Bliver jeg holdt for nar eller ??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 37 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16187
  KENNI78
  Deltager

  Hej alle..

  Jeg har nu i ca 3 mdr haft kontakt med en kvindelig kollega, som ligger i skilsmisse. Hun har for ca 4 mdr siden skrevet ind til statsforvaltningen at hun vil skilles fra sin mand. Han vil ikke skrive under og har udsat det mest muligt. De har 2 små børn og hun vil selvfølgelig gøre det på den bedste måde for dem. Hun tog kontakten til mig og vi har mødtes nogle gange samt skrevet og ringet flere gange hver dag siden. Men for ca 3 ugers tid siden var der et kraftigt reduktion i kontakt. Ubesvarede sms osv fra hendes side. Jeg spurgte hende om hun havde mistet interessen, men da svarede hun nej og jeg spurgte så om ikke vi kunne skrive/snakke som i starten.. Det lovede hun at det kunne vi men det opretholder hun ikke.. Jeg ved godt hun er presset på mange kanter pt også fordi de stadig bor sammen og manden er over hende som en Høg.. Der skete så det at hun for 1 uge siden ringede til mig og sagde at hun nu havde taget kontakt til statsforvaltningen om at de måtte rykke manden for skilsmissen osv så hun kunne komme videre i sit liv, men samtidig sagde hun til mig at hun nu var nødt til at have ro til det hun skal igennem, og det forstår jeg skam godt da jeg selv er skilt med børn. Hun ringede dog de to efterfølgende dage til mig, men derefter er kontakten stoppet.. Hun siger hun ikke kan lade mig stå og vente til hun er blevet skilt osv, og dertil svarede jeg at jeg gerne ville vente hvis hun blot lod høre fra sig og fortalte når hun feks blev skilt.. Da vi ingen kontakt har haft i pt 3 dage samt jeg ikke føler at hun har svaret mig nøjagtigt på hvad hun vil, så er spørgsmålet jo om det her ender som jeg gerne vil eller ej ?

  De sidste 2 uger har vores samtaler mest været på vennebasis.. Skal jeg konfrontere hende og forlænge et svar på om hun ønsker at vi fortsætter med at være sammen når hun er skilt (forudsat at hun holder kommunikationen), eller skal jeg lade stå til og se mig om efter en anden når jeg er klar til det ??

  #16188
  Tintin
  Deltager

  Jeg tror, at du skal passe utrolig meget på med at være en rebound.

  Jeg tror, at hun har brug for støtte, opmærksomhed etc. i den svære tid. Det får hun fra dig.

  Det er ikke det samme som hun ellers dig. Omvendt så kan det jo bringe jer tættere sammen. Derfor leger du med ilden. Det kan både blive en pige og en dreng.

  Vælger du at gå ned af den vej, så tror jeg, at du i det mindste skal forvente, at det er et asymmetrisk forhold. Du er fir til at give hende 100 pct. opmærksomhed. Det er hun ikke.

  Personligt ville jeg bede hende kontakte dig, når hun er fri af fortiden. Omvendt kender jeg flere, som har vunde et sød pige, ved at være der i den svære tid.

  Når du fortæller, at det kan gå længere tid imellem at i taler sammen, så tror jeg ikke, at hun er uhelbredeligt forelsket i dig 🙁

  #16189
  lillehjerte
  Deltager

  Altså jeg læser det som at hun er i en skilsmisseproces. Det må da unægteligt være noget der tager ens tid, fordi så meget skal falde på plads MED to børn og MED et arbejde der også skal passes. Jeg tænker du skal overveje at give hende lidt plads til at tingene falder på plads for hende.

  #16190
  KENNI78
  Deltager

  Lillehjerte:

  Jeg er da egentlig helt enig med dig, men vil samtidig også mene at hvis hun gerne vil mig når hun er blevet skilt, så er det vel også “normalt” at man lige lader høre fra sig ca et par gange om ugen ? Jeg beder ikke om meget vil bare gerne høre fra hende så jeg ved at vi stadig ønsker det samme når hun er skilt.. Jeg giver hende helt sikkert den ro hun beder om da jeg ikke har kontaktet hende.. Men er det ikke “normalt” lige at lade sig høre fra sådan et par gange i ugen mht det hun går igennem ??

  #16191
  sascha
  Deltager

  Nej! Jeg kan love dig at der ikke findes noget som helst mere smertefuldt i denne verden for en kvinde end at kaste sine børn ud i en kæmpe sorg og savn proces som de på ingen måde har nogen glæde af. Jeg gik fra min mand for 10 år siden og kan stadig huske præcis for slemt det var. Hvor ulykkelige ungerne var. Og det er altså ikke kun manden hun forlader. Det er drømmen om kernefamilien, fælles venner, familie og verden som hun kender den. Det er så slemt at stå i, og ikke minere svært hvis mam er den “skyldige” – den der vil ud og er årsag til at ungerne skal vokse op i 2 hjem.
  Hvis du presser hende nu, så får du hende ikke!
  Hun kan ikke rumme at være forelsket og skulle være noget for nogen lige nu.
  Så sluk for dine forventninger – det bliver en lang proces – og nu og de næste mange måneder – og år – vil du ikke få 1. Prioritet.
  Så VIL du hende, giver du rum og plads og slukker for alle forventninger og forpligtelser – og så er du den trygge favn og livline hun kan trække i, når hun har behov.
  Hvor efterlader det dig?? Ja absolut ikke det sjoveste sted at stå med et varmt bankende hjerte. Der e en god grund til at man generelt siger, at man skal holde sig fra nyskilte mænd og kvinder. Dem brænder man fingrene på. Så ro på. Lev dit liv – se dig omkring og skal det være jer, så bliver det nok sådan om en god rum tid – hvis du kan holde det ud?
  Og nej – hun kan ikke skrue sig op til at ringe og informere dig om alt. Du bliver pludselig en sur pligt. Sorry to say.

