Dating og forelskelse

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11390
  chokoladefro
  Deltager

  Hvor fysisk tiltrukket skal man være af en date/potentiel kæreste.?

  Jeg synes jeg er er et håbløst tilfælde til at date. For et par måneder siden, så jeg en mand, som jeg blev total forelsket i… men reelt set var det mere, hvad jeg forestillede mig, at han var, som jeg var vild med.. altså en drøm. Så ham 4 gange og det var kun seksuelt fra hans side… og jeg endte også med at være helt færdig med ham, da jeg oplevede ham, som han var.

  Nu dater jeg en… som jeg har set efterhånden 7 gange. Vi har ikke været i seng sammen… kun set hinanden og primært snakket. Han har udtrykt, at han er ret interesseret. Men jeg er bare i tvivl, fordi jeg ikke føler, at jeg er helt vild med ham.. synes også jeg er lidt on and off fysisk tiltrukket. Dvs. nogle gange, når vi ses, så synes jeg han er tiltrækkende… andre gange egenligt ikke. Jeg oplever mig selv som ambivilant… Altså på den ene side vil jeg gerne og så på en måde ikke. Jeg er egenligt ret afslappet, når vi er sammen.. er meget mig selv osv.
  Synes efterhånden, at jeg er et håbløst tilfælde. Overvejer om jeg skal prøve at gå i seng med ham… for at finde ud af om det fungerer og om det vil få mig til at føle anderledes.

  Synes jeg er håbløs til dating. Altid er der noget i vejen. Enten er jeg vild med dem og ikke omvendt… og når de er interesseret, så er jeg i tvivl.

  #11440
  Rosmarin
  Deltager

  Choko min oplevelse er, at netop de mænd som jeg har tændt meget på, dem har det holdt længst med! For mig er det noget med, at den tænding ligger som en undertone også når andre ting i perioder blive komplicerede i forholdet.

  I forhold til dine sidste to linier. Har du gode erfaringer med ved at være tæt på et andet menneske?

  #11442
  chokoladefro
  Deltager

  Rosmarin: Jeg har det lige omvendt. At alle dem jeg har tændt meget på og været helt vilde med… der har det aldrig holdt. Jeg var mere vild med dem… og mistede mig selv.
  Jo jeg var sammen med min søns far i 12 år… og vi havde et rigtigt godt forhold i mange år… så jeg kan jo godt. Men ham var jeg faktisk ikke vild med til at starte med… skulle nærmest overtales… syntes han var sød, men jeg var ikke super tiltrukket. Jeg endte med at komme til at elske ham højt. Men jeg havde aldrig en crazy følelse af fysisk tiltrækning. Mere en dyb følelse af kærlighed. Jeg hvilede meget i forholdet til ham… Det synes jeg ikke at jeg gør, når jeg er vildt tiltrukket.
  Jeg vil jo så gerne have begge dele…

  #11443
  AnneM
  Deltager

  Jeg har det som dig@choko. Jeg hader at være forelsket. Jeg føler også en sindssyg ubehagelig ubalance (lolo) . Jeg har aldrig tænk på, at der skulle være noget galt med mig. Har egentlig altid bare tænkt, at jeg godt kan lide at være i balance og kontrol. Vi kan jo sygeliggøre alting. Eller vi kan nøgternt finde en rationel forklaring. Jeg kan bedst lide indre ro og balance. Og bum så er den ikke så meget længere 😉

  Jeg har også samme erfaring som dig. De 2 mænd, som jeg endte med at få mine børn med, var jeg ikke vildt tiltrukket af i starten. Den ene var en total lækker fyr, som bare var super sød og meget insisterende på at ville have mig, men jeg var forelsket i en anden, jeg ikke kunne få og tænkte ” okay okay, så tager jeg dig” og det viste sig at være et skidegodt valg. Ham jeg er gift med nu tændte jeg på mentalt, men hans udseende var ikke lige helt i skabet. Han var meget modsat de typer jeg normalt ville falde for. Idag 12 år efter første møde synes jeg bare han bliver mere og mere lækker som tiden går – både indeni og udenpå -, så idag har jeg det hele i ham, selvom det ikke var der fra start.

  Så min erfaring er, at det for mig også er mest holdbart, når jeg hooker op med dem der ikke lige rammer mig hele vejen rundt.
  Jeg ville så aldrig hooke op med en fyr jeg følte modstand mod.
  Mine børns fædre fik mig bare ikke totalt op at ringe, men jeg havde heller ingen direkte modstand på dem. Var meget i tvivl i starten og de endte så alligevel med at være langtidsmateriale.

  Jeg ser mig selv som en slowstarter – deraf tror jeg min tvivl stammer fra – og det synes jeg er helt ok at være. Det kan jeg faktisk rigtig godt lide at være.

  #11449
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg tror Anne har en pointe i, at man kan være langsom starter. Selv er jeg vildt hurtig på aftrækkeren og bliver lynhurtigt forelsket. Min udfordring har været den fase der kommer når forelskelsen klinger ud, og forholdet skal bære på andre ting.
  I mit nuværende forhold er vi på vej ind i en mere roligere fase, og det er helt ok, for jeg elsker manden for den han er. Det er mit 3. lange forhold gennem livet, og som sagt er de alle tre startet med vild forelskelse og meget tænding.

  Men der er jo ingen regler for, hvordan det skal være. Det jeg ser på vigtigt for dig, det er at du får noget af begge dele, som du selv skriver. Har du skærpet din søgning ved at skrive en profil, der virkelig fortæller om dig og dine værdier? Jeg kan huske vi talte om det tidligere.

  Det med nogle fælles værdier kan jeg se nu, at det betyder noget på den lange bane. Jeg kendte en mand gennem et pænt stykke tid. Da forelskelsen kølede af, så stod vores forskellige værdier som bøjet i neon foran os, og forholdet sluttede uden den store drama. Han tog beslutningen og selvom jeg blev ked af det, så gik der ikke længe førend jeg godt kunne se, at det var det rigtige. Ellers var der jo heller ikke blevet plads til min nuværende kæreste.

  Jeg tror stadig på, at du finder ham. Jeg kan jo læse her, at det jo ikke er fordi, at du ikke kommer på dates med nogen, og I ses op til flere gange.
  Kan du ikke fortælle lidt mere om ham du ser nu? Hvad føles godt og hvad føles ikke så godt? Måske det ville gøre noget at få sat lidt ord på?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.