Dating efterspil

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 69 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6437
  Tena
  Deltager

  Nu starter jeg lige en ny tråd, for at holde tingene adskilt.
  Jeg er som sagt begyndt at date igen.
  Here it goes:
  Jeg har skrevet med en meget begejstret fyr i 3 dage – han foreslår en løbe-date,en brunch eller en picnic under parasol i regnvejret med hvidvin og hans yndlingskage. Jeg takker nej til alle 3 ting og foreslår kaffe på cafe i går.
  Vi mødes, vi taler rigtig godt sammen og kommer ind på mange ting. Han ser nydelig ud og han siger to gange, at jeg er en smuk kvinde. Jeg sir, at jeg godt kan lide alfa-hanner og vi diskuterer hvad der ligger i det begreb. Han er 44 og er bange for at han snart kommer i mandens midtvejskrise, som man taler for lidt om mener han.
  Jeg taler lidt om min svaghed, som er at jeg har svært ved at vise svaghed ..
  Jeg siger også, at jeg ikke er bange for at give manden sparket, hvis han er utro el har skjulte dagsordner. Han spørger om jeg er stædig og altid skal have min vilje? Han taler om sine forhold og præferencer, vi griner og snakker godt og personligt sammen i 3 t. Så bryder jeg op og skal videre. Han vil gerne byde mig på en kaffe til, men jeg takker nej.
  3 t efter kommer en mail hvor han skriver:
  Tak det var rigtig hyggeligt at møde dig – du er en utrolig DEJLIG og smuk kvinde. Dog føler jeg der mangler gnist og kemi fra min side. Ønsker dig held og lykke.
  Svaret kommer bag på mig.. og jeg har egentlig lyst til at spørge ham, hvad der har fået ham til at trække sig?
  Er det dumt?
  For han var utrolig meget på..

  #6439
  Sommerregn
  Deltager

  Ja Tena – det er dumt.

  Øv dig i at komme ud af de her relationer, hvor det hele er op til den anden. Prøv at læs, hvad jeg skrev til dig i den anden tråd.

  Brug den her situation til at “stoppe” en kontakt, hvor den anden ikke ønsker mere.

  #6442
  Tena
  Deltager

  Ja… har heller ikke meget energi på det.
  Det var mere min nysgerrighed.
  På skala 1-10 – lå han på 6er.

  #6443
  hexia D trix
  Deltager

  Jeg ser to mennesker der markedsfører sig som mulige fremtidige partnere, med hver sin dagsorden 😉 Kan man mødes med det mål at finde ud af på en kaffedate om man skal være kærester, er det ikke mere oplagt at mødes og tale om, hvad der interesserer en? betyder noget for en og er det ikke mere interessant at vide om en anden?

  Jeg tænker at det man kan finde ud af på en date er, hvorvidt der er kemi til et nyt møde?

  Som jeg læser det kurtiserede han dig og di GIK ikke med, det kan du måske overveje at gøre en anden gang for at mærke, hvad det giver dig, slip kontrollen, det behøver ikke altid være på din måde.

  Var du bare ude efter bekræftelse? gik din vrede over den anden lidt ud over ham her? Man kan ikke handle sig ud af sine følelser 😉

  Enig med de andre bliv herre i eget hus 😉 Bliv færdig med den anden ring til ham vær ærlig, eller gå i cølibat en periode 😉

  Knus 😉

  #6444
  hexia D trix
  Deltager

  Hvad er det der forhindrer dig i at være ærlig overfor ham der gutten?

  Jeg havde for maaaange år siden et forhold der lignede, vi sås over flere år. Første gang vi sås sagde han at han ikke var kar til en kæreste, den sætning gik som en rød tråd igennem vores forhold 😉 når jeg var i forhold holdt jeg op med at se ham og når det var slut vendte jeg tilbage 😉 vi havde det ret sjovt. Efter de år mødte jeg den mand jeg mente var langtidsholdbar 😉 og talte i telefon med min elsker, hvor jeg sagde til ham at jeg havde noget jeg var nødt til at fortælle 😉 hvortil han svarede “er det noget der vil gøre mig glad?”. Det tror jeg så ikke det var 😉

  Måske havde livet formet sig anderledes, hvis en af os havde turdet være ærlige lidt før 😉 Jeg håber jeg skal ud at drikke kaffe med ham i løbet af de næste uger 😉 Gud ved hvad der kommer ud af det, der er gået 20 år imellem 😉 😉

  #6445
  Tena
  Deltager

  Jamen – jeg har været ærlig overfor ham.
  Jeg har sagt til ham, at jeg har brug for en kæreste, ikke en b-ven.
  Og jeg har sagt at han skal give slip, hvis han ikke vil mere.
  Så svarer han, at han ikke vil give slip.
  Hexia – det er præcis den samme røde tråd her – han er ikke klar til at binde sig har han sagt. Den sætning har været den røde tråd.
  Når jeg så har kaldt ham ven i perioder med kontakt, har han opponeret og spurgt om han ikke er min kæreste?
  Hvordan kan min ærlighed være mere tydelig i en telefon??

