Bekræftigelse og kærlighedserklæringer

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10226
  stellanova
  Deltager

  Hej

  Jeg har været sammen med min kæreste i 6 måneder og har i noget tid gået og funderet lidt over nogle ting. Min kæreste giver mig yderst sjældent komplimenter eller fortæller hvad han føler for mig. Han er enormt sød til at nusse mig, holde i hånden mv når vi er ude sammen med andre og egentlig også hjemme. Ydermere bruger vi meget humor og drilleri i vores forhold, som også giver mig følelsen af at han er glad for mig og vil mig. Men som sagt har han aldrig sagt at han er glad for mig eller egentlig rigtig sat ord på sine følelser for mig. Jeg viser selv kærlighed gennem ord og har ofte fortalt hvad jeg føler fx at han gør mig glad, at jeg savner ham mv. Som regel siger han at han da også savner mig osv. Men sommetider fejer han mine søde gloser væk og snakker om noget andet. Jeg har droslet meget ned på de søde ord, både fordi jeg ikke føler de bliver anerkendt og fordi jeg tænker at han måske var ved at brække sig. Men dette har dog ikke gjort nogen forskel.

  Jeg er egentlig ikke i tvivl om at han er glad for mig, men sommetider savner jeg at han fortæller hvad han føler for mig. Vi har talt lidt om det og han forklarer at han bare ikke er sådan en mand, som fortæller om sine følelser.

  Kære mænd eller kvinder, tænker I at jeg bare skal leve med at han ikke vil fortælle mig om sine følelser eller kan jeg gøre noget for ændre dette? Og kan I måske komme med en årsag til at han er, som han er? Er det en forsvarsmekanisme eller er det fordi at han ikke er sikker på sine følelser for mig?

  #10236
  Rosmarin
  Deltager

  På en skala fra 1-10 hvor meget betyder det for dig, at din kæreste med ord siger at han er glad for dig?
  Det lyder som om, at han mere viser det?
  Min kæreste bruger heller ikke så mange ord omkring, hvor glad han er for mig, men jeg kan se det på hans handlinger. Og når han så endelig siger: jeg elsker dig. Så ved jeg også at han virkelig mener det. 🙂
  Jeg har selv haft glæde af at læse om kærlighedssprog – ved ikke om du kender det:
  http://kærlighedssprog.dk/kaerlighedssprog/test-dit-kaerlighedssprog/

  #10238
  stellanova
  Deltager

  Tak for dit svar, Rosmarin.
  Jeg har spekuleret rigtig meget over hvor vigtigt det egentlig er for mig og umiddelbart så er det jo nok ikke særlig vigtigt, så længe han bare er god til at vise det. Måske er det et større behov for mig nu, hvor vi ikke bor sammen end det ville være hvis vi sås hver dag? For jeg spekulerer egentlig ikke så meget over det, når vi så er sammen.

  Egentlig var min tanke nok mere om jeg skulle tillægge det en større betydning at han ikke ytrer sine følelser for mig gennem ord? Jeg har godt kigget på den hjemmeside, som du henviser til. Den er rigtig interessant og måske skal man bare være opmærksom på at man viser kærlighed på mange forskellige måder og så gælder det bare om at lære ens partners måde at kende. (-:

  #10239
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg tog testen sammen med min kæreste i starten af vores forhold. Og så talte vi lidt om det. Måske du kunne gøre det sammen med din kæreste også? På den måde kunne I lære lidt mere om hinanden. Det behøver jo ikke blive til noget tungt og problematisk – få lethed og humor ind det. Det er da fedt I har meget humor i jeres forhold, det er guld. 🙂

  #10240
  Rosmarin
  Deltager

  Ps. Er der andre ting der gør dig i tvivl om hans følelser for dig?

  #10241
  stellanova
  Deltager

  Det kunne være at jeg skulle prøve at overtale ham til at vi lavede den test sammen 😉

  Det så skønt at vi kan grine og fjolle sammen. Det er jeg helt vild med 🙂 Som du selv siger, rosmarin. Så er det bare guld værd !

