Crush på kollega

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12374
  Mars
  Deltager

  Hej med jer. Ved ikke om jeg søger råd til noget konkret. Tror mest jeg har brug at lufte min frustation.
  Klassisk situation, men kunne alligevel godt bruge et råd. Har et crush på en kollega. Jeg har ikke rigtig snakket med hende om andet end de opgaver vi har sammen. Jeg kan være frygtelig genert og social klodset så jeg har ret svært ved at få en mere personlig samtale igang. Desuden snakker hun ikke dansk så vi kommunikerer på engelsk, hvilket ikke hjælper. Men jeg ved slet ikke om hun er single eller ret meget andet om hende for den sags skyld. Så første step er at finde ud af om hun er. Jeg har prøvet at stalke hendes facebook, men den er ret lukket og har ikke tænkt mig at ansøge om venskab, da jeg selv er ret nærig med den slags, og det ville nok også virke lidt creepy på dette tidspunkt.
  Selvom det er pokkers irriterende, er det på en måde også rart at have det sådan. For jeg har ikke haft det sådan med nogen i mange år. Så bare det at opdage at jeg stadig kan, er vel ret positivt.
  Men damnit, det er også frustrerende. 🙂

  #12377
  Salamina
  Deltager

  Du bliver nok nødt til, at gribe de øjeblikke I har sammen, i stedet for at lege mesterdetektiv på hendes Facebook. Så du må spørge hende, hvad hun har fået weekenden til at gå med og sådan noget almen interesse (med et twist) og så må du se, hvor det fører henad vejen. Du kommer ikke videre uden at turde bryde din generthed. Og så skal du rose hende for en hel masse, så lukker hun også selv mere op…. nyt tøj, pæn hue, jeg er vild med din skrædder og din syerske 🙂 osv osv

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.