Date

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26526
  kvinde 41
  Deltager

  Hej
  Jeg er ret ny i dette net dating univers. Men har et spørgsmål
  Jeg har skrevet med en fyr lidt tid og vi aftalte at mødes, det gik rigtig godt, der var god kemi, efter daten skriver vi igen og og aftaler og mødes ved ham dagen efter hvor han lavede mad til os.
  Denne date går også rigtig godt vi kysser meget og vi ender med at have sex og vi snakker om at vi skal ses igen og inden jeg tager hjem udveksler vi telefon nr så vi ikke skal skrive over tinder.
  Dagen efter 2.date skriver vi lidt sammen over sms hvor han skriver at han gerne vil lære mig at kende og han gerne vil mødes med mig snart igen men han skulle besøge venner i nogle dage, men at vi skulle finde en dag. Nu er der gået 4 dage og jeg skrev til ham i går bare en lille sød besked, om at jeg havde tænkt på ham. Men han har ikke svaret, skal jeg bare vente og ikke kontakte ham de næste par dage eller hvad skal jeg gøre skal jeg bare slå koldt vand i blodet og se hvad der sker eller skal jeg skrive til ham igen? Syntes sku det er lidt svært.

  #26527
  Laerke
  Deltager

  Han skulle være sammen med sine venner i nogle dage og det er påske.
  Slå koldt vand i blodet og lad være med at sende flere sms er pt.
  Flyt dit fokus og gør nogle ting der gø® dig glad.
  Du har tidligt haft sex med manden. Oxytocin udskilles når man kysser, krammer, har sex mv. Det kan – særligt for kvinder i den fødedygtige alder – betyde at du knytter dig til personen du har sex med inden du kender personen nærmere- Oxytocin kaldes også the bonding hormone.
  Giv ham en uge
  Hvi du ikke kan styre din trang til at sende en sms så send den til en veninde istedet

  • Dette svar blev ændret 1 år, 5 måneder siden af Laerke.
  #26545
  Wagner
  Deltager

  Hej Date😊
  Jeg læste dit spørgsmål og dine tanker igår og kan godt genkende den tvivl, du sidder med. Det tror jeg mange oplever.
  Hvordan gik det med din date?

  #26546
  Wagner
  Deltager

  Hej kvinde 41.
  Jeg forsøgte at svare nederst på tråden her… jeg tror vi er mange der kan genkende din tvivl og de spørgsmål omkring et nyt bekendtskab. Hvordan gik det med din date?

  #27239

  Hej

  Sex er jo en heftig ting på godt og ondt. Godt fordi det seksuelle møde kan få et forhold mellem to mennesker til for alvor at smelte sammen til ét hele. Sexen kan være god, fordi det får den i forvejen gode kontakt til at ryge helt op i den syvende himmel, fordi det hele også spiller seksuelt. Men det kan også være ‘ondt’, fordi det kan være et turn off at være sammen seksuelt. Det kan på mange måder været et dårligt seksuelt match, og det kan kølne interessen hos den ene eller måske begge. Og måske kan man ikke lide at sige, at man har mistet tændingen på det hele, fordi det kan komme til at virke plat, at man dropper ud på grund af sexen… som vel at mærke ikke kun er sex, men også er stemning, følelse, fornemmelse, forbindelse.

  De fleste er nok enige om, at det er en god idé at vente lidt med at have sex, fordi man på en eller anden måde kommer for tæt på hinanden, inden man for alvor har lært hinanden bare lidt nærmere at kende. At have sex hurtigt giver mening, hvis man ikke er interesseret i så meget andet end sexen. Og det er jo ikke første gang i verdenshistorien, at en fyr har både har bildt kvinden og ofte også sig selv ind, at han er virkelig seriøs og interesseret for at få noget sex. Og så hurtigt derefter damper interessen af. Hvis det er manden eller kvinden i ens liv, er der jo intet galt i at springe på hinanden fra start. Men i de fleste andre tilfælde er det nok bedre at vente bare et par dates, før man giver efter for impulsen. Både at hensyn til sig selv og den anden.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #27554
  7718117425
  Deltager

  Hedder han Ingo?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.