  Mht dit spørgsmål, så nej. Der er ikke andet, som gør at jeg tvivler på hans følelser.
  Altså jeg er slet ikke til den ene store kærlighedserklæring efter den anden, men sommetider savner jeg at han lige fortæller at det er dejligt at se mig eller andre søde gloser 😉 Men som tidligere nævnt virker han jo glad for at se mig, så måske jeg bare skal acceptere at han ikke lige er den store charmør, hvad angår søde ord, men hellere vil vise det.

  #10242
  Rosmarin
  Deltager

  Har du sagt til ham, at bare engang i mellem ville elske, at han sagde noget sødt til dig? Gerne med et glimt i øjet. Det er vigtigt ikke at kritisere og dømme ham, fordi det måske ikke falder naturligt for ham. Men det er jo altid ok at bede den anden om noget. Man kan så bare ikke være 100% sikker på at få det. 😉

  Ved du om det ikke ligger til hans familie at bruge store ord? Ofte er det jo noget vi har eller ikke har med hjemmefra.

  Jeg havde det ligesom dig i starten af vores forhold, at jeg savnede verbal bekræftelse på, at han var vild med mig. Nu her 2 år inde i forholdet, så er det ikke nær så vigtigt, for jeg kan mærke han er glad for mig på mange andre måder.
  Hvis jeg kommer med kærlighedserklæringer til min kæreste, så får jeg det straks igen. Så kan man jo vælge at rive sig i håret over, at de ikke bare kommer af sig selv. Men det gør jeg så ikke, for jeg ved, at han ikke ville sige det, hvis han ikke mente det. Sådan er han nemlig. Det falder bare ikke ham vildt naturligt at komme med dem. Og når det så endelig sker, så er det jo som sagt ekstra skønt.

  Så summa summarum så er det jo den følelse man har i maven, om hvorvidt man føler manden er glad for en eller ej, der tæller! 🙂

  #10243
  Rosmarin
  Deltager

  Ps. Jeg synes ikke du skal lægge bånd på dig selv ved ikke at sige søde ting til ham, fordi han ikke gør til dig. Det er jo DIG at være sådan. Og han er jo faldet for dig som du er. 🙂

  #10244
  Rosmarin
  Deltager

  PPS: Har din kæreste svært ved at modtage ros? Lige en tanke jeg fik….

  #10246
  stellanova
  Deltager

  Jeg har fortalt at det gør mig rigtig glad, når han fortæller hvad han føler. Og han får STOR ros, når det endelig sker. Lidt skægt at han faktisk skrev at han savnede mig igår – kan ikke huske at han nogensinde har skrevet dette på eget initiativ. Så der var kæmpe smil på mine læber og han blev rost til skyerne (e)

  Rigtig dejligt lige at høre hvordan du selv har tænkt og følt, rosmarin. Og som du selv forklarer, så ved med at det er ægte, når man ikke bliver proppet med søde gloser konstant (-:

  Du har helt ret i at jeg ikke burde lægge bånd på mig selv. Og jeg vil egentlig sige at det kan jeg heller ikke helt, når jeg står i situationen. Hvis han fx har gjort sig lækker til vi skal til konfirmation eller er blevet klippet eller noget i den stil. Kan jeg simpelthen ikke lade være med at fortælle at jeg synes han ser skide lækker ud 😉 Og for lige at blande dit pps ind, så virker han som om at han ikke lige ved hvad han skal svare. Men inderst inde tror jeg faktisk at han bliver rigtig glad for at jeg komplimenterer ham. Men jo, han har nok lidt svært ved at tage imod ros (-: Eksempelvis så sagde jeg at han rigtig pæn ud (da han var blevet klippet) og så svarer han drilsk: jeg har ikke lyst til at se pæn ud. 😉

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.