Dating og facebook

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 48 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8772
  chokoladefro
  Deltager

  Hej,

  vil lige høre jer… når I dater eller skriver med nogle på en datingside – er I så hurtige med at blive facebook venner?

  Jeg har været på date med en mand for et par uger siden. Var inviteret hjem til ham privat til lækker middag… og han var ret hook og kyssede løs på mig… Jeg havde en fantastisk aften og er blevet ret interesseret… nå men han spurgte efterfølgende om vi skulle mødes igen. Det kan så første blive om nogle uger, fordi han er ude at rejse.. Vi har aftalt en dato… og jeg har så intet hørt fra ham under hans ferie.. (han er stadig afsted).

  Hans facebook profil står pivåben, så jeg kan følge med i alt – selvom vi ikke er facebook venner. Jeg har haft på fornemmelsen, at han skriver med en anden også. Da han nogle dage har været meget aktiv på datingsiden. I dag er han så blevet venner med en kvinde på samme alder som mig og som bor i samme by som han. Han og jeg bor langt fra hinanden… Jeg har så set hendes profil og der er en på datingsiden med samme jobtitel og uddannelse, alder og by og det er end mindre datingside… så er sikker på at det er samme person – som han nu er blevet facebook venner med.

  Jeg er ret ked af det… Er møgtræt useriøs dating og folk der dobbelt dater. Har oplevet det flere gange – hvor jeg opdagede det senere. Ved godt at man ikke har lovet hinanden noget efter en date – men synes sgu det er useriøst når date nummer 2 er aftalt.. Jeg har ingen ide om han allerede har mødt hende..

  Har en veninde som ser flere mænd – til sex og det er aftalt fra begge sider..hun er også på facebook med flere af dem. Men da ikke fedt, at man kan følge med i hvem der dates/knaldes rundt med… og ja jeg kunne lade være med at stalke… det er ikke godt for noget.. Men for søren hvor man mister modet.

  #8779
  lillehjerte
  Deltager

  Ja med facebook er alt lige i hovedet på en. Jeg tænker at nu kan du se han er sådan en som spiller på flere på en gang. Du kan jo også vælge at lede videre. Han fortjener ikke at du venter på ham.

  #8781
  Tintin
  Deltager

  @chokoladefro

  Folk er forskellige med forskellige karakter, normer og værdier. Nogen har tilmed dobbeltmoral – andre har ingen.

  Det er jo derfor man dater. For at lære andre mennesker at kende 😀

  Jeg spilder ikke min til eller liv på mennesker hvis karakter, normer og værdier er uforegnelige med mine.

  Mht. dating. Når man aftaler anden date, så forventer jeg, at jeg har pigens UDELTE opmærksomhed – og omvendt !!!!!! Jeg forventer også, at vi er voksne mennesker, hvorfor det er unødvendigt at “aftale” det. ‘man kunne i sin datingprofil gøre opmærksom på, at simultandaterne ikke skal skrive til dig. Men det sidste er jeg grundlæggende imod, da jeg ønsker, at folk skal være sig selv, når de dater mig, hvorfor jeg hurtigere lære dem at kende.

  UDELT opmærksomhed bl.a. fordi:
  – den man ser på date nr 2, 3 4 etc. skal være det menneske man allerhelst vil se i romantisk i det øjeblik. Det er det menneske som man vil satse på i det øjeblik.
  – når man skal lære et nyt menneske at kende, så skal det menneske have den fulde opmærksomhed. Dater man simultant 2, 3 eller 6 andre, så er man ikke “åben” for det andet menneske. Jeg mener faktisk, at folk som dater mange på simultant, har svære ved at blive “overrasket”, da de tenderer til overflandigt at vælge det, som de tror de søger!
  – etc.

  Chokoladefro jeg forstår til fulde din frustration. IMO burde hans datingside være sat i bero, og tiden skulle have været brugt på at skrive med dig, frem for at varme datingsiden. Du har en masse indicier, men forstår jeg dig korrekt, ingen uigendrivelige beviser. Så du skal passe på med at konkludere noget. Deteneste du ved er, at han fortrækker bruge tid på datingsiden frem for at maile med dig. Måske er hanblot inde på datingsiden for at se efter post fra dig!

  Du – og alene du – må vurdere om han er noget for dig. Du har set ing i hans øjne. Du har den daglige kontakt til ham. Er han det ikke, så er der intet tabt, men kun noget vundet, for så er du det hurtigere videre til Mr. Right.

  Var jeg dig, så tog jeg en dyyyyyb indånding, og kæmpede mig igennem den laaaang ventetid indtil han kommer hjem, hvor du så kan lære ham at kende ordentligt.

  #8783
  Tintin
  Deltager

  PS! Mht facebook. Man kan vel blive venner samme dag eller efter flere uger. Det afhænger vel af mandens følelser. Folk bruger FB meget forskelligt. Det afhænger vel også om kategorisering du ønsker tildelt “bekendt” “ven” “nær ven” etc. der er mange indstillinger på FB.

  Personligt forstår jeg ikke behovet for facebook-venskabet med en date. Der er noget stalker-agtigt over det imo. Du vil kontroller ham. Hvorfor ikke lære ham at kende vor du bruger dine egne sanser i øjeblikket, og den følelse han gir dig i dagligdagen.

  #9369
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg forstår simpelthen ikke mænd og deres tankegang.

