Dating

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8313
  Henke
  Deltager

  Hej Brevkasse
  Jeg har brug for jeres besyv. Efter en lang periode uden dating, blev jeg gennem venner sat op med en date for en lille måned siden. Vi har mødtes to gange og vi har haft en rigtig god kemi, vi har haft overraskende mange fælles interesser og lighedstræk. Rent fysisk ser hun godt ud, men det er ikke sådan, at jeg ikke kan være i kroppen af bare begær. Men det ved jeg kan ændre sig i takt med jeg lærer personen at kende.

  Der sker så desværre det, at hun må meddeler mig, at hun ikke er klar til at date. En måned inden hende og jeg startede med at snakke sammen var hun blevet single.(Det vidste jeg ikke da vi blev hooked op..)
  Jeg acceptere selvfølgelig hendes beslutning. Hun vil gerne stadig ses, fordi hun godt kan lide mig, men det er som venner og hun ønsker ikke vil laver en rebounder på mig. Jeg fortæller hende, at jeg ikke tror på den slags venskaber. I min verden ligger der altid en flirt under overfladen, og den kaster tit nogle følelser af sig og dermed en risiko for nogle såret følelser. Jeg fortæller hende at jeg gerne vil ses med hende igen, når hun er klar, hvis vel og mærket timingen er der til den tid, og yderligere at det er hende der må tage initiativet til den tid.
  Hun giver mig ret i mit skriv, og skriver at hun håber vi ses en anden gang.

  Nu til mit spørgsmålet har i kvinder nogensinde vendt tilbage? Jeg har selv gjort det en gang, fordi det fysiske begær var helt enormt. Men det ved jeg det ikke handler om med hende den nye. Hun kan godt lide hvad hun ser, men jeg tolker det mere som en åndelige interesse, fordi vi har haft en god kemi, og fordi vi på papiret egentlig umiddelbart er et godt match, og det i sig selv skaber et godt potentiale som fremtidige kærester.

  #8314
  Tintin
  Deltager

  @Henke

  Jeg er en mand, men her er min erfaring.

  1. Der er 1.000 veje til Rom (og kærlighed)
  2. Der er noget, som er mere sandsynlige end andet. Min fornuft og erfaring tilsiger mig, at ved kærlighed er alt nemmere. Mangler kærlighed, så bliver alt svært. Møder man den rigtige, så er man klar. Er man i tvivl, så er man ikke i tvivl. Hvorfor bruge tid på en hulemand, hvis man kan få en julemand….. etc.

  Folk har mødt kærligheden når de var alvorligt syge, har travlt på jobbet eller er lige blevet single efter mange års ægteskab. Jeg ved godt, at nogle mennesker FØLER, at de IKKE er klar, men de bliver klar, når de møder et menneske, som de ikke kan leve uden. Når folk siger, at de ikke er klar, så er det fordi den anden person ikke rykker nok i dem. Der er ikke nok kemi. Eller med andre ord. Din veninde er reelt ligeglad med at miste dig. Hun sætter dig fri, så du frit kan finde en anden pige. Måske er hendes følelser bundet i en anden mand, eller også er der ingen bindinger, men hun føler reelt intet for dig. Hvorfor skulle hun så vende tilbage til dig om f.eks. 1 år, når hun pt. intet føler for dig? Hmmm …. Det er usandsynligt IMO.
  Et eksempel er som jeg antager alle kvinder kender, er George Clooney, som i mange år har sagt, at han aldrig skal giftes igen. Det forlød i nyhedsstrømmen, at hans forlod den forrige kæreste, en italiensk model, da hun gerne ville være mere seriøs. Manden ville ikke giftes igen. Det gentog han gang på gang til medierne. Well så mødte han en ny pige og blev gift :DDDDDDD Væk var alle “forhindringerne”! Vupti. Kærlighed og alt er let 🙂
  Naturligvis kan din ex-veninde være undtagelsen der ringer til dig 1 år senere, MEN jeg vil ikke placere min pensionsopsparing i det papir. Jeg ville glemme ALT om hende, med en mulighed for at blive oprigtig overrasket om 1 år. Du kan ikke leve dit liv på en off chance.

