Brug for et svar

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26670
  Brug_for_svar
  Deltager

  Jeg er en ubeskrivelig frustreret kvinde. Min mand efter 7 år har lige trukket stikket i forholdet og bedt mig om at flytte ud af vores hus. Han er en af de tavse mænd som du kender. Vi har i de sidste 1-2 år haft utrolig travlt begge to. Jeg begyndte at studere og han begyndte som selvstændig Tømrer og har fået stor succes efter Corona. Vi var lige startet i fertilitetsbehandling inden bruddet.

  Vi har ikke været gode til at kommunikere og jeg har været frustreret mange mange gange over forholdet fordi jeg har været usikker på ham og hans følelser. Jeg har sagt nedværdigende ting til ham, været sur og tvær når han kom hjem. Jeg har følt at han ikke elskede mig eller ville os som jeg ville forholdet. Han har haft super travlt, og jeg er en boss lady, som aldrig sidder stille og det har drevet ham til vanvid fordi jeg har haft høje forventninger til at han også skal lave noget hele tiden. I virkeligheden har han bare været træt og brugt, og jeg har presset ham. Jeg har et problem med at være for kontrollerende og bestemmende i parforholdet.

  Lige nu går jeg i en boble af uvished, og ved ikke om han vil have mig tilbage eller ej og hvad jeg kan gøre for at skabe en bro mellem ham og jeg.

  Bruddet kom af jeg havde været væk i en uge, og jeg har haft på fornemmelsen at han trak sig fra mig. Jeg kom hjem og skabte drama med det samme fordi at jeg var ked af det og usikker på om han overhovedet havde savnet mig. I frustration fik jeg sagt at vi ikke længere kunne fortsætte når det var sådan her, og han gik helt i sort. Jeg fortalte ham at jeg elskede ham, men hvis ikke han elskede mig så gik det jo ikke. Han forsvant og kom først sent ham om aften.

  Dagen efter var han vildt kold og overbevist om at nu have jeg slået op og at det var sådan det skulle være. Han var slet ikke den mand som jeg husker og han var så kold overfor mig. Han sagde at jeg havde nedbrudt ham og at han har brug for tid til at komme ovenpå igen. Jeg skulle flytte og måske kunne vi finde hinanden på et andet tidspunkt, men det skulle ikke være sådan her. Jeg fik revet tæppet væk under mig og forstod ingen ting den morgen. Han gik glad væk fra mig.

  Vi har nu været væk fra hinanden i 12 dage og jeg har forsøgt at række ud efter ham for 5 dage siden, til at vi kan tale sammen, hvor han er meget kold og siger at vi kan snakke sammen i næste uge. Vi har et hus som vi skal have afklaret, som han skal have købt mig ud af, men jeg ønsker at vi finder en løsning.

  Jeg har desværre været inde på hans Facebook og set at han skriver med flere forskellige damer, og har allerede oprette Tinder og leger det vilde singleliv. Hans kammerarter mener at det er for at få bekræftelse, da han rigtig spiller med musklerne i hans beskeder.

  Vi har fælles venner som taler med ham. Den ene har haft en snak med ham, og fortalt at han har brug for tid, men at døren ikke er lukket. Han fortæller at min mand bare skal have noget plads, og for ham er der også en uge i næste uge. Han har altså ikke travlt med at få talt med mig, som jo nok er typisk denne type tavse mand.

  Den anden er en af hans bedste venner som har givet ham en røffel over måden han har behandlet mig på, og han fortæller at jeg bare skal tage derover og tale med ham for at få det ud af verden. Min mand mener at have meldt klart ud til mig, at vi måske kan finde hinanden igen men at han har brug for at finde sig selv.

  Jeg står nu fuldstændig forvirret og har ikke sovet mere end 4-5 timer om natten de sidste 14 dage. Jeg ved ikke hvad jeg kan gøre, og jeg er bange for at gøre tingene værre uanset hvad jeg gør. Jeg er bange for at presse på og jeg er bange for at give ham afstand.