  Jeg havde 2 date med en mand – som jeg besøgte på første date.. Første date gik rigtigt godt, bortset fra at han havde fået lige rigeligt med rødvin og var ret bramfri.
  Nå men vi havde aftalt en ny date og ventet en hel måned, fordi han ikke kunne ses tidligere. Jeg endte med at foreslå at vi mødtes hos mig (da vi havde været hos ham sidste gang).. Han bor et stykke væk, så jeg forslog, at vi var kulturelle først og bagefter skulle lave mad hos mig.
  Han sov hos mig – men jeg ville ikke gå i seng med ham, da jeg syntes det var for tidligt… Jeg tilbød ham at overnatte, fordi han havde fået noget at drikke og bor langt væk.. Måske han blev sur over jeg ikke ville sexe…
  Jeg synes generelt ikke, at der var så meget fis i ham på anden date.. Jeg havde svært ved at læse ham og han måske også svært ved at læse mig. Han snakkede dog meget.

  Dagen efter hvor vi siger farvel – siger han bare, at vi snakkes ved..
  Men et par timer efter modtager jeg en venneanmodning til facebook og om aftenen skriver han tak for hygggeligt selskab og bare lidt om hvad han havde lavet. Men spørger ikke om vi skal ses igen

  Min egen tolkning af, at han ikke spørger om vi skal ses… er hans måde at være høfligt afvisende på.Et tegn på, at han nok ikke er særligt interesseret… Men hvorfor søren sender han mig så en venneanmodning til facebook?? Det giver da ingen mening, hvis det ikke er for at holde kontakt. Vi er ikke teenagere, men i 40erne… Jeg er et stort spørgsmålstegn.. Jeg fatter simpelthen ingenting. Det har jeg alligevel aldrig prøvet før. Det var søndag formiddag han kørte hjem og søndag eftermiddag han sendte en venneanmodning og søndag aften skrev han tak for hyggelig aften… og så har jeg intet hørt siden.
  Er det ikke underligt?

  #9370
  lillehjerte
  Deltager

  nej det lyder som om han er interesseret i at lære dig at kende og han tager det stille og roligt

  #9371
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg er bare meget i tvivl om han er interesseret. Jeg synes jeg havde svært ved at læse ham… og han kan også have haft svært ved at læse mig.
  Jeg ved fra andre mænd, at de har haft svært ved at fornemme min interesse til at starte med.

  Han har spurgt om første og anden date. Selvom han spurgte om anden date – så foreslog jeg, at vi var hos mig, da vi var hos ham første gang. Så vi var hos mig sidst.
  Men jeg er i tvivl, om jeg kan spørge ham om vi skal ses?? eller er det så mig som jager ham og jeg ved så ikke om han er reelt interesseret. Jeg er ved at spekulere mig gul og grøn.
  Jeg synes han sagde farvel meget neutralt og jeg syntes også, at hans tak for hyggelig date var neutral… men han sendte mig en venneanmodning til facebook. Vil man gøre det, hvis man ikke er interesseret?… Det er jo forskelligt hvordan facebook bruges.
  Hvad tænker I?

  #9372
  Tena
  Deltager

  Stol på dit instinkt –
  hvis han virkede neutral er han neutral – altså ikke hooked.
  Du skal ikke gøre mere, men afvente og se om han selv kommer med et udspil.

  Ham jeg skrev med, en gammel flamme/kæreste for 4 år tilbage på facebook – som jeg afviste da han også ser en anden- han skrev en sms sent i går aftes med stærke seksuelle undertoner.
  Er det ikke mangel på respekt?
  Hvorfor i helvede gør mænd det? Skal jeg reagere?

  #9373
  sissi
  Deltager

  Choko:)

  Jeg tror ikke han er interesseret for alvor – men holder dig sådan lidt tæt på, som en slags reserve derfor FB og tak for sidst.

  Var han hooked var du ikke i tvivl, tænker jeg.

  #9462
  chokoladefro
  Deltager

  Hej!
  vil lige høre jer vedr dette.

  Jeg har været på date med en mand 2 gange og vi skal have 3 date på søndag hos ham.
  Da vi bor noget fra hinanden skal jeg overnatte hos ham og det ender sikkert med sex.
  Han har inviteret mig på facebook sidste gang vi så hinanden… men jeg ser nu, at han har tilføjet en anden kvinde… som jeg er meget sikker på også er på den dating side, som jeg er på… De er indenfor samme erhverv og mht adresse og alder… så er jeg sikke på, at det er samme person.

  Jeg ved sgu ikke lige hvordan jeg skal håndtere dette. Altså jeg har ikke lyst til at sexe med ham, hvis han dater andre på samme tid. Omvendt er vi jo slet ikke kærester og ser hinanden an. Men jeg kan jo heller ikke åbne mig op for ham, hvis jeg føler han dater flere ad gangen.

  Kan jeg spørge ham direkte ad, når jeg ser ham?? Altså spørge om han dater flere på en gang? Eller skal jeg bare trække mig. Jeg aner jo ikke om han dater hende – men omvendt set vil jeg heller ikke være blåøjet. Hvordan skal jeg håndtere det?? Jeg har aldrig været udsat for at skulle spørge om sådan noget – men det er jo tydeligt, når jeg kan se, at han tilføjer hende på facebook. Jeg ved godt, at en del ser flere ad gange til at starte med. Men synes ikke det er fair, hvis man begynder at have sex. Hvordan håndtere jeg dette?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 48 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.