  Henke hvorfor gik din veninde på en date hvis hun ikke var klar? Enten er hun en infantil selvcentreret tidsrøver der ønskede at tanke selvtillid, eller også var hun klar, men fortrak at stikke dig en løgn. Jeg ved at det er en hård udmelding. Måske havde hun behov for at mærke efter. Meeeeeeeen …… kære pigebarn …

  Derfor ryger jeg tilbage til 1. og 2. og det det jeg betegner som “italiensk” dating. Kort fortalt, så er der 1.000 veje til Rom og ved kærlighed er alt en ”dans”. Ved “italiensk” dating forstår jeg, at man er om sig. Man flirter i brugsen, i toget, i biografen, ved middage, på café konferencer, ferier … alle steder.

  Fordi man møde mange piger, så hænger man sig ikke i de tilfælde hvor kemien kun ”næsten” er der. Der kan være 1.000 grunde til den manglende kemi, men det er ligegyldigt. Det eneste vigtige er, at den manglede!!! Det er fortid!!!

  Live går ud på at finde den store kærlighed. Soulmaten. Der er en vished om, at kærlighed er sjælden, og man skal naturligvis skal kysse en masse frøer på vejen. Så flirten og datingprocessen, er hvad den er. Et fantastisk og vidunderligt krydreri på hverdagen, som man ikke altid skal forstå og slet ikke hænge fast i. Krudtet spares til at man har fundet guld.
  En gang imellem møder man en pige, som man gerne vil hellige sig. Man bruger da al’ tiden på at lære hende at kende. Hende alene. Går det ikke, så er man hurtigt videre, i vished om, at det ikke var skrevet i stjerne. Man er bevidst om, at hun eller jeg – reelt – fint kunne leve uden den anden …. og jeg søger den store gengældte kærlighed.

  Hvorfor gør folk som de gør? Det ved de ikke altid selv, og du og jeg ved da slet ikke, hvad der foregår i andre folks hjerne og hjerte. Det er alene gisninger.

  Henke piger (og mænd) kan lyve om ting. De kan have haft en svær barndom. De kan følelsesmæssigt være forbundet til en anden mand. De søger måske kærlighed i form af en “far”, penge, prestige, badboy, intellekt … etc. Måske søger de ikke kærlighed, men kun beskæftigelse, en sommerflirt, sex eller noget helt andet. Måske prioriterer de karrieren først. Etc. Etc. Misforstå mig ikke. Der er intet galt i at have haft en svær bandom, eller hvis piger forelske sig i badboys eller gå efter penge etc. Hvis pige med den svære bandom elsker mig, så er det cool. Hvis jeg er en badboy. Nice. Hvis jeg er rig, og jeg ved at hun nupper mig for pengene. Top dollar.

  Det bliver meget let til gisninger. Din ex-veninde kan have alle mulige og umulige begrundelser. Men du kan ikke bruge det til noget. det er fortid. Hun foretrækker liver UDEN dig!

  Henke jeg forstår godt dit spørgsmål, men det er at af mange spørgsmål, som du, efter min opfattelse, aldrig vil får et retvisende svar på. Højest gisninger og noget som ikke blev til noget. Det er for mig tidsspild, og det holder dig fanget i fortiden.

  Jeg bruger derfor ikke tid på de ”fly”, der ikke lettede, men fokuserer alene på de ”fly”, der letter. Ved disse ”fly”, ser jeg på hendes karakter, hendes personlighed, og hvad hun gør for mig. Hvilket menneske gør hun mig til. Jeg tror ikke, at det giver mening at skelne mellem fysisk og åndelig tiltrækning (generelt). Folk tiltrækkes af mange ting – bevidst og ubevidst. Jeg ser primært på summen. Enten er den der, eller også er den der ikke.

