Dating – ingen

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 26 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5958
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg har datet en mand 3 gange. Første gang kaffe date, anden gang bif tur og 3 gang skovtur og spisning hos ham. Ingen sex eller det som ligner nogle af gangene. Vi har bare snakket og grinet og vendt verdens situationen. Vi har altid skrevet tak for sidst efter hver date osv… derefter kunne der gå et par dage inden jeg hørte fra ham igen. Han aftalte de første 3 dates. Nå men efter den sidste date, tænkte jeg, at jeg ville invitere ham hjem til mig.. inden jeg inviterer ham, har han selv skrevet et par sms’er til mig og sendt billeder af noget fra hans arbejde og hans datter. Jeg skriver så og spørger om han har lyst til at komme og spise hos mig. … og intet svar. Efter et døgn rykker jeg, da jeg faktisk tror, at han ikke har fået min sms.. og han svarer så med det samme, at det vil han meget gerne og det vil han glæde sig til.. Han skriver også at undskyld han ikke havde svaret, men han var kommet fra det, da hans datter er der.
  Må indrømme, at jeg var skuffet. Synes mænd normalt er gode til hurtigt at svare tilbage på en invitation.

  Nå… men så det videre forløb.
  Aftalen lød på torsdag. Onsdag eftermiddag skriver han “kære søde… jeg er frygteligt ked af det, men har glemt at jeg skal lave en rundvisning efter arbejde som jeg ikke har fået ind i min privatkalender. Har lige opdatet det. Kan jeg komme ud til dig bagefter eller kan vi aftale en anden dag. Vi ender med at aftale fredag.. og jeg sender adresse og tidspunkt. Undre mig så over, at han ikke lige bekræftiger igen…
  Så bliver det torsdag eftermiddag og jeg modtager denne besked… ” Kære søde… jeg ved ikke hvordan jeg skal skrive det her, men jeg vil ikke komme med en lam undskyldning, så derfor vælger jeg, at være ærligt overfor dig. Det er svært at skrive, men som du ved, så er jeg ikke helt glad for mit job og jeg har derfor valgt at sygemelde mig de næste par dage og måske også næste uge. Jeg er helt sendt til tælling og kan ikke være givende. Derfor vil jeg gerne aflyse/udskyde vores møde. Jeg fortæller dig det, fordi jeg har tillid til dig og fordi jeg synes jeg kan mærke noget i maven i forhold til dig. Men det er helt op til dig om du vil trække dig… kærlig hilsen osv…

  #5959
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg sender derefter en sød sms tilbage og skriver, at det er jeg ked af at høre og det er træls for ham. At jeg ikke trækker mig pga det og vi bare kan finde et andet tidspunkt. Skriver også, at hvis han har behov for at snakke om det, så må han sige til.
  Han skriver tilbage tak for forståelsen, at han lige er på rundvisning og vil skrive senere.
  Jeg har intet hørt siden… og det er 3 dage siden.

  Jeg synes det er vildt mærkeligt. På den ene side tror jeg på det han skriver – kan ikke forestille mig, at man kan finde på sådan en løgn. På den anden side, forstår jeg ikke, at jeg ikke har hørt mere fra ham. Seriøst jeg ander ikke hvad jeg skal tro. Synes forløbet er meget underligt. Men hvis han ville springe fra, så kunne han vel bare skrive, at han har fået kolde fødder og ikke er klar på at ses..

  #5960
  chokoladefro
  Deltager

  (beklager min tekst kommer over flere omgange)..
  Altså jeg kan simpelthen ikke blive klog på det. En ting er, at han er træt af sit arbejde – men derfor kan man vel godt bruge sine aftener på noget andet. Jeg synes simpelthen, at det er den mest underlige aflysning jeg har fået.

  Hold fast hvor jeg er træt, af mærkelige dates. Enten er mændende stadig halvt i et andet forhold, dobbelt dater… eller har andre issues..

  #5961
  Zoe2
  Deltager

  Har du nogensinde prøvet at være kørt helt ned af dit job? Nej, formentligt ikke. For så ville du forstå, at man ikke bare “kan bruge sine aftener på noget andet”. Manden – hvis han eller taler sandt – er kørt så langt ud. at han er blevet nødt til at sygemelde sig. Så han er ikke bare “træt af sit arbejde”.

  Jeg syntes godt nok du virker hård og uforstående.

  #5964
  Rosmarin
  Deltager

  I forhold til om han taler sandt. Så er det jo bare en opringning på hans job og spørge efter ham.
  Jeg synes det er underligt, at han skriver, at han lige er på rundvisning og at han vil skrive senere og så er der gået tre dage uden du hører noget.
  Men hvorfor ikke ringe til ham og høre hvordan han har det?