  #16192
  lillehjerte
  Deltager

  Du kan jo evt. tilbyde hende din hjælp når hun skal flytte eller med at male eller samle møbler. Hun står med en hulens masse praktisk, så hvis du virkelig vil hende i den proces, så gør dig nyttig når hun skal flytte. Og indtil da så kan du være vis på at hun har meget travlt med at få alt det praktisk på plads. I den situation ville de fleste faktisk være stressede.

  #16194
  KENNI78
  Deltager

  Jeg er ganske godt klar over at jeg på ingen måder må presse hende, og tro mig det gør jeg heller ikke. Jeg svarer kun når hun skriver/ringer, men det ville være dejligt at vide om vi stadig har samme mål når hun er skilt.. Men igen hvorfor skulle vi ikke have samme mål, når hun har sagt at hun ikke ser at der skulle være noget i vejen for det. Hun sagde jo også for 14 dage siden at jeg giver hende elefanter i maven og at hun konstant tænker på mig 🙂 🙂

  I bund og grund er det nok bare et spørgsmål om tid, tålmodighed og respekt for det hun går igennem pt..
  Men det syntes også lidt svært når man går fra kærlige beskeder til intet at høre fra hende i flere dage.. Jeg vil jo gerne vide om det er det rigtige jeg gør, og om det bliver os igen når hun er skilt..

  #16197
  Go Happy
  Deltager

  Du bliver ikke holdt for nar af denne kvinde, men du har forelsket dig i en kvinde, der endnu ikke er landet efter en skilsmisse, og som umuligt kan give dig det du har behov for lige nu.

  Lad hendes handlinger vise dig, hvor hun er og hvad hun vil. Du kan ikke bruge hendes ord til noget lige nu, for selvfølgelig ønsker hun din støtte og opmærksomhed, men hun har ikke samme overskud at give af lige nu. Du har en forventning om handling og engagement ud fra dine følelser, men hun er ikke dig, hun handler ud fra der hvor hun er følelsesmæssigt.

  Du lukker den selv, ved at presse hende eller have forventninger. Du må enten temperere dine følelser, så du kan være i jeres relation på hendes betingelser, eller beslutte dig for at lade tiden vise, hvad der sker.

  Selv hvis hun var igennem skilsmissen og etableret på ny, så vil du risikere, at hun ikke har travlt med at komme ind i et nyt forhold, eller at hun ikke åbner hjertet som du er klar til.

  Ingen, heller ikke hende, kan sige om det bliver jer, når hun er skilt. Følelser er en underlig størrelse, og det vi jagtede i sidste uge, kan være os ligegyldigt i næste. Så bliv i dig selv, tag chancen og være der på hendes betingelser, hvis det er det du vil lige nu. Eller træk dig, gå ud med andre kvinder, og mærk efter hvad du har lyst til når/hvis denne kvinde en dag bliver klar til at engagere sig for alvor 🙂

  #16198
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil mene at man er lidt en røv, hvis man bare suser videre efter den anden har fortalt om sin forelskelse og man lige har været enige om at skulle finde ud af noget sammen. Især fordi hun ikke kan gøre til eller fra med alt det der fylder her inden hun flytter. Man er da en skid/falsk, hvis man så kaster sig over i armene på andre kvinder, hvis man har lagt op til man venter på hende når hun er i gang med at flytte for sig selv. Det er også en mærkelig måde at bruge andre kvinder som tidsfordriv i øvrigt.
  Jeg synes det er det helt rigtige spor du er på Kenni med at vente og være lidt tålmodig. I det mindste ødelægger du ikke noget for dig som potentielt kan udvikle sig. Og hvis hun ikke er på når hun er flyttet, så er det jo ikke for sent at begynde at lede efter andre du har lyst til at være tætte med.

  #16199
  KENNI78
  Deltager

  Jeg har på ingen måder lyst eller trang til at springe rundt efter andre kvinder pt, eller det næste lange stykke tid. Jeg giver hende roen og er med hende på hendes præmisser, ville bare så gerne at man kunne have lidt kontakt hen af vejen så jeg viste hun stadig var her på et eller andet plan.. Det er bare svært når man har haft kontakten og man så nu intet hører, men jeg prøver at være i det..

  Kan godt være nogle har det sådan at det de jagtede i sidste uge ikke er det de jagter i denne uge, men sådan er jeg ikke, og det “tror” jeg heller ikke hun er.. Mon ikke der kommer et livstegn snart 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 37 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.