  God flyvelyst : )

  #8316
  tulle
  Deltager

  Hej Henke,

  Måske kan du bruge dette til noget..
  Jeg er selv lige fornyelig blevet singel, efter et langt forhold.
  Jeg blev inviteret på date, men sagde nej. Fordi jeg ikke var klar, og fordi han ikke var noget for mig kemimæssig, måske kunne jeg have brugt ham som ven. Men jeg mærkede at han interesseret i noget andet- et forhold, hvad jeg ikke kunne honorere..

  #8318
  rose
  Deltager

  Personligt er jeg aldrig vendt tilbage, og jeg er kvinde 🙂

  Jeg har været på date, når jeg har været fri af fortiden og også prøvet det modsatte. Været singel i en kort periode og gerne ville skubbe lidt til mig selv. Jeg har ingen gode erfaringer med at date, når jeg ikke har været fri af fortiden. Det har aldrig fungeret for mig. Jeg kan ganske enkelt ikke være modtagelig for kærligheden og et andet menneske, når der stadig er et ‘spøgelse’ i skabet.
  Efter et endt forhold for en del år siden mødte jeg den skønneste fyr i byen en aften. Det blev bare til den aften. Han ville gerne mødes igen, men jeg var slet ikke klar. Flere måneder efter, da jeg var kommet på den anden side, ærgrede jeg mig over, at jeg havde afvist ham dengang, men der var det jo lige som lidt for sent, jeg havde ikke noget telefon nummer 🙂

  #8319
  Henke
  Deltager

  Hey igen

  Tak for jeres indspark.


  @Tintin

  Du spørg hvorfor hun går på date med mig, hvis hun ikke er klar?
  -Tja, det er et godt spørgsmål. Jeg ved ikke om det reelt handlede om, at hun skulle tage temperaturen på sit eget følelsesregister. Hun skulle måske mærke om hun var klar eller ej.. Hun skrev at hun havde forsøgt at slå det gamle forhold hen for at kunne hellige sig mit og hendes dating, men det kunne hun ikke. Så jeg antager det er fordi, at hun har følelser bundet i en anden mand. Det er også okay, jeg har selv været i en sorgproces, hvor ingen kvinder kunne trænge ind, men det var jeg bevidst om. Ulykken er heldigvis ikke værre, end vi har set hinanden et par gange og jeg godt kunne lide hvad jeg så og oplevede. Men det har ikke udviklet mine følelser i sådan en grad, at jeg nu ligger i fosterstilling og græder mig selv i søvne. Jeg er nok mest skuffet og lidt irriteret over, at jeg tilsyneladende kun kan møde kvinder, der ikke er fri af tidligere forhold. (Denne kvinde er den 4 i streg) For det er sgu i længden spild af tid, som du helt rigtig pointere i dit skriv. Havde jeg vidst på forhånd, at hun lige var kommet ud af et forhold, havde jeg nok været lidt lunken ved tanken om at date hende.. Jeg er i øvrigt også i gang med indstille mig på, at lede efter en ny kvinde igen, men det var i torsdags hun kom med beskeden så den skal lige rodfæste sig lidt endnu.


  @Tulle

  Jeg tror at hun har kunne mærke, at jeg tog det lidt mere seriøst end hun var parat til. Det har muligvis tricket hendes samvittighed og deraf hendes udmelding omkring det at vi skulle være venner. Det kan godt være, at hun ikke havde set mig som en potentiel kæreste, hvis hun havde været klar, men det var nu ikke rigtig den følelse jeg sad tilbage med, de gange vi havde været på date, men skindet kan bedrage.

  #8320
  Henke
  Deltager

  @rose

  Som jeg også har skrevet til Tintin, så har jeg selv prøvet ikke at være klar, og det fungere bare ikke at date samtidig, jeg hengiver mig ikke rigtig til projektet og jeg var egentlig heller ikke helt modtagelig for smiger. Så hvis det er sådan hun reelt har det, så er det også bedre det stopper nu. Jeg var nu nok blevet temmelig gnaven, hvis hun havde trukket det i flere måneder, men det er heldigvis ikke scenariet.

