Burde jeg eller ej?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4919
  Laavise
  Deltager

  Hej Alle sammen,

  Jeg er ny herinde, men håber på jeres input til min situation. Jeg har kigget lidt rundt herinde, men føler stadig jeg har brug for at komme ud med det.

  Jeg mødte en fyr for ca. 2 år siden til en fest. Selvom jeg havde en kæreste igennem 2 år på det tidspunkt var han sød at snakke med, han virkede lidt små arrogant og jeg synes han var så sjov/skør for at være det. Jeg lavede meget sjov med ham, og samtidig så han mega godt ud. Jeg synes vi talte uforpligtende sammen og bare lavede sjov, men i løbet af aftenen går det op for mig at han jager mig, da han hiver mig ind til sig. Jeg siger han skal slippe mig, hvilket han gør efter lidt tid hvor han har set mig i øjnene. Da jeg går hjem fra festen spørger han mig, hvornår vi ses igen, og jeg siger der er den her fest om to uger og der ses vi nok. Så de par uger senere møder jeg ham igen til den anden fest, og jeg kan mærke at vi har en rigtig god kemi. Men jeg får sagt, at jeg har en kæreste. Dette bliver han lidt fornærmet over, men vi taler også lidt sammen efter det. Det er den lidt korte version 🙂

  Nu har jeg været single i lidt tid, og er ved at være klar til at se mig om efter en ny fyr. Jeg kom i tanke om denne fyr jeg mødte til de to fester, for der var altså et eller andet imellem os. Jeg skriver til ham på FB og høre om han vil drikke en kop kaffe sammen en dag. Han svarer, at han bestemt godt kan huske mig, og siger han er flyttet til en by i den anden ende af landet, men hvis “jeg vil tage kaffen der er han frisk ;)”. Jeg svarede ham, at det godt nok var en lang tur for en kop kaffe. Hvad han læser derhenne, og om han heldigvis skulle have planer om at komme til min ende af landet over sommeren. Men nu har jeg intet hørt. Generelt synes jeg det er lidt respektløst ikke at svare, men jeg havde umiddelbart tænkt mig at give ham 1½ uge til at svare, lige pt er der gået ½ uge.

  Og min primære problem er: Hvordan får jeg ham til at jage mig igen?

  Jeg har overvejet at besøge noget familie som bor ikke så langt fra den by han bor i, og så casual sige at jeg gerne vil tage imod hans opfordring om kaffen der, når jeg alligevel er i nærheden. Burde jeg gøre det? Men jeg synes jo så stadig, at det er mig der jager. Åh jeg ved ikke hvad jeg skal gøre 🙁

  #4920
  Tenna
  Deltager

  Jeg tror måske du istedet skulle prøve at stille dig selv spørgsmålet “hvad vil jeg med ham?”, “Hvad kan jeg få ud af ham?” og “hvor meget er jeg villig til at ofre?” inden du begynder at tænke taktisk over hvordan du vil få fingrene i ham. Langdistance er aldrig let. Der er slet ikke andre fyre der kunne være spændende i din by?

  #4922
  Laavise
  Deltager

  Det er nogle gode spørgsmål Tenna! Jeg sætter stor pris på at blive udfordret lidt til at tænke over det her! 🙂
  Fuldstændig ærligt, så håber jeg på at jeg enten vil finde ud af at han er en skøn fyr som jeg gerne vil mere sammen med eller også finde ud af at han ikke er noget for mig, og jeg så kan glemme ham. Jeg har fra tid til anden tænkt på ham siden jeg mødte ham, og tænkt på hvad der ville være sket, hvis jeg ikke havde haft en kæreste. Men på det tidspunkt hvor jeg mødte ham, var forholdet med min exkæreste stadig sundt, og jeg synes bare det var en dejlig bekræftelse jeg havde fået. Men jeg føler noget uafsluttet i mig fordi jeg ikke har “set nærmere på ham”.

  Der må helt sikkert være flere spændende fyre alt andet kan jeg ikke tro, men det sker sjældent at jeg synes kæreste-potentiale-godt om dem jeg møder. Både han og jeg er færdig med vores uddannelser om ca. et år, og jeg ved af naturlige årsager ikke om han har tænkt sig at flytte tilbage, når han er færdig. Jeg kender heller ikke til hans eller egne jobmuligheder i de to respektive byer.

  Hvad kan jeg få ud af ham ved jeg ikke. Måske en kæreste, måske mere, måske ingenting, jeg ved ikke hvad han synes om mig eller vil, udover at han bestemt godt kan huske mig. Har aftalt med en veninde, som kender ham lidt, at drikke kaffe imorgen, hvor jeg håber på, at hun kan fortælle mig lidt om hvad han er for en fyr (og om han er værd at tage så langt for at finde ud af hvem er) 🙂

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.