Bliver jeg fri af at forklare mig?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3062
  Tena
  Deltager

  Jeg er på en kold tyrker fra en on & off fyr gennem 1 år, som jeg er forelsket i.
  I perioder har vi været tætte – i perioder var han fjern. Det har såret mig vildt hver gang.

  I forgårs kl 21 kom en sms fra ham; “Hej dejlige – uhhh, hvor det er blevet vinter og koldt, jeg skulle komme og putte dig og varme dig”. Han lokker mig og holder en fod i min dør. han vækker savnet i mig. Jeg svarede ikke. Men hele dagen i går tænkte jeg på alle de gange han har såret mig med forsvinding efter nærhed eller kun kastet krummer – og om det ville hjælpe mig at se ham og fortælle ham om mine oplevelser.
  Kan det have en rensende effekt for mig at sætte ord på overfor manden?
  Eller vil det fange mig yderligere i forhold til ham? Gøre mig endnu mere hooked i forhold til at vinde… vinde over hvad?

  Hjælp mig lige her.

  #3063
  Tena
  Deltager

  … Jeg mener,jeg har altid gjort en ære i ikke at forklare mig overfor ham – men bare forblevet tavs og bidt smerten heroisk i mig, hvis han har såret mig.
  Måske ville det være sundt for mig at sætte ord på? Uanset hvilken effekt det har på ham.

  Nogle kommentarer?

  #3064
  Salamina
  Deltager

  Jamen, godmorgen Tena :-))

  Har du tisset i sengen :-))

  Men seriøst, så tror jeg da godt, der kunne komme noget – for dig brugbart ud af – at smide kortene på bordet. Strategien er ikke så tosset, PÅ TRODS af, den der kolde tyrker og det hele. Det er faktisk nok ikke så skørt.

  Jeg tror faktisk på, at det kan være rensende for dig, på en eller anden led. Og så skide være med, hvad det er for ham, egentlig.

  Just do it. Jeres “ting” har jo også kørt så længe, at der trænger til at blive luftet ud i gemakkerne.

  Kram

  #3065
  Sommerregn
  Deltager

  God morgen Tena

  Jeg tror det handler om, at være så meget dig selv som overhovedet muligt Hele processen handler jo i bund og grund om at “få dig selv tilbage”. Så hvis det er DIG at give ham en forklaring – så måske.

  Når jeg kun skriver “måske” skyldes det, at jeg synes, du skal være helt skarp på dit motiv. De fleste af os kvinder har en trang til de mange ord – og det handler tit (ubevidst) om at påvirke den anden.

  Så jeg vil mene, at det måske kunne hjælpe dig at forklare ham KORT, at du ikke er interesseret, da det ikke er godt for dig. Og så ikke mere. Og ikke alt det der med varme tanker og kram og alt det bedste og bla bla ….. Bare “Nej tak – fordi…..”

  Så har du været tydelig og meddelt dit synspunkt og kan respektere dig selv bagefter.

  #3066
  Salamina
  Deltager

  PS Tena

  I mit svar tidl. i morges forudsætter jeg helt klart, at du sætter dig ned, sammen med ham og taler lige ud af posen med ham. Sådan tolker jeg dit spm.

  Hvis det er noget du vil skrive til ham. Så er mit svar – drop det! Og så i den grad!

  #3070
  trunten
  Deltager

  Kære Tena.
  Hvis jeg var dig ville jeg sætte mig og få renset luften. Han aner jo i princippet heller ikke hvor han har dig hvis du ikke viser ham når han sårer dig osv.
  Og så får du sat punktum for det, og/eller han får mulighed for at sige hvor han er i det også..
  Held og lykke..