  #8322
  Tintin
  Deltager

  … du skrive “muligvis ….Det kan godt være … ” etc. Min pointe er netop, at det er kun gisninger. 4 i streg er surt. Men reelt ved du ikke, om det er fordi, at de ikke er fri af fortiden. Vigtigt, så er det også ligegyldigt. De er fortid.

  Derfor mener jeg, at du skal komme videre hurtigt muligt. Se det for hvad det er. Lidt sjovt i “gaden”, og et dejligt møde med et andet menneske. Når man har den vinkel på det, så behøver du ikke at blive alt for trist. Der er jo ikke tale om et forhold over mange måneder eller år. 🙂

  Når du møder et forhold som udvikler sig til noget seriøst, så er det klart, at der er mange følelser involveret.
  Men i starten føler man jo blot hinanden lidt på tænderne … og her vil der være langt flere ommere end eventyr.

  Hendes liv er bedst når du ikke er i det – af en eller anden grund. Fair nok. Fuck grunden, da hun nu er fortid. Du kan ikke bruge det til noget. 4 “ikke klare” er hverken bedre en elever dårligere end en afvisning pga. for dine fødder, din tøjstil etc. En afvisning er en afvisning.

  Jeg tror på igen måde, at du skal ophøre med at date piger, som er blevet single for nyligt. Du skal blot vurdere/spørge, om de er afklarede og give dem tid og rum. Nogle er klar. Andre er ikke. Men de skal da have muligheden, på samme vis skal du hurtige videre, hvis de ikke er klar. Det er hvad det er 🙂

  Så op med humøret. Videre til næste. På et tidspunkt møder du en hvor alt falder i hak. 🙂

  #8326
  rose
  Deltager

  Jeg har skrevet med mænd, der forud for en date, har været ret tydelig i deres kommunikation omkring hvad de ville. Så spørgsmål som; søger du en kæreste og hvor længe har du været singel, er ret almindelig. Og specielt fra mænd, som med alt tydelighed vidste at de ønskede sig en kæreste. De ville ikke spille tid på ‘besværlige’ piger så at sige 🙂
  Måske tydeligheden mangler Henke?
  Tydeligheden er jo reel nok omend de dersens spørgsmål nogle gange godt kan virke lidt ‘uromantiske’ forud for en date. Svært at forklare 🙂

  #8327
  tulle
  Deltager

  Ja skinnet kan bedrage.. Jeg blev da glad over han spurde mig og var interesseret.. Oven i min sorg…Men syndes ikke det var fair overfor ham… Og hans tid…og min egen…
  Så du kunne måske vælge at se på det, at du måske har gjort hende lidt glad.. Med din interesse… 🙂

  #8332
  Henke
  Deltager

  @tintin
  Ja, grunden til “bruddet” er egentlig ligegyldigt. Lige nu handler det om at betragte hende som en nitte i forhold til min målsætning, nemlig et fast parforhold. Jeg skal nok komme op på hesten igen, der er desværre langt mellem snapsne derfor optager hun mig pt. Men i virkeligheden er situationen slet ikke så dramatisk, som du selv skriver følte vi hinanden lidt an. Afslutningen var også uden drama.


  @rose

  Jeg har ikke italesat min forventninger om hendes og min dating. Så på den måde har jeg ikke været tydelig. For mig er det en selvfølge hvis man dater, at det er med henblik på mere. Hvis man gerne vil være venner, så syntes jeg ikke man dater. Havde jeg nu takket ja til at se hende som ven, vil mit engagement også stagnere temmelig dramatisk. Jeg har ikke svært ved at få kvinde venner, dem kan jeg hurtigt få.


  @tulle

  Jeg er egentlig ikke i tvivl om, at hun er glad for min tilkendegivelse. Det er jo vand på hendes mølle i en periode, hvor tørken synes størst for hende. Hun gav jo også udtryk for. at hun gerne ville ses, det skulle bare være som venner. En kvinde der gerne vil feteres og have opmærksomhed uden omkostninger det er ret nemt at finde, vel nogenlunde lige så let, som for en kvinde at finde en mand der vil have sex uden omkostninger.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.