Bollevenner???

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18969
  kvr84
  Deltager

  Nå. Jeg har haft en flirt igang med en fyr, jeg har fælles bekendte med. Flirten har stået på et års tid, først meget intenst med beskeder dagligt, vi sås hveranden uge ca. ærlige beskeder omhandlende følelser fir hinanden osv..- MEN han var ikke klar til et forhold, hvilket jeg var sikker på, var udelukkende dét jeg var interesseret i..- skæbnen ville at jeg mødte en anden fyr, som jeg..(måske i trods) indledte et forhold til..- men flirten stoppede ikke, så jeg var nødt til at ende forholdet, da det ikke var fair over for kæresten.. da jeg blev single igen, ændrede flirten sig, og har de sidste par måneder været halvnøgne billeder over Snapchat..- hvad betyder de billeder?- for ud over dem var der ingen umiddelbar interesse fra hans side..nu er jeg nået til den erkendelse at jeg ikke skal søge forhold pt, så jeg lagde op til flirten den anden dag, og han afviste mig først, med at han ikke var klar til et forhold, at det ville blive akavet, men at han synes jeg var en flot pige..- jeg forsikrede ham om at dette kun var/er på hygge basis, og uforpligtende..- til sidst gav han efter, og vi var sammen..- og ja..- nu har jeg lidt følelsen af at have “tvunget” det ned over hovedet på ham.. men hvorfor filan har han sendt halvnøgne/frække billeder i al den tid ellers?? Realitetsorienter mig, så er I søde…😊

  #18970
  Tintin
  Deltager

  Jeg synes, at det er meget lige til. Her er ude efter sex og ikke mere. Det fik han. Du har bestemt ikke trukket noget ned over hovedet på ham. Derimod er hans mission lykkes. Fra nu af står du til disposition. Det mest utrolige er, at han har haft succes med at få dig til at tro, at det er dig, som har “presset” ham.

  Kvr84 for din egen skyld, så må du forstå, at du ikke er hans drømmepige. Faktisk foretrækker han et liv uden dig, men han er da frisk på lidt sex, hvis han ikke har en bedre pige ved hånden. “Ikke klar” er en af de klassiske undskyldninger. På linie med “det er ikke dig, men det er mig”. Møde en fyr en pige, som man kan lide, så er han altid klar. I hele mig liv, har jeg aldrig hørt en fyr sige, at hun er perfekt, men jeg kan ikke se hende, fordi jeg er “ikke parat”. Et en fyr glad for en pige, så kan 10 vilde heste ikke holde ham tilbage, med mindre pigen ikke viser nok interesse for ham.

  MAO hvis du kan leve med at være hans tilkaldepige, unden at få følelser for ham, så synes jeg, at du skal gøre det. God sex er altid godt. Men det tror jeg ikke, at du kan gøre. Jeg er sikker på, at han kan gøre det. Faktisk tror jeg, at din objektivitet allerede er påvirket, og jeg tror du grundlæggede ønsker mere af livet. Derfor skal du afbryde al kontakt med ham, og finde en fyr, som elsker dig lige så højt, som du elsker ham. Bliver denne fyrs elskerinde, så vil du reelt ikke være åben oderfor at møde en anden fyr, men leve et uforløst liv, med de krummer han kaster til dig.

  PS! Glem nu alle hans ord. “Flot pige” – ja, hvad vil du have, at han skal sige? Men DU (hele pakken) har absolut ikke hans interesse. Det fortæller hans handlinger.

  PPS! Da jeg for mange år siden studerede, arbejde jeg en overgang som bartender. Mange af mine kollegaer havde en pige i “baghånden”, som de altid kunne ringe til, hvis de ikke skorede noget på vagten. Faktisk havde de typisk 2 piger i baghånden. En pige over telefonen, og en af aftens gæster, som de chattede op i løbet af aftenen. Hvis der ikke landede en superbabe i deres turban den aften, så ville de gå efter pige blandt gæster, som de havde gjort lidt varm. Gik det ej heller (meget kunne jo ske), så havde de altid pigen i telefonen, som var deres bolleven. For mange mænd er det en hofdisciplin, at have en pige i baghånden. Det er jo ikke hver dag, at det kommer flyfriske varer.