  Jeg vil være dig evigt taknemmelig for at kunne få et svar, som kunne gøre mig klogere.

  Jeg har ikke lyst til bare at opgive vores forhold og mener at det kan reddes hvis vi begge gør en indsats. Jeg får lige nu hjælp til mine problemer hos en kognitiv coach for at hjælpe mig af med mit kontrol og forbedre mit selvværd.

  Mange hilsner
  En ulykkelig kvinde

  #26671
  sissi
  Deltager

  Hej😊
  Jeg føler med dig. Det gør så ondt, og du er fortvivlet nu.
  Mit bedste bud, er at du trækker dig får, din egen tilværelse,
  Altså lever dit liv, så godt som du nu kan.
  Vær åben for din x kontakt, men hvis du har vist du er åben for dialog, ligger næste træk hos ham.
  Uanset hvor hanslingslammet du er nu, og har gjort hvad su kan for at vise du er der, og vil ham, skal du trække dig. Ved tilbagevendende kontakt, uden positiv respons fra ham, skal du trække dig. Han ved du er der, og er åben, resten er op til ham. Det er hans valg at bryde op.
  Indstil dig på, at det er sådan det er.
  Du kan ikke tvinge ham tilbage, men kun respektere hans beslutning.
  Lige nu er han slidt op, du måske også?
  Træk luft, og vent på, mens du lever, at han måske tænker alt igennem. Vær åben for kontakt, på de præmisser der ikke overskrider dine grænser.
  Han har behov for at se en stærk kvinde der kan selv, og det har du også😊
  Du har skiftevis nedgjort ham, og trukket ham ind igen. Fint du erkender det, men vejen frem, er for mig at se, at han ser en kvinde, der er villig til forandring, det tar tid.. og ikke kun i ord, nu det hele er sat på spidsen😊
  Du har også behov for at finde egene ben😊

  • Dette svar blev ændret 1 år, 6 måneder siden af sissi.
  #26672
  Eva Marie
  Deltager

  Det ser ud til at der er store kommunikations problemer i jeres forhold – og det er så kulmineret nu. Du skal ikke tage hele ansvaret over på dig selv -han har også ansvar for at melde klart ud og ikke gå i tavshed i flere måneder, måske år? Han kunne vel også have sagt fra overfor dine nedværdigende udtalelser til ham – og givet dig igen😊
  Jeg forstår godt at du nu sidder og finder den ene fejl efter den anden hos dig selv – men husk, der skal 2 til tango. Du er jo hamrende usikker på ham, når han ikke viser han er glad for dig – det ville også drive mig til at sige grimme ting – i ren frustration over hans manglende evne til at kommunikerer.
  Jeg tror du skal give ham tid – ikke presse ham til at tale med dig – plej dig selv i denne tid, og find ud af om du trives sammen med en knudemand. Jeg ville aldrig finde mig i hvis min kæreste havde brug for pause, og at han så i pausen, var på Tinder, knalder rundt til h og v……..Er det så meningen at du skal tage ham tilbage?

  #26674
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder til at du har rigtig meget at arbejde med dig selv. Jeg synes ikke at det lyder hensigtsmæssigt at du starter en kernefamilie op nu. Den kan let gå hen og blive dysfunktionel med det du slås med af skyggesider ligenu.

  Jeg synes du skal lade ham være og runde forholdet pænt og roligt af og lægge fokus i at arbejde med dig selv og så sd an om nogle år om du der er kommet så langt at du har fundet en du vil bygge et tæt forhold til.

  #26930

  Hej

  Hvordan gik det? Fandt I tilbage til hinanden igen? Fik du taget hul på noget personlig udvikling? Det lader til, at du er meget bevidst om, at du selv er medvirkende årsag til den situation, I endte i, men hurtigt glemmer det igen og fokuserer på, hvad du synes, han ‘skylder dig’. Hvis du gerne vil ha ham tilbage igen og få mere kvalitet i forholdet, skal du for fremtiden være mest opmærksom på at arbejde med dine egne udfordringer og være mere tilgivende over for hans.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.