Bliv eller gå?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22676
  Tina
  Deltager

  Jeg står i et dilemma. Jeg skal vælge i mellem at beholde min kæreste i gennem 2 år eller slut det helt.
  Vi mødtes da han var gift. De var enige om at skilles inden vi mødtes, men boede i fælles hus.
  Vi fald for hinanden. Jeg vil nok sige at jeg aldrig har elsket en på den måde før.
  14 dage efter vi mødtes fortalt han at han havde været hash misbruger hele sit liv. Jeg blev rigtig galt fordi jeg havde ikke brug for flere misbruger i mit liv (jeg har alkoholiske forældre, de er døde nu), samt min børns far var alkoholiker.
  Jeg besluttet at han kunne få en chance. Han har kun faldet i med at ryge 2 gange i de 2 år jeg har kendte ham og det er længe siden. Men han drikker en del, dog ikke hver eneste dag.
  Vi har haft mange heftig skænderier, som regel hvis vi har drukket for meget.
  Jeg opdaget på et tidspunkt at han havde været i gange med at vil date en anden i den første måned vi mødtes. Han skrev også til en anden barndoms kæreste at han savnet hende og at hun altid vil være i hans hjerte. Hans eks kone havde mistanke til at de havde noget kørende da de var sammen.
  Til en oktoberfest for 1½ siden blev vi uvenner tidlig på aften. Jeg blev jaloux og det ende med at tag tidlig hjem. Min veninde/nabo jeg havde inviteret med til festen blev også.
  Næste aften ser jeg på Facebook en video af min kæreste og min veninde på dansegulvet hvor du snæver og rager på hinanden ret hæftigt.
  Jeg var rystet og kørt ned til hans lejlighed og bryd sammen. Hun havde været på besøg hos ham til kaffe fordi de skulle tale ud om at det ikke var så smart det de havde lavet. Der blev jeg også galt for jeg vil mene de bare kunne hav ringet sammen.
  Jeg opdager så at han har gemte hendes mobil nummer i hans telefon under en dæk navne (firmanavn).
  Jeg siger til ham at hvis vi skal forsæt så skal vi sammen skrive til hende og sige hun skulle stop med at skrive til ham og at han vil også stoppe. Jeg vil gerne gør det sammen med ham for at være sikker på at han gjort det. Han synes det var ok. Men da han kom hjem fra arbejde sagde han at han havde skrevet til hende at han stadigvæk gerne vil mig og at de måtte stop. Jeg blev så ked af det igen. Vi havde en aftale og det bryd han. Jeg fik aldrig set hvad de havde skrevet sammen.
  Jeg blev mere og mere jaloux og vi forsøgt med parterapi 2 gange (slet ikke nok).
  For at jeg kunne kom videre vil jeg gerne hav at han var åben og ærlig omkring alt. Dvs. ingen hemmeligheder og at vi begge kunne læse hinandens beskeder når vi havde brug for det. Det gik han med til, men hver gang jeg bad om at se hans beskeder på mobilen, bliv han muggen og irriteret. Det ende med at han flere gang skiftet hans kode. Når jeg endelig måtte se hans beskeder virket han altid sur på mig. Trods jeg hele tiden har sagt at han gerne altid måtte se min hvis han nogensinde var utryg.
  Vi har nu skændes voldsomt, og længe og mange gange. Som regel kun med en uge som er godt. Han har flere gang stormet ud om aften og først kommet hjem næste morgen eller midt om natten efter at ignorer mig i flere timer. Han tog ikke telefon når jeg ringet eller skrev. Hver gang var jeg bange for at han lavet samme nummer som til Oktoberfesten og grædt hele nætter. Vi kan ikke kommunikere særlig godt og det ønsket jeg også hjælp til.
  Jeg har en autistiske datter på 11 år og han har det svært med hende. De skændes ret meget og nogle gang skal jeg split dem ad da han taler også til hende som om han var et barn. Ligesom i en børnehave.
  Sexlivet er nok det eneste som fungere godt med os lige nu.
  Til sidste. Jeg kom hjem en mandag efter arbejde og var rigtig glad. Jeg kom ind af døren med min datter og opdaget at han var flyttet!
  Vi havde ikke skændes og hans undskyldning var at der var en mand som havde sat et hjerte på en af min Facebook billeder (han bor i Norge og vi er kun venner). Han havde skrevet til mig at hvis jeg ikke slettet ham og blokeret ham så vil han pakke og flyt. Men, han har sagt rigtig mange gang at han vil flyt, og har før pakket og flyttet lidt, for så at flyt det tilbage dagen efter når vi var gode venner igen. Vi elsker hinanden og hvis ikke jeg havde følelser for ham var han røget ud for længe siden. Jeg ved også han er meget glad for mig. Men det fungere bare så skidt.
  Han siger han flyttet pga. vores skænderier og at han ikke magtet min datter hele tiden (hun er dog mange dag hos sin far). Han siger at hav stadigvæk gerne vil hav at vi er kærester trods han har fået en lejlighed et andet sted.
  Med det jalousi jeg har, er det svært for mig at magte at vi ikke længere bor sammen.
  Nu opdager jeg at det lejlighed han bor i er i et hus hvor der flytter andre ind ovenpå. Det er separat lejligheder, men fælles have. Jeg er blevet endnu mere jaloux over at hvis det er en kvinde som flytter ind og at han så skal dele haven med hende (rødvin og spa bad).

  Jeg havde hele tiden drømt om at vi skulle giftes.
  Vi er begge 50 år gammel.
  Jeg vil ønske jeg ikke var jaloux, men synes også han selv har givet mig grund til at være det.
  Nå, men råd søges derude  Skal jeg forsæt eller slå op helt?

