret for os selv hvordan HAN/HUN skal se ud og være, inden vi kigger i profilerne – men ærligt hvor mange af dine x-kærester ville du ha valgt hvis du var blevet præsenteret for et billede af dem på en pc og ikke anede hvem de var? Vi falder for meget andet end udseende, heldigvis. Et menneske skal opleves, før man kan vurdere om det er et match eller no go, så prøv måske at fokuser lidt mere på personligheden – hvis du orker. Personligt tror jeg ikke på netdating. Det giver nogle få succeser men hundredevis af nederlag.

  #12240
  chokoladefro
  Deltager

  Ja det er som at finde nålen i høstakken. Jeg er enig i, at det er så meget mere end udseende man falder for.. det er personligheden, ping pongen, gnist og det at mærke en connection…, humor og så meget mere – og det er det som gør dating mediet så svært. Man mangler, at have muligheden for at kunne se hinanden lidt an og lure på den anden. Det som man har mulighed for, hvis man mødes på en arbejdsplads eller et studie.
  Jeg synes, at man på dates, så hurtigt skal afgøre om man tror, at det kan være noget eller ej.. for ikke at komme til at såre eller selv blive såret…
  Altså daten fra i går skrev jeg til i eftermiddags og sagde, at jeg syntes det havde været hyggeligt, men at jeg var i tvivl osv…

  Havde jeg måske mødt ham via job,,, så havde jeg i længere tid kunnet se ham an og fornemmet humor og ping pong mv…h

  #12241
  Tintin
  Deltager

  Jeg går kun på date nr. 2 hvis jeg både drages af personligheden og personens fysik.

  Jeg skal ikke være ret meget i tvivl, før det er sidste date. Der hvor jeg giver en ekstra chance, er på personligheden/karakteren.

  Hvorfor spilde tide på noget, som “aldrig” bliver hot, når der helt sikkert er en hot pige derude og vil give mig et hul i maven. Jeg er meget sjældent i tvivl om der er kemi. Hvorfor bruge tiden på andet.

  #12244
  chokoladefro
  Deltager

  Tintin: Tak for dit input… Det gør mig mere sikker i min sag.. Jeg kan læse, at den fysiske tiltrækning betyder meget for dig.. og det giver derfor god mening det du skriver.
  Jeg oplever nemlig, at det oftest (nærmest altid) er den fysiske tiltrækning, der mangler og jeg har prøvet for nogle år siden, at gå på kompromis på den del… og jeg blev bare aldrig rigtigt vild med fyren… det blev aldrig hot… men jeg ville bare så gerne.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 23 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.