  #5965
  chokoladefro
  Deltager

  Zoe2: Jeg forstår godt, hvad du mener. Jeg undre mig bare, fordi han på ingen måde virkede kørt ned eller stresset, da vi var på date sidst. Det han sagde var, at han er meget ambitiøs og ikke følte at jobbet var det rette. At arbejdsopgaverne ikke rigtigt var ham. Noget i retning af at han brugte tiden mest på at sidde i møder. At han var begyndt at kigge efter andet job. Intet andet. Du har helt ret i, at såfremt at han er kørt helt ned, så er det da rigtigt trist. Grundlæggende handler det om, at jeg er meget overrasket og overhovedet slet ikke havde forestillet mig det. Havde nærmest tolket hans tidligere lidt manglende sms’er som om, at han måske datede flere.

  Jeg er godt klar over, at hvis man går ned med arbejdsrelateret stress eller lignende -så er det slemt. Men det er ikke det han har sagt. Han har lige løbet en mindre maraton for 2 uger siden og skal løbe noget tilsvarende om en uge.. Så derfor at jeg bare slet ikke forstår det/har set det komme.

  #5966
  Salamina
  Deltager

  Ja, jeg ville også foreslå, som Rosmarin. Ring ham op i stedet for sms. Det, evt. kombineret med den opringning på hans job.

  Den er svær, fordi jeg ved, som tidligere stressramt og nedtursramt pga job, at man er stærkt tilbøjelig til at undvige direkte telefonkontakt, på den anden side, så er sms også temmelig anstrengende under de omstændigheder. Men well. Det er også svært på sms, fordi du står ham trods alt ikke så nær endnu, at du kan skrive, at du er bekymret for ham eller deslige, for som du skriver, du kender ham ikke godt nok til, om det er en plade han stikker dig. Men du kan vel skrive, hvis han ikke besvarer dit telefonopkald: “Er du ok? Kan jeg ringe dig op i morgen?” eller sådan noget…. i den retning

  #5967
  chokoladefro
  Deltager

  Ja han skrev tak for din forståelse. Jeg er lige på rundvisning, da jeg ikke følte jeg kunne aflyse det. Skriver lige senere. Derefter har jeg intet hørt.

  Han er leder på en stor arbejdsplads, så synes det er vildt, hvis han bare ar sagt det..

  Rosmarin: ja en veninde nævnte også, at jeg kunne ringe til hans arbejdsplads og spørge efter ham.

  Jeg ved helt ærligt ikke hvad jeg skal tro. Er tidligere blevet overrasket over, hvad mennesker kan finde på at lyve om, men jeg synes han sidste sms’er har været vildt underlige. Som om der var huller i dem. Svært at forklare… Ala nogen gange var han mentalt til stede og andre gange ikke. Derfor jeg inden den sidste SMS overvejede om han datede flere…

  Jeg har faktisk valgt at slette hans nummer. For ikke at komme til at skrive til ham. Jeg synes det er vildt underligt det hele. Kan se han har opdateret hans baggrundsbillede på facebook fredag aften – så helt udkørt kan han jo heller ikke være..

  #5968
  chokoladefro
  Deltager

  Salamina: ja det er jo netop det, at jeg kun har set ham 3 gange, som gør, at jeg ikke bare har ringet og fulgt mere op. Det ville jeg helt sikkert ellers have gjort.

  Han har bare været meget svingende. Gående fra at man rykker for svar til at han meget gerne vil komme og vil glæde sig til det og derefter aflysning 2 gange. Sidste gang pga sygemelding som jo kun skulle være i en uge… Så tvivler på at der er en læge indover. Synes bare det er vildt underligt. For en uge siden var han på lokaltv, hvilket han sendte mig et link til. Jeg forstår simpelthen ingenting.

  #5969
  Salamina
  Deltager

  Hej Choko

  Jeg tror du har gjort det rigtige, at du er afventende, når jeg ser på helheden. Hvis han er interesseret, så skal han nok tage kontakt, uanset hvad.

  Hans adfærd er fuldstændigt i tråd med en person, som er stressramt eller i hvert fald trives virkelig dårligt på sit job. Det må jeg sige. Men den er jo desværre samtidigt i tråd med en person, som måske har gang i flere på dating. Så den er svær. Det kan jeg godt forstå.

  Jeg tror heller ikke på, at der er en læge indover, slet ikke. Men så igen, det er også ret normalt i starten af spiralen, hvis man er trist og ked af job. De første skridt er lidt spredte sygemeldinger, efter (eget) behov…

  Det er rigtigt svært sådan noget, når I ikke rigtigt kender hinanden. Og for begge parter, hvis han taler sandt, at han er ramt af noget tristhed mv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 26 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.