brat afslutning

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7973
  pippi
  Deltager

  Har nogle af jer været ude for det samme? Har haft et forhold til en mand i 1/2 år. Han tager på ferie og alt er godt. Efter ferien får jeg en mail om at vi ikke mere skal ses. Jeg forsøger at kontakte ham, men forgæves. Nu her flere måneder efter tænker jeg stadig på hvad der er sket. Jeg drømmer om det om natten og vågner op. Jeg ved godt inderst inde at jeg nok aldrig får den forklaring, men synes det er en hård måde at afslutte en relation på. Jeg prøver ikke på at kontakte ham, da jeg ikke mener jeg får noget ud af det, men det kører kontant i mit hovedet. Måske fordi jeg aldrig har prøvet at et forhold er afsluttet på den måde. Andre som har prøvet det samme? og hvordan taklede i det? Jeg hører fra andre der kender ham, at ham har en anden version af forholdet, men ingen vil fortælle mig hvad. De siger bare glem det og kom videre. Men det er yderst ubehageligt at vide at han har opfattet nogle ting anderledes end jeg har og ikke vide hvad det er ..

  #7975
  Rosmarin
  Deltager

  Hvad med at prøve at skrive til ham igen og fortælle ham, at du har meget brug for at høre, hvad der var grunden til at han afsluttede forholdet så brat. At du finder det ubehageligt ikke at kende årsagen og at du hellere vil høre sandheden end at skulle gå og gætte dig til, hvad der skete. At det faktisk fylder en del for dig og at du gerne vil vide det, så du kan komme videre i livet. Det er ikke sikkert han vil svare, MEN du kommer af med lidt af dine følelser og du for også fortalt ham, at det altså er helt rimeligt at kende grunden til, at et andet menneske pludselig forlader en. Hvis det har noget med din adfærd at gøre, så ville det jo også være rart for dig at vide, hvis det er noget du skal have kigget på.

  #7977
  rikbau
  Deltager

  Synes faktisk du har krav på en forklaring. Men hvis det kun har været seksuelt forhold, ved jeg ikke rigtigt. Og alligevel, mener jeg også i et sådan forhold at man trods alt behandler hinanden med respekt, og afslutter på en ordentlig måde.

  #7978
  Rosmarin
  Deltager

  Det er bare sådan at man jo ikke kan KRÆVE at få en forklaring, hvis den anden ikke vil give den! Derfor kan det være en mulighed at turde være lidt sårbar og fortælle at man faktisk har brug for at kende årsagen. Hvis manden (eller kvinden i andre situationer) stadig ikke vil fortælle hvorfor, så kan man jo ikke andet end konkludere, at vedkommende nok ikke havde været så empatisk at leve med på lang sigt.

  #7979
  rose
  Deltager

  Jeg har selv været der. Haft et forhold til en mand. Alt er godt. Han afslutter brat og mine kontakt forsøg efterfølgende er forgæves. Jeg forsøger, at få ham til at sætte lidt ord på, skriver en mail. Men der er stille i den anden ende. Jeg får mildest talt revet gulvtæppet væk under mig og i dag nogle måneder efter, er jeg stadig ret rystet. Så kender til din situation.

  #7981
  rose
  Deltager

  Og så vil jeg sige, at der er nogle ting, der har hjulpet mig, når tankerne har taget overhånd;

  Jeg stoppede mine kontaktforsøg – at mødes med tavshed er ret ødelæggende for ens selvværd.

  Da han pludselig afsluttede, og jeg forsøgte at tage kontakt, har jeg hele vejen igennem behandlet ham ordentlig, henvendt mig på en stille og rolig måde. Jeg har været ret vred, men har aldrig ladet ham det vide. Det hjælper mig at vide, at selvom et andet menneske gør en ondt, på denne måde, så har jeg behandlet ham værdigt. Det styrker mig.

  Og så forsøger jeg, at vende de mange ‘hvorfor’ tanker til ‘han er mig ikke værdig’ tanker.

  Jeg kendte ham en del flere måneder end dig, og det tager tid, at ryste sådan en oplevelse ud af kroppen…

  #7985
  rikbau
  Deltager

  Selvom det er et “friends with benefits” bør man behandle hinanden med respekt.
  Men et sådan forhold skal jo også defineres fra starten, men tror mange glemmer det i “farten”:-)Og tror, det er der den går galt i mange tilfælde.

  #7986
  pippi
  Deltager

  jeg vil lige understrege, at der ikke er tale om Friends with benefits, men bare et almindeligt forhold.

  #7992
  pippi
  Deltager

  men dejligt med respons. og i sær Roses indlæg kunne jeg bruge til noget. Jeg har nu ikke gjort nogle yderligere kontakt forsøg. Men det er enormt hårdt at få sådan et afskedsbreve, uden mulighed for yderligere dialog. For det er virkelig en ond måde at afslutte relationen på. Samtidig kører det hele tiden i mit hovedet at jeg ikke var værd at ofre 5 min af sin tid på. Jeg var ikke værd nok til at give en forklaring, men at fortælle ting til andre har han åbenbart haft tid nok til. Samtidig er det ubehageligt at andre kender hans version uden jeg har mulighed for at forsvare mig (ved jo ikke hvad der bliver sagt) eller på anden måde forholde mig til det.

  #7995
  rose
  Deltager

  Det er pokkers hårdt, at man efterlades i ingenmandsland.
  Jeg har været alle tankerne igennem. Sågar om der har været en anden kvinde. I mit tilfælde er der tale om en ‘voksen’ mand. På et eller andet plan gjorde det chokket større.

  Put ham ned i en kasse over ‘glemte sager’ Fyld dit liv med gode ting.
  For hver time du spilder en tanke på ham for hver time går du glip af at møde en ny kærlighed.

  Har du taget kontakt til nogle der kender ham eller hvordan ved du, at andre har talt med ham?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 24 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.