  #22685
  Eva Marie
  Deltager

  Sikke et drama du er midt i der……

  Først og fremmest, så skal du tage hensyn til din datter – Hvis de skændes meget, så skal han ikke være der – det er min mening – der må din datter kommer først!

  Selv om jeg ikke havde noget jeg skulle skjule, så ville jeg blive vanvittig af hele tiden at skulle vise mine beskeder til min kæreste – det er privat og man burde kunne stole nok på hinanden til at respekterer dette. På dette punkt forstår jeg ham godt…….han bliver kvalt i din kontrol!

  Jalousi: Den skal du have styr på – alene for din egen skyld! Uanset hvem du er sammen med, så vil der jo altid være smukke kvinder omkring din mand…..

  Men men men – alt det ovenstående bliver jo udløst af en andens handlinger, og i dette tilfælde din kæreste. Den måde han opfører sig på giver dig al anledning til at være mistroisk.
  Jeg ville ikke 1. sek. være i tvivl om at han er ude i utroskab – hvorfor i alverden skulle de stå at snave til en fest? UD med ham – det er mit råd – han er ikke værd at samle på!

  #22686
  Betinajason
  Deltager

  Se at få det afsluttet med det samme. Både din veninde og ham ha r vist de ingen respekt har. Har du meget lavt selvværd? Ud med ham Nu.. Ovenikøbet en misbruger.. Og du har en datter der kommer i første række..

  #22687
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg stoppede med at læse ret hurtigt. For kære spørger: han er misbruger og er bare af sådan slags personlighedsstruktur hvor han er mere eller mindre utilregnelig. Måske har han tendens til at være lidt manisk?

  #22688
  Tina
  Deltager

  Tak for jeres svare.

  Min datter har kun oplevet et par skænderier for meget længe siden. Hun er mange dage hos sin far, og det er der vi skændes. Helt enige i at hun ikke skal oplev det.
  Det med utroskab sket for 1½ år siden. Jeg tror ikke han har været mig utro siden dengang.
  Jeg havde bare brug for at efter det sket at han var åben og ærlig og det var i forbindelse med parterapi at vi aftalte at jeg godt måtte bede om at se hans beskeder hvis jeg blev utryg. Det har ikke været sådan at jeg har bedt om det hver uge, bare i perioder hvor jeg selv havde det skidt.
  Ja, jeg har fået lav selvværd. Før jeg mødt ham var jeg alene i 9 år efter et forhold med psykisk vold (jeg er heldig med mænd). Der havde jeg selvværd og hav det godt.
  Men jeg kom til at elske min kæreste så utrolig meget, som aldrig før i mit liv. Det er derfor svært at bare gå når der er så mange følelser, samt tanken om at aldrig møde en igen som jeg føler så meget for.
  Jeg ved han virkelig kan lide mig også. Jalousien startet første gang vi var i byen sammen hvor han spurgte 3 kvinder hvilket farver trusser de havde på (på restaurant) – det var han kammerat som gerne vil ved det så han gik hende og spurgte – det såret mig og jeg synes det var dårlig opførsel. Men det kan også godt være at det er bare mig som er overfølsom.
  Han er også selv lidt jaloux. Han indrømmer at han flakket rundt de første 6 måneder efter vi mødtes (nok pga. skilsmisse efter 25 års forhold). Jeg vil gerne kunne stole på ham, men er hele tiden bange for at det sker igen (utroskab). Han bliver bare sur og galt når jeg nævner jeg er utryg.

  #22689
  Tina
  Deltager

  Han var misbruger – men har kun faldet i 2 gange for meget meget længe siden. Dog er jeg ikke i tvivl om at han har svært ved at liv i den virkelig verden med tilhørende problemer. Det har han sikkert bare røget væk dengang.

  #22690
  lillehjerte
  Deltager

  Tråden drillede. Min pointe er at du kan ikke regne med ham og han vil altid have svært ved at styre sig. Gider du virkelig skade dig selv og dit liv med en der ikke kan finde ud af de helt grundlæggende nødvendige ting i en relation. Han kommer ikke til at lære det. Mit råd:ud med ham.

  #22691
  Anette87
  Deltager

  Kære du

  Det, du beskriver, har intet med kærlighed at gøre. Du er fanget i et drama og nogle mønstre, som føles velkendte og derigennem trygge, men det har INTET med kærlighed at gøre.

  Jeg synes, jeres forhold bliver beskrevet meget usundt og teenage-agtigt. I lyder som nogle på 14 år! Drama binder mennesker sammen, men det et ikke kærlighed. Det er måske spænding og hed sex – præcis som du beskriver.

  Måske det er på tide at bryde de gamle mønstre og arbejde på dit selvværd? Herigennem vil du måske kunne finde dig en mand, som for alvor kan bringe ægte kærlighed og glæde ind i dit liv. Jeg har selv gået vejen.

  #22692
  Tina
  Deltager

  I har så meget ret og jeg tager det til mig som I skriver.
  Ja, det er et mønstre jeg har været i gennem flere gang i mit liv. Jeg troede bare at det var stoppet da jeg netop var alene i 9 år og så mødt mit livs kærlighed. Derfor det kom som en chok da han sagde efter 14 dage at han var misbruger dengang. Han er ikke misbruger længere (mener jeg ikke selv) men som du skriver lillehjerte, kan man ikke regne med ham.
  Anette87 du lyder meget klog og jeg giver dig ret i det hele 🙂

  #22693
  lillehjerte
  Deltager

  Nu læste jeg lige hvad du siden skrev. Du har alle grundene til at smide ham ud af dit liv. Han er syg i hovedet og manipulerende. Det skal du ikke byde dig selv. Du bliver gladere uden ham. Du kan finde bedre. Du skal bare huske at læse denne tråd og sørge for den næste ikke gør noget lignende eller har lignende karaktertræk.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.