Blandede signaler – Hvad vil han?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6700
  Larja
  Deltager

  Hej
  Jeg har set denne her fyr i 3 måneder, som er den dominerende, uafhængige og smarte type, som giver en masse blandede signaler som jeg ikke kan tyde, og som gør at det har været lidt turbulent for mig at snakke med ham, da jeg det ene øjeblik er rigtig glad fordi jeg synes det går godt, og det andet øjeblik er frustreret over hvad han vil med mig og ville ønske vi brugte mere tid sammen. Jeg har 1 gang cuttet forbindelsen fordi jeg ikke følte han gad mig nok, hvor vi så efterfølgende mødtes i byen, og fik snakket ud og han sagde at sådan skulle det ikke forstås, og han havde savnet mig og vi begyndte at ses igen, men der er stadig mange blandede signaler.

  De blandede signaler består af:

  • Han har kun tid til at ses 1-2 gange om ugen, nogle uger slet ikke, pga. militærøvelser og andre planer + hans weekender altid er booket med byture.
  • Han kan finde på at aflyse en halv time før vores aftale pga. tømmermænd, selvom vi ikke har set hinanden i 2 uger, og han skulle på øvelse i 2 uger igen.
  • Til tider kan han godt prioterer mig, han har en gang aflyst en bytur med drengene for at være sammen med mig for anden dag i træk(fredag&lørdag) + han har rykket om på aftaler for at kunne ses med mig
  • Når vi er sammen hygger vi os rigtig meget, vi har god kemi, og griner hele tiden og vi nusser, og han kysser mig hele tiden i håret og panden.
  • Vi skriver ikke sammen hver dag, men han skriver tit at han savner mig og han gerne ville have jeg var hos ham.
  • Han har betaler hele tiden vores mad og biografture, imod min vilje, så han har ikke noget imod at bruge penge på ’os’.
  • Laver han fin middag med lys og vin og tager skjorte på, på en tirsdag.
  • Sex fungerer ikke mellem os, hvilket vi har snakket om og hvor han siger at vi må i ’træning’, for at andet fungere bare så godt.

  Mit spørgsmål er så, hvad vil han med mig, er jeg tidsfordriv og bare hygge, eller har han svært ved at binde sig og skal have tid til at det udvikler sig, eller er der bare nogle mænd der ikke har behov for mere tid sammen? Og hvad kan jeg gøre for at få mere tid/mere seriøst ’forhold’?

  #6710
  Tena
  Deltager

  Hvorfor fungerer sex ikke mellem Jer?
  Tænder du ikke på ham? Eller omvendt, tænder han ikke på dig? Kan han ikke få den op at stå?
  Jeg mener sex er da vigtigt, hvis man vil have et forhold.
  En mand der kun kan ses 1-2 gange om ugen og nogen gange slet ikke, ser ofte andre ved siden af. Jeg antyder, at du måske ikke er den eneste han hygger sig med. Jeg taler ud fra bitter erfaring. Du kan være hans anden eller tredje kvinde.
  Det faktum, at han ikke hooked på at binde sig, tyder på han ikke satser på dig, men hygger sig med dig indtil han finder “The one.”
  At han kan finde på at aflyse en halv time før, tyder heller ikke på at du er voldsomt højt på hans prioriteringsliste.

  Blandede signaler er tit meget intentionelle – altså ikke tilfældige fra fyrens side.
  Det holder dig hooked og i en konstant spændingstilstand og ængstelse om hvornår I mon ses igen og hvornår mon han hører af sig igen? Han har grebet om dig, for han mærker jo at du er til rådighed på trods af hans blandede signaler.

  Man siger, at det man kan forvente sig af et forhold viser sig de første 3 mrd.
  Her taler jeg igen af både glædelig erfaring med stabile seriøse mænd og bitter erfaring med ustabile og fucked mænd.

  #6714
  Larja
  Deltager

  Vi tænder begge på hinanden, men første gang vi var sammen gik ret galt – og han er ret påvirket af det. Jeg er meget usikker, fordi han er så dominerende og har så mange krav – ved aldrig om jeg gør noget rigtigt eller forkert, og hvornår han ‘brokker’ sig over det.

  Ja det var også min tanke omkring det, at han ses med andre. Det gør jeg også, men jeg ville gerne lade være og få noget seriøst med ham her. Spørgsmålet er bare om det overhovedet kan udvikle sig til noget, i forhold til hans hensigter. Og om jeg kan gøre noget fra eller til for at få ham hooked?

  #6716
  lillehjerte
  Deltager

  Hvis han brokker sig så meget over jeres sexliv og får dig til at føle at du ikke præsterer godt og han virker dominerende, ville jeg skynde mig videre til en anden og på ingen måder overveje ham som noget seriøst. Får han dig til at føle dig sådan- usikker- når I er allermest intime, så er der ingen grænser for hvor usikker han kan gøre dig på andre punkter.Måske er han allerede krøbet under huden på dig. Det lyder sådan.
  En god sex partner(og ikke mindst partner) er en man kan sanse og nyde nuet sammen med. Han har ikke fokus på præstationerne men fokus på at det er dejligt at elske med dig fordi han er vild med dig som du er.

  #6718
  Larja
  Deltager

  Hvad mener du med krøbet under huden på mig? 🙂

  #6719
  Tena
  Deltager

  Du er sikkert besat af ham.
  Har I et SM-game kørende???
  Og du som den underdanige?

  #6720
  Larja
  Deltager

  Det har vi ikke, men det ligger nok i undertonerne.. Jeg er altid den underdanige i mine forhold, og ja besat/afhængig af min kæreste.. Selvom jeg virkelig prøver at gøre alt for ikke at være det

  #6722
  lillehjerte
  Deltager

  Det er normalt at ville en man er i forelsket i men hvis der ikke er den samme gensidige interesse, så opstår problemet.

  Under huden mener jeg at du er sårbar i det at du er meget forelsket i ham og når han gør dig usikker samtidig mærker han måske også at det er ham der har styringen. Pas på han ikke udnytter det.

  #6754
  Apple
  Deltager

  Du skriver, at alt andet fungerer så godt (pånær sex). Det med sex kan læres, når I tænder på hinanden, så det er nok ikke der, du skal have din bekymring. Jeg synes snarere problemet ligger i, at du definerer et grundlæggende utilfredsstillende forhold som velfungerende… Har du tænkt på at definere dit forholds kvalitet ud fra i hvor høj grad det imødekommer dine behov? Prøv at skrive en list over de behov, du har som kvinde i forbindelse med et forhold. Prøv så at sætte kryds ud for dem du får opfyldt hos ham. Og?
  Apple

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.