Bør jeg droppe at date ham, når han ikke kan/vil planlægge fremad?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23573
  Mille24
  Deltager

  Hej jer derude,

  Jeg har nu for femte gang datet en sød fyr, som jeg i alt har kendt i halvanden måneds tid. Alle dates har været super hyggelige, hvilket vi begge har givet udtryk for. Dog har jeg i takt med at have datet ham flere gange kunnet mærke et behov, som jeg ikke får opfyldt. De sidste par dates er nemlig nogle, som kun lige er blevet aftalt et par dage før, og primært føler jeg, at jeg har presset på, for at få en aftale i hus inden for en uge (kan man ikke godt forvente at ses en gang om ugen, hvis man dater fast?). Det er selvfølgelig super dejligt, at datesne kom i hus, men at planlægningen sker så sent betyder bare, at jeg i mellemtiden går og føler mig usikker på om vi skal ses igen og har svært ved at planlægge min uge – for hvornår skal jeg se ham?. Jeg valgte derfor at foreslå ham i dag, at vi efter hver date lige blev enige om, om vi havde lyst til at ses igen (ingen kærestesnak overhovedet og ingen tvang til at ses), og om vi så, hvis vi begge ville ses, allerede kunne aftale næste gang. Ikke hvad vi skal eller tidspunkt, bare sætte en dato af, så man kan glæde sig, tænke over hvad man skal lave og prioritere hinanden. Det ville og kunne han ikke. Er det et dårligt tegn, eller forlanger jeg for meget? Jeg står og rejser en uge på ferie og ved altså ikke om eller hvornår jeg kommer til at se/høre fra ham igen. Det kom langsomt frem, at han godt kunne aftale med tætte venner, familie og hvis det nu er en kæreste. Men bør man ikke efter halvanden måned vide lidt om, hvor det fører hen?

  Hvad ville I foreslå? Jeg lever mit liv så godt som jeg kan, planlægger andre ting osv, men han er bare konstant i baghovedet. Og til dem der er nysgerrige på, om vi ses seriøst eller ej – ja, jeg ville da ønske, at han var min fremtidige kæreste, men efter mange dårlige erfaringer passer det mig fint bare at date, så længe begge hygger sig og ikke føler spild af tid. Så kan man altid se, om det udvikler sig. Det betyder dog ikke, at jeg ikke ønsker klarhed om disse dates – om man skal ses igen og hvornår.

  Han siger, at han kun dater en ad gangen, så på den måde er det jo fast og seriøs dating. Synes bare hans mangel på vilje til planlægning virker mindre seriøs, især fordi kommunikationen mellem datesne er meget sparsom og der kan gå dage, hvor vi ikke skriver sammen.

  Dbh fra mig 🙂

  #23574
  Missme
  Deltager

  Mille24, jeg er præcis i din situation.

  Vi har dog først for nyligt begyndt at date, hvor vi kun ser hinanden. I starten var det altid ham, der foreslog en ny dag at ses, men det er ligsom om at jo mere jeg er blevet vild med ham, jo mere trækker han sig. Jeg synes også altid, det er mig, der skal foreslå at vi skal ses. Det er så hårdt følelsesmæssigt når vi ikke er sammen (og ikke har kontakt), men fantastisk når vi så er det. Jeg har tænkt på at stoppe det, fordi jeg ikke synes vi har samme fremtidsperspektiv ift at kunne se en fremtid som kærester….-men jeg er jo forelsket i ham., og nærmest afhængig af ham. Så jeg er faktisk ikke i stand til at give gode råd, men en vituel krammer må du gerne få.

  Hexia ( en anden debatør herinde) sendte mig dette link https://www.information.dk/debat/1999/10/forelskelse-vejen-genfoedsel.
  Det er utroligt rammende for mig, måske du også kunne have glæde ved at læse det?

  J g håber du vil komme med en opdate på, hvordan situationen udvikler sig. Jeg følger med på sidenlinjen og prøver at lære.

  #23578
  Zoe2
  Deltager

  Tror du ikke, at han dater dig, indtil han finder noget bedre?

  #23580
  hexia D trix
  Deltager

  Hvis du har behov for at lave aftaler som rækker frem i tiden, så har DU behov for det, hvis han ikke kan imødekomme dit behov, så må du overveje om du kan holde ud at fortsætte med at date ham.

  Næste spørgsmål er, hvad der ligger til grund for hans manglende evne/vilje til at imødekomme dit behov. Kan han ikke finde ud af det eller gider han bare ikke? Der kommer nemt en skæv magtballance i jeres forhold når det (som du oplever det) bliver på hans præmisser. Er du klar til at lade hans behov være de styrrende også på andre områder og på sigt.

  Jeg tror den største smerte opstår fordi du ikke er tro imod dig selv, dine behov og følelser. Hvad kan der ske ved at du melder klart ud? “Jeg har det bedst med at vi har planer der aftales mindst en uge før vi mødes. Jeg leder efter en kæreste og er du ikke ude i samme ærinde er det fint men det bliver uden mig. BUM det er den du er og så undgår du at gå rundt i uvished og bekymring. Du har ingen indflydelse på hvad han føler eller hvor han er i sit liv og det finder du heller ikke ud af uden at vise hvem du er.

  Jeg har oplevelsen af at der er mange kvinder, der har en overbevisning om at mænd, er noget man skal fange ind, lokke ind og i processen bliver de meget selvudslettende. Det er destruktivt. Den måde du behandler dig selv på viser andre, hvad du vil nøjes med. Så op med selvværdet og stå fast på at ville behandles så du trives i relationen ellers ud med ham. BUM. Det er fuldstændigt ligegyldigt, hvor “for meget” du er!!! Det er den du er og det kan du være stolt over.

  Det værste der kan ske er at han går sin vej men er det så slemt, hvis alternativet er, at du skal vride dig selv helt ud af form for at være i forholdet?

  Min gamle mor sagde: Der er ikke en gryde så sort at der ikke findes et låg til. Jeg vil tilføje: Få nu prøvet de låg af i en fart så du kan finde det der passer.

  Held og lykke. Du er skøn som den du er.

  #23585
  Froeken T
  Deltager

  Undskyld, Mille24, at jeg er lidt kortfattet her og ikke kommenterer så meget på dit issue, men jeg sidder lige og er på vej hjem fra ferie – jeg er bare NØDT til lige at skrive det her til Hexia: Tusind tak for dine input. Jeg er dybt imponeret over dine ærlige, men nænsomme og refleksive indspark, og jeg er sikker på, at vi er mange, der får meget ud af at læse dem! Jeg har i hvert fald personligt hentet SÅ meget inspiration i dine input, også selvom jeg aldrig har været trådstarter ☺️

  #23588
  hexia D trix
  Deltager

  Mange mange tak, det er jeg virkelig glad for 😉

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.