  #18973
  Eva Marie
  Deltager

  TinTin – dengang var du ung:) Er der ikke forskel på at være ung liderlig bartender og så være en lidt mere voksen mand?
  Ellers er jeg enig med dig – Han er kun ude på sex, og Kvr84, du skal da bare til at komme videre og glemme ham her…det får du ikke et forhold ud af.

  #18974
  Gniske
  Deltager

  Men kvr84 ønsker jo netop ikke et seriøst kæresteforhold – men noget i stil med en fast bolleven?

  Der kunne jeg også være i tvivl, om selv det er for “forpligtende” for ham her – at det kun er noget engangs eller helt sporadisk sex, han vil. Altså at bolleven også er for meget forhold i hans optik.

  #18985
  Tintin
  Deltager

  Hej Eva Marie

  Ja jeg var ung og liderlig efter min kæreste. Jeg havde en kæreste, i de 18 måneder jeg arbejde som bartender 😀

  Men nej synes synes ikke at alder betyder noget. Min point er den, at en b-ven er supergodt hvis:
  1). Ingen af parterne har følelser i klemme
  2). Hvis det ikke stå i vejen for, at man kommer videre i livet, og når sit ultimative mål.

  Det er uafhængig af alder imo. Jeg tror blot ikke at nogen af dele gælder for kvr84. Jeg tror, at kvr84 har følelser i klemme, og jeg tror kvr84 ultimativ mål er at finde den store kærlighed. Kvr84 stoppede jo med at se den seneste fyr pga. af denne b-ven.

  Personligt har jeg haft flere b-venner. Piger som jeg var meget glade for. De 2 bedste on-off, afhængig af om vi var single. Men jeg opdagede, at det fjernede mit driv mod at finde en pige (den store kærlighed). Jeg stoppede f.eks. med at chatte piger op forskellige steder, da jeg jo ikke havde et kæmpe “tomrum” (kun et lille), men glædede mig til at komme hjem og hygge med b-vennen. Jeg kan fint være alene. Intet problem. Men som single kommer jeg til at savne intimitet med en kvinde, og jeg føler et vis tomrum(savner tosomheden med et menneske, som jeg elsker). Men en b-ven dumler dette i nogen grad. Jeg går med andre ord ned i kadence, og er reelt ikke opsøgende, som jeg normalt vil være.

  Det er det samme princip, jeg har med kun at date een pige af gangen. Jeg vil mærke efter med alle sanser. Give det tid. Udfordre mig selv med piger, som umiddelbar ikke er noget for mig etc. Jeg vil give en pige min udelte opmærksomhed. En reelt chance.

  Date jeg flere piger simultant (synes næsten at være normen i dag – jeg finder det også umoralsk), eller har jeg en b-ven, så udviser jeg ikke rettidig omhug i forhold til at leve livet fuldt ud – at mærke verden og finde guldet.

  Det er min erfaring (selvom jeg har haft utrolige b-venner), men min 2 punkter er imo universelle.

  #18986
  Tintin
  Deltager

  @G

  “Flirten har stået på et års tid, først meget intenst med beskeder dagligt, vi sås hveranden uge ca. ærlige beskeder omhandlende følelser fir hinanden osv..- MEN han var ikke klar til et forhold, hvilket jeg var sikker på, var udelukkende dét jeg var interesseret i”

  Den sidste del læser jeg, som om Kvr84 var interesseret, men at det var han ikke. Måske kunen ejg tage fejl. Det er jo konstant mande som siger nej til et forhold. Ikke Kvr84. Først senere da KVr84 har forstået hans betingelser, så indvilliger hun i disse. Jeg læser det som om han meget konsekvent kun ønsker sex, og Kvr84 til sidst indvilliger, efter måske at have ønsket noget mere.

  Derfor skriver hun “….MEN han var ikke klar til et forhold, hvilket jeg var sikker på, var udelukkende dét jeg var interesseret i..- skæbnen ville at jeg mødte en anden fyr, som jeg..(måske i trods) indledte et forhold til”.

  Måske har jeg misforstået dette, men så forstå jeg slet ikke hendes brev til os. Manden er meget konsekvent, om at han kun vil bolle hende, men eller ikke have noget med hende at gøre. Hvis det er det samme hun vil, hvorfor dette brev til os?