  #6446
  sissi
  Deltager

  Det er dine handlinger der skal afslutte dette her Tena. Alle de ting har du sagt og skrevet dem til ham, og efterfølgende alligevel haft sex med ham?

  Vi kan kalde ham mange ting:) men han handler på det du giver ham, at handle på.
  Hvis du har sagt,: Jeg vil ha en kæreste, en relation, det er slut osv… og alligevel har sex med ham – så har dine ord ingen betydning – for du siger et, og gør noget andet. Så derfor ringer han stadig, og hvorfor skulle han lægge en besked – han prøver måske sygeplejersken i stedet for.

  #6449
  Henke
  Deltager

  Tena, det er præcis som Sissi skriver til dig. Det er dine handlinger der skal stoppe dette. Der er intet pondus bag hans ord, han bygger luftkasteller for dig. Han elsker dig ikke, og han kommer heller ikke til det. Bliver du ikke vred, ked og såret, når han ikke udviser respekt for dig? Brug nu den vrede til at komme videre, han skal ikke slippe af sted, med at være sådan et røvh… 🙂

  -Fortjener han din medmenneskelighed, når han ikke engang, vil udvise den mindste form for respekt og sætte dig fri? Alt i hans handlinger i forhold til dig er 100% centreret om hans egne behov. Tryghed, sex, omsorg og stabilitet. Du er kortsagt hans redskab, til en stabil tilværelse, men han ønsker ikke at give noget den anden vej.
  Han ved hvis du forsvinder, at du river hans sikkerhed væk under ham, det kan han ikke klare. Men det er ikke din opgave at agere sikkerhed for ham, du SKAL have noget igen og det giver han ikke.

  #6450
  Tena
  Deltager

  Hvor er det godt skrevet Hencke.
  Og fuck hvor gør det ondt at mærke og indse, at man ikke er elsket.
  Jeg ved godt mine handlinger ikke har været konsekvente.
  Men det bliver de nu.

  #6454
  Sanne2
  Deltager

  Tena, det er ikke mandens skyld.
  Det er ikke ham der bare er dum.
  Jeg tænker at du er meget maskulin i din fremtoning.
  At du søger Alfa hanner er fandeme ikke en score bemærkning 🙂 og jeg mener det kærligt når jeg skriver det sådan.
  Det er ikke alle mænd, der gider være Alfa…og Alfaerne er helller ikke dem, der typisk byder ind til et fast og stavilt forhold.
  Jeg tænker at sådan en bemærkning kan klippe bollerne af enhver bejler.
  Jeg tænker også, at HAN byder ind med 3 forskellige date muligheder, men DU vil noget andet.. hvorfor ikke have ladet den søde interesserede mand arrangere den første date? Det er da sødt og meget imødekommende… ud fra de muligeheder han byder ind med, kan du lære meget om ham,
  At han vil vise dig hans yndlingskage er sgu da fedt…hvorfor nej tak til det ?
  Jeg tænker at du fik ham lukket godt og grundigt ned…nåske netop fordi du passer alt alt for meget på dig selv…
  Lad være med at bruge tid på at dømme ham, sætte ham i en bås osv..
  Kik på DIN andel af daten… hvad viste DU ham, som gjorde at han skulle se dig som hans kommende soulmate..
  Jeg synes ikke det er særlig fedt at analysere røven ud af bukserne på en date…men synes det er mere fedt, at sætte spot on på sig selv… og sige…hvordan oplevede han dig… hvorfor var det at du ikke tændte ham?m
  Jeg tror at det er fordi, du har paraderne oppe og ikke lader manden komme rigtig ind på banen.
  Måske er du selv eb Alfa kvinde,,,og han er Beta mand… måske har du en pondus, så han nærmest tror du står op og tisser.. men det forelsker ikke ret mange mænd sig i.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 69 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.