Date mand med intime veninder

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18781
  Gniske
  Deltager

  Nu har jeg brug for Jeres hjælp igen. Jeg har været aktiv på netdating et stykke tid nu, og er stødt på en ny udfordring: at date en mand med intime veninder.

  Han har en rigtig single livsstil med flere intime veninder – de har ikke et seriøst forhold, det er noget med at kysse lidt med den ene, og være lidt forelsket i den anden. Han ses en del med dem. Vi er omkring de 50 år.

  Jeg har mødt han med henblik på noget mere seriøst, men det bekymrer mig, at han virker meget tilfreds med sin nuværende livsstil og veninderne, og fortæller mig åbent om dem.

  På den anden side er han jo i sin fulde ret til at have et liv, og vi er jo tydeligvis i hans hoved stadig kun på datingplanet.

  Jeg vil ham rigtigt gerne, men gider SLET ikke spilde min tid på udsigtsløst pjat (vil have et monogamt forhold). Mit eget bud er, at sætte en tidsramme op i mit eget hoved for, hvor længe jeg giver ham en chance for at blive mere seriøs – og derefter rykke videre.

  Eller skal jeg date videre med det samme – hvad siger I?

  #18783
  Ulykkelig
  Deltager

  Har du talt med ham om det? Lyder til at du lægger mere i det end ham.

  #18784
  Laerke
  Deltager

  Løøøøbbbb …..ville være min første indskydelse. Det lyder skummelt=en rød alarmklokke at han så åbenlyst fortæller dig om dem. Hvad er hans holdning til parforhold, monogami, tidligere koner/kærester ? Hvad svarer han når du fortæller at du er til et monogamt forhold. Kan du leve med hvis han stadig har alle disse veninder (uden at kysse mv) ?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.