  B-venner er ikke for forpligtende til ham, hvis han ved at Kvr84 ingen fordringer ligger på ham. Eller ville han ikke filte med hende i eet år. Det er da en kæmpe arbejde konstant at skulle skrive og mødes …. hvis han kun vil have en one-nighter.
  Nej jeg er sikker på, at han ønsker en b-ven, som ikke ligger nogle fordringer på ham. Han vil gerne bolle hende når han har lyst, og på hans betingelser, men uden at hun på nogen måde forlanger noget af ham – hverken i relation til andre piger, hans fritid, at skulle ses på bestemte dage, eller skulle afsætte tid på hinanden. Han ønsker noget helt uforpligtende, men jeg ser ingen tegn på, at han ikke ønsker, at der skal vare lang tid. Han har jo allerede brugt eet år på hende. Nop han søger en fast pige til baghånden – når han gider.

  Igen – hvis Kvr84 også ønsker dette, hvorfor så dette brev til os? Hvis Kvr84 ingen føler har for ham, man kun ønsker sex, så er det jo fint. Så løser det jo min reservation punkt nr. 1. Så står kun punkt nr. 2 tilbage,og det tænker jeg ej heller er et problem hvis Kvr84 absolut ingen fordringer har på fyren.

  #18991
  Gniske
  Deltager

  Hurra, Tintin, for din holdning som mand til kun at date én af gangen og undgå bollevens-cirkusset! Tak for at sådan en mand findes!

  Jeg står som kvinde i datingland til op over begge ører i begge problematikker, og er snart kørt helt ned psykisk af det – og dating i det hele taget.

  Det er som om det er blevet normen at mænd dater flere samtidig længe, og at forhold som udgangspunkt er bollevens-forhold indtil det modsatte er bevist. Rædselsfuldt, når man selv vil noget seriøst, men heller ikke vil skubbe på og skræmme væk lige fra starten med alle sine krav.

  Hilsen en komplet demoraliseret dater.

  #18993
  Eva Marie
  Deltager

  Tak for svar TinTin – det giver mening:)

  Gniske: Hvis du er ved at gå ned over dating, hvorfor så i det hele taget date lige nu. Er det vigtigt for dig at have en mand lige nu i dit liv? Jeg tror på at hvis man ikke virker så “desperat” og “glemmer” det lidt i en periode, så kommer kærligheden når man mindst vener det:)

  Der findes jo også stadigvæk den gode gammeldags måde: Ud i byen, sportshaller, banko, arbejdspladsen, kollegaer, kunder, netværk osv. hvor man pludselig kan finde kærligheden:)

  #18994
  Laerke
  Deltager

  Gniske: Er det ham med de intime veninder du venter på? Har i haft sex?
  Mon du lader ham playe dig. Han holder dig muligvis hen og så sker der ingenting. Han ser muligvis også andre. Skriv evt. en besked: “Hvad sker der. Jeg er ked af, at du tilsyneladende ikke tager det her dating lige så seriøst som jeg. Ring hvis du kommer på andre tanker.”
  Så ser han da at du ikke gider noget pis. Enten mander han sig op eller også dør forbindelsen.

  #18995
  Gniske
  Deltager

  Laerke: ja, jeg er i dating/forhold med ham nu – snart gennem to måneder. Sex (overnatning) og alt muligt andet, man typisk ville lave med en kæreste. Ingen problemer der – den del er gået fint. Men jeg har nu for ganske nylig fået opklaret, at han ikke synes, han har følelser til at ville blive kæreste med mig nu – det kan måske komme, men han vil ikke forpligte sig mere pt. – så det vil fortsætte som uforpligtende dating. Han har været sammen med nogle få andre i perioden (engangs). Han er dog ikke på aktiv udkig efter en erstatning for mig lige nu. Det var ikke min plan at tage den store “forholdssnak” lige nu, men følte mig tvunget til det, da det med de andre kom frem uventet, og jeg kunne mærke, jeg blev rigtigt ked af det, og ikke følte det var i orden (men det er det jo i den forstand, at der ingen aftale er om monogami). Jeg har følelser i klemme nu, og aner ikke mine levende råd. Synes ikke Martins råd eller min Dr. Phil bog slår til her. Men har nok bare tabt overblikket totalt. Øv, øv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 18 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.