  #3074
  Kirstine
  Deltager

  Hej Tena,

  Jeg er enig med Sommerregn. Du skal selvfølgelig gøre, hvad du har brug for at gøre, men tænke over, hvordan og hvad formålet er. En samtale, som den du påtænker, kan meget komme til at ligne en anklage og offergørelse, hvilket ikke er særligt charmerende, hvis ikke man holder sig 100% på egen banehalvdel og bruger “girafsprog”.
  Du skal holde dig for øje, at du selv i et år har indvilliget i at se ham on and off og at du har ladet ham såre dig igen og igen. Det er dit ansvar ikke hans. Måske er han ikke engang klar over, at han har såret dig, hvis ikke du tidligere har gjort opmærksom på, hvad du ville?

  Derfor synes jeg, det er en god ide at sige til ham, at du er nødt til at stå af, fordi det ikke er godt for dig og evt. at du har andre ideer med et forhold. PÅ den måde tager du den hjem og sætter dine grænser.

  Jeg ved godt, det er svært, når du har følelser for ham, men det er godt for din egen skyld, at du nu begynder at bevæge dig ud af den onde cirkel.

  #3079
  Tena
  Deltager

  Jeg gennemtænkt det hele endnu engang i dag –
  og set den ene scene efter den anden, der har såret mig og efterladt mig tom.
  Hans ignorance og mgl empati. Og min fortrængning og laden som ingenting – sikke et makkerpar.
  Jeg gider ikke engang tale med ham om det nu – er ved at brække mig over det –
  lige nu føler jeg at det er nok, at jeg bare mærker det i marv og ben og ser det.

  Jeg følger Martins råd om bare at stoppe helt – tage en dag ad gangen og vælge at afstå helt fra whiskyflasken…

  #3104
  Kirstine
  Deltager

  Kære Tena,

  God beslutning, og hvis du mangler moralsk opbakning, så brug dit netværk og/eller brevkassen her. Jeg føler med dig, da det kan være meget svært at ende et forhold, man føler, man har investeret meget i, men aldrig fået, hvad man gerne ville have. Men jeg er sikker på, du har truffet den rigtige beslutning.

  Det er positivt, at du nu kan mærke dine grænser og også se, hvorfor han kunne slippe afsted med såre dig gentagne gange og at du selv (ubevidst selvfølgelig) spiller en rolle i mønsteret. Det er langt vigtigere at drage erfaring af de fejl, man selv begår, end dem en kæreste, man ikke passer sammen med har lavet. Forholdet har måske lært dig noget om dig selv, som du kan arbejde videre med? Vær god ved dig selv i den kommende tid.

  #3119
  Tena
  Deltager

  Godmorgen,
  Som sagt er en kold tyrker et forsøg på en dag ad gangen – at afvænne sig fra en smertelig kontakt, afstå fra kontakten og fra at gribe “flasken”.
  I forgårs aftes kontaktede han mig med opkald og en sms om at ses – jeg svarede ikke.
  I går hoppede jeg på krogen og skrev at jeg ikke var hans “last-minute-girl” og at han ikke kan lave aftaler,kun i sidste øjeblik – og at jeg droppede ham – kaldte ham kylling. Følte stor vrede.
  Så kom denne sms meget forsinket, som han har for vane og som også pisser mig af:
  Så så min pige, nu ikke være så sur. Du har heller ikke altid været god til selv at svare eller lave aftaler. Jeg skal nok blive bedre til det. Så foreslog han at ses mandag aften.
  Jeg faldt i søvn og sov dårligt. Jeg er så vred – har på en måde lyst til at se ham mandag og fortælle ham om alt det, der har skuffet mig.
  Jeg forstår ikke hvordan et menneske kan have sådan en krog i en – hele tiden skal jeg vriste mig fri af krogen…det gør ondt at vriste sig fri – det er som krogen borer sig dybere ind, når jeg prøver at vriste mig fri- det begynder at bløde.
  Jeg burde stoppe helt – det er planen. Jeg starter forfra i dag!
  Jeg må nul-stille mig selv…
  Hvad gør mennesker afhængige?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 15 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.